Προς το περιεχόμενο

λεει να κανω ανανεωση κ μου κλεινει σελιδες..

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω συνδεση της wind adsm.οταν μπαινω στο ζοο μεσημερι ας πουμε δουλευει κανονικα αν κ μερικες φορες με πεταει που κ που αλλα σπανια...........ετσι κ πιασει βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!απα πα πα ρε παιδια ενα λεπτο με κραταει μεσα κ κλειενει το παραθυρο κ βγαζει ειδοποιηση να κανω ανανεωση της σελιδας.........ποοοοοοοοοοοοοοολυ σπασιμο....η απι mozilla μπω η απο i.expl παλι το κανει...δεν εχω κ την τεραστια ιδεα απο υπολογιστες...μην μου τα πειτε πολυ ωρολογιακα γιατι θα την χασω την μπαλα...:o:whistle::lol::-D:-)

Δημοσ.

Αν και δεν υπάρχει κατά των νόμο των ενοτήτων, το θέμα σου στην σωστή ενότητα και μάλλον δεν φταις εσύ για αυτό, πέρα από αυτά, θα σου απαντήσω.

Για να μπούμε λίγο ποιο συγκεκριμένοι, πες μου τι έχεις από Antivirus και άλλους εξολοθρευτές σκουπιδιών – μικροβίων, επίσης, πάνε και κοίταξε στα FireFox και ΙΕ 6 η 7 [τι έχεις], τις άμυνες αυτών. Ρύθμισέτα σωστά, βγάλε ότι παράξενο έχεις στον υπολογιστή και έχει να κάνει με παιχνίδια και άλλα πολλά από το ίντερνετ, πέτα και ένα scan αν έχεις Antivirus [διέγραψε τα όλα], μόνο μην διαγράψεις κάτι που είναι από Windows System κλπ, απλά, πάντα σε καραντίνα κάτι τέτοια και αν δεν έχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα, κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου και δες πως πάει μετά. Αν τίποτα και πάλι, τα λέμε στην συνέχεια. Να περιμένεις ότι, μπορεί να σου βάλω ανά πάσα στιγμή σε άλλες διαδικασίες, για να δούμε μήπως και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά σου.

Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω φιλε μου για τον χρονο σου............λοιπον εχω spyware doctor κ nod 32.αυτες ειναι οι αμυνες μου...επισης κ zone alarm αλλα δεν το εχω ενεργοποιημενο....τωρα οτι μου ειπες για mozilla 7 που εχω κ i.explo για το τι αμυνες κ ρυθμισιες εχουν δεν ξερω που το κοιταζω αυτο......οπως επισης τι εννοεις για οτι υπαρχει να το σβησω στον υπολογιστη εκτος απο οτι αφορα ta windows.....scan εχω κανει αρκετες φορες κ αυτο κραταει μερες ειμαι καθαρος απο ιους κ τετοια...τουλαχιστον ετσι πιστευω απο τα λιγα που ξερω.......αυτα...ευχαριστω κ [εριμενω απαντηση σου φιλε μου

Δημοσ.

Αν έχεις πειρατικό Antivirus, σου δείχνει ότι έχει κάνει Updates και την ημερομηνία κανονικά όμως, αυτό μάλλον είναι εικονικό [το ότι δηλαδή, σου δείχνει ότι, ναι κάνει Updates]. Αν πάλι έχεις αγορασμένη έκδοση, τότε κάνε και ένα FULL scan [αν δεν έχεις κάνει] και να επιλέξεις τα εξής στις ρυθμίσεις σου στον Nod:

File: διόρθωση η διαγραφή αν δεν γίνεται διόρθωση

Emails: διόρθωση η διαγραφή αν δεν γίνεται διόρθωση

Και σου έχει κάποια άλλα να επιλέξεις, εσύ θα λες: διόρθωση και μετά διαγραφή, σε αυτά που σου δίνει να επιλέξεις. Ποιο Nod έχεις ; Έχουμε το ίδιο Antivirus [μόνο που εγώ έχω το Eset Smart Security v3 και αγορασμένο.

Αυτό μου δίνει τις παρακάτω προστασίες:

Antivirus and antispyware

Personal firewall

Antispam module

Και έχω το spybot σαν ένα δεύτερο πρόγραμμα που κάνει και κάποια άλλα χρήσιμα [κατά την άποψή μου] πράματα.

Συμβουλή μου: Μην αφήνεις πολλά διάφορα προγράμματα για προστασίες στον υπολογιστή σου και μην κουφαθείς για αυτό που θα ακούσεις. Μπερδεύεται το μηχάνημα σε όσα ποιο πολλά έχεις. Το έχω ζήσει αυτό και στο λέω.

Κράτα πχ.: το Nod όπως το έχεις και το spybot και πρόσεχε που μπαίνεις στο ίντερνετ. Θα το πω για άλλη μια φορά και σε αυτό το φόρουμ:

Τα antivirus δεν είναι θεοί. Εμείς φταίμε για ότι παραπάνω μας έρχεται στον υπολογιστή μας.

Δημοσ.

δεν εχουμε το ιδιο nod,εχω το προηγουμενο...εκανα τις ρυθμισεις που ειπες...τις ρυθμισεις με mozilla k i.explo..τι κανω????κ με κατι που πρεπει να σβησω που ειπες οπως παιχνιδια κ τετοια???

