Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 ποιο να προτιμησω?ειδα οτι βγηκε το kaspersky 2009 free download?????????????καποια καλη κ εξειδικευμενη γνωμη?
Nauseas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 ειδα οτι βγηκε το kaspersky 2009 free download????????????? Μαλλον αναφέρεσαι στην trial έκδοση, σωστά?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 ναι φιλε μου....αυτη βρηκα στο Internet απλα προσπαθησα να το εγκαταστησω κ τελικα λεει οτι για να με αφησει να συνεχισω το install πρεπει να απεγκαταστησω το spyware doctor και το nod το οποιο εχω ηδη μεσα
MasterMj Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 ποιο να προτιμησω?ειδα οτι βγηκε το kaspersky 2009 free download?????????????καποια καλη κ εξειδικευμενη γνωμη? Μην το κάνεις, δεν ξέρω αν σε πρόλαβα.
NOPSTRIM Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Τίποτα από τα 2 Για μένα το Kaspersky είναι πάρα πολύ κάλο και πολύ καλύτερο από το Nod32, αλλά υπάρχει ένα Anti-Virus που τα έχει και τα 2 και είναι και free... Avira Antivir Personal... Πάντως υπάρχει και η Pro έκδοση, που αν θες να πληρώσεις, πραγματικά αξίζει τα λεφτά της!
MasterMj Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Για μένα το Kaspersky είναι πάρα πολύ κάλο και πολύ καλύτερο από το Nod32 Kaspersaikos είσαι εεε ; Καλά κάνεις απλά, είμαι Nodovaikos. Δεν πειράζει, ο καθένας αυτό που πιστεύει. Δεν σε κοροϊδεύω, πάρτο σαν πλάκα, σαν χαβαλέ. Σοβαρά σου μιλάω. Μην το παρεξηγήσεις. Είχα βρει παλιά έναν μπελά με ένα τύπο σε ένα φόρουμ, αλλά, μιλάμε, πολύ κολλημένο το άτομο. Είχε να κάνει με Kaspersky και Nod32 το θέμα
NOPSTRIM Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δεν παρεξηγώ! Δεν είμαι τίποτα, γενικά με το θέμα software είμαι με ότι καλύτερο βγει! Για μένα το Kaspersky είναι σταθερή αξία... αλλά αυτή τη στιγμή το προβάδισμα το έχει το Antivir... Άσε που στην έκδοση 9 το Kaspersky δεν μου άρεσε καθόλου σαν interface...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 δεν εχω προβλημ....ασφαλεια θελω απλα..............οποιο προγραμμα την προσφερει αυτο θα διαλεξω...................ολες οι γνωμες δεκτες κ σεβαστες φιλε μου
MasterMj Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Το Kaspersy όσοι φίλοι μου το έβαλαν, το έβγαλαν πολλοί την ίδια μέρα. Είναι κάτι σαν τα Vista, αλλά εγώ θα το φάω το κεφάλι μου με αυτά που λέω εδώ. Ξύνομαι, απλά, έκατσε πολύ καλά σαν παράδειγμα και για αυτό το είπα. Έχω Eset Smart Security έκδοση 3 και αγορασμένο. Μέχρι στιγμής δόξα τον θεώ, μια χαρά είμαι και μου συνέβη μόνο ένα περιστατικό με ιό, όμως το Eset Smart Security έκανε τα μαγικά του και τον άλλαξε τα φώτα τον ιό. Βέβαια, μπορεί να μην ήταν και δύσκολος ο ιός, δεν παύει όμως να σκεφτούμε ότι, τον άλλαξε τα φώτα το Eset Smart Security. Και είναι και απίστευτα ελαφρύ πρόγραμμα. Σαν το Nod32 v2. Και να σας πω και κάτι άλλο παιδιά ; Προτιμώ να πληρώσω κάτι και να είμαι ποιο σίγουρος για την χρήση του προγράμματος, παρά να ρισκάρω και να λέω, γιατί μου βρήκε ιούς το Antivirus μου.
ba_eas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Με το Nod είμαι εδώ και σχεδόν 2 χρόνια και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα....
NOPSTRIM Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Το Kaspersky απλά θέλει να του κάνεις σωστές ρυθμίσεις... Αν μιλάμε πάντως για ελαφρύ τότε το Avira... τεσπα, ας αφήσουμε το παιδί να διαλέξει, ας δει και κάνα review...
MasterMj Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Με το Nod είμαι εδώ και σχεδόν 2 χρόνια και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.... Ποια έκδοση έχεις ; Είναι αγορασμένο η ; Τυπικά ρωτάω.
ba_eas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ποια έκδοση έχεις ; Είναι αγορασμένο η ;Τυπικά ρωτάω. 3.0.657.0 έχω....δεν νομίζω να έχει πιο καινούρια... Αγορασμένο....με τα άλλα όλο διαολιές με τους κωδικούς και τις αναβαθμίσεις είχαμε...
aGka8l Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 1ο βρισκομαστε σε λαθος ενοτητα το Κασπερσκυ ειναι αρκετα καλο και καλυτερο κατεμε απο το NOD32 για το αντιβιρ π διαβασα παραπανω μη τα εισοπεδωνουμε ολα , ειναι 2 βηματα ποιο κατω απο τα αλλα , μεχρι πριν 1 χρονο ημουν φανατικος του υποστηρηκτης αλλα τελευταια ολο νερα ηταν μια δεν εκανε update , μια δεν εβρησκε καποιους ιιους τι να λεμε τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.