the_valliant Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχεις ακούσει αυτό το παιχνίδι;! Μάλλον δεν είσαι φαν της εταιρίας. Φαντάσου το GTA σε σχολείο. 'Η το Harry Potter με χαρακτήρα Postal. Είναι πολυαναμενόμενο και πολλά υποσχόμενο, όπως όλα της Rock Star. Και σίγουρα θα συζητηθεί. ΥΓ. Μόλις είδα ότι κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες. Κατεβάζω μία... 'δοκιμαστική' έκδοση, θα σου πω τι λέει.
chek2fire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Στο gamespot πάντως το θάψανε το game για την pc έκδοση.
lak10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 παιδια το εβαλα και εγω αλλα εχω το εξης προβληα ο χαρακτηρας πορχωραει μονος του ειναι δηλαδη σαν να ειναι πατημενο το βελακι και προχωραει το ξαναεκανα εγκατασταση αλλα τιποτα καμια ιδεα κανεις?
lak10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Παιδια μετα την σκηνη οπου παω στο γραφειο του διευθυντη που με καλωσοριζει κολαει στο loading υπαρχει καποια λυση
mix84 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 το απεγκατεστησα στο 20% του παιχνδιου.... δεν υπαρχει σεναριο. εισαι ενα κωλοπαιδο που πλακωνεσαι συνεχεια στο σχολειο και κανεις διαφορες αποστολες... χαλια!
Erwdios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 το απεγκατεστησα στο 20% του παιχνδιου.... δεν υπαρχει σεναριο. εισαι ενα κωλοπαιδο που πλακωνεσαι συνεχεια στο σχολειο και κανεις διαφορες αποστολες...χαλια! Sorry, αλλά αυτό ακριβώς κάνεις και στο GTA αλλά και στο Far Cry 2. Αυτό είναι το σενάριο, η ολοκλήρωση μικρών αποστολών, οι οποίες σου επιτρέπουν να προχωράς, ανακαλύπτωντας νέα μέρη στο παιχνίδι.
Sed22 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Sorry, αλλά αυτό ακριβώς κάνεις και στο GTA αλλά και στο Far Cry 2. Αυτό είναι το σενάριο, η ολοκλήρωση μικρών αποστολών, οι οποίες σου επιτρέπουν να προχωράς, ανακαλύπτωντας νέα μέρη στο παιχνίδι. οΥΤΕ..γραφικα οΟΥΤΕ..ατμοσφαιρα..τι να κλασει?
Erwdios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 οΥΤΕ..γραφικα οΟΥΤΕ..ατμοσφαιρα..τι να κλασει? Εγώ δεν το έχω παίξει για να ξέρω αν θα κλάσει, αλλά από την περιγραφή του σεναρίου, κατάλαβα ότι έχει το δικό του κοινό όπως και το GTA. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους πάλι όχι. Θα το δανειστώ πάντως για να έχω ιδία άποψη.
LePRoS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 εισαι ενα κωλοπαιδο .... xaxa Θεικο σεναριο για γαμε(game)
sleepy_head Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Τα bugs είναι ανοχλητικά αλλά γενικά είναι εντάξει για να περάσει η ώρα.
activex Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 αν κυκλοφορούσε πριν 2 χρονάκια και για pc ίσως... τώρα δείχνει γερασμένο και αρκετά πισω τεχνολογικα σε σχέση με το επερχόμενο gta 4..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.