Προς το περιεχόμενο

λεει να κανω ανανεωση κ μου κλεινει σελιδες..

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα κατεβάσεις την έκδοση 1.6.0

Υ.Γ.

Καλό θα είναι να με ενημερώσει κάποιος που ξέρει πως έχουν τα πράματα σε αυτό το φόρουμ, να μου πει τι links μπορώ να φέρνω εδώ από άλλες σελίδες η και αρχεία, γιατί δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Δημοσ.

αχρηστα προγραμματα τα οποια δεν σβηνουν ολοκληρα με το delete απο την επιφανεια εργασιας η απο τον c:...ξερεις πωυ να τα βρω να τα κανω τελειως απεγκατασταση??????η πως να τα βρω????εχω ενα κολλημα κ θελω το μηχανημα να το εχω κομπλε....η εστω αν ξερεις κανενα sait με κολπακια για καλυτερη λειτουργια του συστηματος με trics κτλ η πατεντες....σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου mastermj

Δημοσ.
αχρηστα προγραμματα τα οποια δεν σβηνουν ολοκληρα με το delete απο την επιφανεια εργασιας η απο τον c:...ξερεις πωυ να τα βρω να τα κανω τελειως απεγκατασταση??????η πως να τα βρω????

Αν ήμουν εκεί μαζί σου, θα σου έκανα ένα υπολογιστή που θα σου έκανε ότι καφέ ήθελες. Stop η πλάκα, πάω στο θέμα.

Έτσι που μου τα λες, έχω να σου πω ένα πράμα μόνο και στα Ελληνικά μόνο.

Πάρε μπακάπ και μόνο τα πολύ απαραίτητα πράματα που θέλεις και βάλε το CD του λογισμικού που έχεις, να στο δει πρώτο όταν ανοίξεις τον υπολογιστή σου, πλην όμως, δεν ξέρω αν γνωρίζεις από αυτά, πως θα κάνεις τις διαδικασίες κλπ. Αν γνωρίζεις, βάλε από την αρχή το λογισμικό που έχεις πχ.: Windows κάτι και μετά φόρτωσε τα ακόλουθα: Nod αυτό που έχεις, Spybot και βάλε FireFox 3.0.3.

Δεν θα χρειαστεί να βάλεις κάρτες ήχου κλπ ξανά.

Αν δεν έχεις τα Original Windows πχ, δεν θα πατήσεις το κουμπί, ενεργοποίηση τώρα, γιατί θα σου τα κλειδώσει και ζήσε μία να φας τριφύλλι.

Ελπίζω να μην ξέχασα να σου πω κάτι.

Αν κάνεις αυτά που σου είπα, πρώτα μπακάπ ότι δεν θέλεις να χάσεις.

Περιμένω νέα σου…

Δημοσ.

χαχααχαχααα μακαρι να ηξερα να τα κανω αυτα φιλε μου.......τωρα τελευταια με εχει πιασει η μανια με τον υπολογιστη κ κανω τετοιες διαδικασιες...παντρεμενος ανθρωπος βλεπεις πρεπει καπου να σκοτωνω τον χρονο μου....χαχαχαχαχα...

Δημοσ.
χαχααχαχααα μακαρι να ηξερα να τα κανω αυτα φιλε μου.......τωρα τελευταια με εχει πιασει η μανια με τον υπολογιστη κ κανω τετοιες διαδικασιες...παντρεμενος ανθρωπος βλεπεις πρεπει καπου να σκοτωνω τον χρονο μου....χαχαχαχαχα...

Χαχαχα.. καλός ! :-D

Ευτυχώς ακόμη δεν κρεμάστηκα :-)

Δημοσ.

μολις τελειωνει την εργασια του το nod στο τελος μου γραφει.........4 files can not be opened.it meybe in use by another application or opening system.........αυτο τωρα ξερεις τι σημαινει η τι πρεπει να κανω????????????????

-----Προστέθηκε 27/10/2008 στις 01 : 33 : 09-----

μην σε μπερδευω στα αγγλικα ξερω τι σημαινει απλα τι σημαινει για το συστημα αυτο???κ τι πρεπει να κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
μολις τελειωνει την εργασια του το nod στο τελος μου γραφει.........4 files can not be opened.it meybe in use by another application or opening system.........αυτο τωρα ξερεις τι σημαινει η τι πρεπει να κανω????????????????

-----Προστέθηκε 27/10/2008 στις 01 : 33 : 09-----

μην σε μπερδευω στα αγγλικα ξερω τι σημαινει απλα τι σημαινει για το συστημα αυτο???κ τι πρεπει να κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τίποτε, τα αφήνεις έτσι, δεν κάνεις κάτι.

Το πρόβλημα σου, παραμένει ; Αυτό θέλουμε να λύσουμε [ας το πω, αρχικά].

Δημοσ.

προς το παρον οχι...δεν εμεινα κ πολυ εχθες σε σελιδες που μου το εκανε...θα το παρατηρησω σημερα...αλλα απο το λιγο το χθεσινο μαλλον καλα ειναι τα μηνυματα....ποτε δεν ειχα ψαξει το Nod οπως μου ειπες κ τελικα βρηκε πραμα μεσα οπως κ ο spybot που δεν ειχε βρει ο spydoctor...λες αυτα να εκαναν ολη αυτη την ιστορια?????????????????

Δημοσ.
προς το παρον οχι...δεν εμεινα κ πολυ εχθες σε σελιδες που μου το εκανε...θα το παρατηρησω σημερα...αλλα απο το λιγο το χθεσινο μαλλον καλα ειναι τα μηνυματα....ποτε δεν ειχα ψαξει το Nod οπως μου ειπες κ τελικα βρηκε πραμα μεσα οπως κ ο spybot που δεν ειχε βρει ο spydoctor...λες αυτα να εκαναν ολη αυτη την ιστορια?????????????????

Κοίτα, παίζονται πολλά. Μην βιάζεσαι, δες πρώτα σήμερα, αν όντος δεν έχεις πλέον πρόβλημα και μετά, θα σου πω αν είναι ότι, ναι όντος, έκανε κάποια χαζομάρα την δουλειά και σε έβαλε σε τρεχάματα. Δες το και πες μου αν είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...