-----Προστέθηκε 26/10/2008 στις 09 : 03 : 49-----

ασε που μου κανει εντυπωση γιατι ειλικρινα δεν μπαινω πουθενα υποπτα...ουτε ανοιγω περιεργες σελιδες......

Δημοσ.
δεν εχουμε το ιδιο nod,εχω το προηγουμενο...εκανα τις ρυθμισεις που ειπες...τις ρυθμισεις με mozilla k i.explo..τι κανω????

Κοίτα, έχουμε ένα πρόβλημα, σε περίπτωση που δεν έχεις αγορασμένο το Antivirus. Γιατί, ναι μεν θα κάνει scan όμως, δεν είναι σίγουρο αν τα Updates που δείχνει ότι περνάει μέσα κανονικά και με τις ημερομηνίες τους, έχουν γίνει όντος.

Πέρα από αυτό, κάνε εσύ ένα FULL scan τον υπολογιστή και όχι Standard και θέλω να μου πεις μετά, τι σου έχει πάει σε καραντίνα και από ποια σημεία του Windows προέρχεται. Μην αγχώνεσαι και κάντα ήρεμα και σωστά. Εδώ είμαι.

Δημοσ.

χιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλια ευχαριστω....ααααααααα να σε ρωτησω μολις τελειωσει το scan κ clean κ λεει να σωσω τις αλλαγες ναι η οχι τι να παταω??????????

Δημοσ.
τι να παταω??????????

Ναι !

Έχει βρει πράμα και στο διέγραψε ;

Θέλω να μου πεις αν μπορείς να κάνεις αυτό που δεν μπορούσες πριν.

Δημοσ.

δεν τα ειχα κανει ποτε ολα scan...τελικα βρεικε 3 κ διαγραψε τρια....κ ενα trojan σε καραντινα

Δημοσ.
δεν τα ειχα κανει ποτε ολα scan...τελικα βρεικε 3 κ διαγραψε τρια....κ ενα trojan σε καραντινα

Βάλε αν δεν έχεις FireFox 3.0.3 κάνε επανεκκίνηση, προηγουμένως πέτα και ένα Update στο Spybot αν έχεις και κάνε επίσης scan [αυτό μπορεί να σου πάρει αρκετή ώρα], δεν είναι σίγουρο και αναλόγως με το πόσο δυνατό υπολογιστή έχεις.

Σβήσε και ότι σου βγάλει από Spybot και πάλι επανεκκίνηση και δες αν πλέον θα ανοίγει η όχι αυτό που θέλεις.

Σημείωση, αν δεν έχεις Spybot, πάνε και κατέβασε το.

Δεν αφήνω εδώ link γιατί, δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπεται και δεν έχω τώρα ώρα να πάω να βλέπω τους κανονισμούς του φόρουμ, κάνω άλλα πράματα.

Δημοσ.

οταν λες spybot ενονεις κατι σαν τον spyware doctor?????γιατι αυτον τον εχω........κ εκανα πληρες σκαν κ ειναι κομπλε

-----Προστέθηκε 26/10/2008 στις 10 : 16 : 07-----

ο υπολογιστης μου ειναι 64x2 dual core proseccor 3800 +2.00gh 3.00 gb ram

-----Προστέθηκε 26/10/2008 στις 10 : 17 : 50-----

ο υπολογιστης μου ειναι 64x2 dual core proseccor 3800 +2.00gh 3.00 gb ram

-----Προστέθηκε 26/10/2008 στις 10 : 24 : 37-----

το spybot ειναι κατι σαν το spyware doctor??γιατι αυτο το εχω κ εκανα πληρη scan κ ειναι ολα κομπλε εκει....παρεπιπτοντως το μηχανημα ειναι amd athlon 64x2 dual core proseccor3800 +2.00ghz,,,3.00 gb ram

Δημοσ.
οταν λες spybot ενονεις κατι σαν τον spyware doctor?????γιατι αυτον τον εχω........κ εκανα πληρες σκαν κ ειναι κομπλε

Κοίτα, έχουν κάποιες διαφορές και προσωπικά, θα σου πρότεινα να βγάλεις το άλλο και να βάλεις το Spybot και να έχεις ένα Antivirus [όπως και έχεις δηλαδή].

Συνολικά σου λέω να έχεις:

Antivirus [αυτό που θέλεις]

Και Spybot.

Και ενημερώσεις θα κάνεις συνέχεια στο Spybot, δηλαδή, κάθε δύο μέρες, θα το βάζεις να δει αν έχει νέα Updates.

Το antivirus που έχεις, μάλλον είναι ήδη αυτορρυθμιζόμενο να κάνει Updates.

Οπότε, έτσι είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

Ελεύθερο πρόγραμμα είναι. Δεν πληρώνεις.

Ένα πρόγραμμα που μια φορά δεν πληρώνεις είναι FREE και κάνει σωστά την δουλειά του. Όποιος σου πει αρνητικά λόγια για το Spybot, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφθεί.

Δημοσ.

ποιο spybot?

εχει ενα απλο 15.2.20 κ ενα 1.6.0.31 κ τα δυο ειναι σε απλα κ σε Mirror.ποιο να κατεβασω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...