Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Flash

Sandrea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά πρώτη μου μέρα στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτίσω τα εξής:

Καταρχήν έχω μια κονσόλα ΧΒΟΧ 360 premium

Έχω ένα modem router d-link το οποίο είναι ασύρματο.. Μπορώ να το συνδέσω ασύρματα με το ΧΒΟΧ?

Και το δεύτερο πράγμα που θα ήθελα να ζητήσω είναι αν υπάρχη κάποιος οδηγός στα ελληνικα αν γίνεται αν όχι δεν έχω πρόβλημα με αγγλικά για να flashάρω το ΧΒΟΧ μου γιατί έχω μόνο 2 games και τα έχω βαρεθή!

Δημοσ.

για να το συνδεσεις ασυρματα χρειαζεσαι αυτο http://www.megamarket.gr/microsoftwirelessnetworkadapter-pi-35678.html το οποιο κοστιζει περιπου 70Ε και για φλασαρισμα δες http://www.360drives.com/list τι drive φορας πρεπει να βαλεις τα LOT & TEAM τα γραφει στο πλαι του κουτιου μαζι με το serial number για να δεις αν μπορει να φλασαριστει

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι ακριβός ήταν το λινκ που έστηλες πριν... Το ΧΒΟΧ μου πάντος έχει Hitachi-LG driver.. Αυτό που έστειλες στο 2ο λινκ ήταν οδηγός? Τι ακριβός ήταν?

Δημοσ.

το δευτερο link ειναι ενα site που βαζεις τα στοιχεια της κονσολας σου,και σου βγαζει τι drive και motherboard εχεις.Για να γνωριζεις αν εχεις drive που φλασαρεται.

Δημοσ.

αν ειναι hitachi τοτε μαλλον φλασαρεται εκτος αν ειναι το 79αρι που θελει τσιπακι για αυτο λεω μαλλον βαλε τα LOT & TEAM στο 360drives για να δεις πιο εχεις και μετα πηγαινε στην σελιδα που εδωσε ο furιοus και εκει θα βρεις οτι ζητας για να το φλασαρεις

Δημοσ.
και 79άρι να ειναι εχει βγεί πλεον softmod και για αυτό.

σχετικο ασχετο...vortex

εγω το δικο μου το 79αρι το ειχα δωσει ebw να βαλουν 1.4 οπως και εγινε.

ασπουμε οταν βγει 1.5 θα μπορω με το softmod να το κανω μονος μου? η θα κολησω με την μεθοδο hardmod.. σε ρωτω γιατι δεν ξερω αναλητηκες λεπτομεριες των μεθοδων αυτων...

Δημοσ.

Στο δεύτερο λινκ αυτά λέει:

1. 2008-03-20 Xbox 360 Premium 20GB * PAL 2007-11-12 0746(αυτό είναι στο LOT) FDOU( και αυτό στο team) N/A Hitachi-LG Unk. Yes Greece Plaisio Nick None

-----Προστέθηκε 26/10/2008 στις 10 : 31 : 35-----

Κοίταξα την ιστοσελίδα που μου δόσατε κατέβασα και των οδηγό!! Τώρα το μόνο πρόβλημα που έχω είναι τη κάρτα να αγοράσω από το e-shop για να συνδέσω το pc με τον driver..

Δημοσ.
σχετικο ασχετο...vortex

εγω το δικο μου το 79αρι το ειχα δωσει ebw να βαλουν 1.4 οπως και εγινε.

ασπουμε οταν βγει 1.5 θα μπορω με το softmod να το κανω μονος μου? η θα κολησω με την μεθοδο hardmod.. σε ρωτω γιατι δεν ξερω αναλητηκες λεπτομεριες των μεθοδων αυτων...

softmod θα παίξεις κανονικά. Δε ξέρω πως το κάναν στο ebw..υπηρχαν 2 τρόποι: 1) να κολλήσεις τσιπάκι και να το φλασάρεις μετα 2) να ξεκολλήσεις την eprom και να την φλασάρεις με ειδικό μηχάνημα (που με αυτό τον τρόπο μπορείς να το φλασάρεις σαν 78άρι οπότε στα επομενα flash δε χρειάζεσαι ουτε τσιπάκι ουτε τιποτα..το δουλευεις σαν 78αρι)

φαντάζομαι οτι το κάναν με τον 1ο τρόπο...και βγαλαν το τσιπάκι μετα..δε το αφησαν μέσα... οποτε οταν ειναι να το ξαναφλασάρεις με ix1.5 θα δοκιμάσεις να το διαβάσεις μ'αυτο το softmod για τα 79άρια που βγήκε πρόσφατα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...