Προς το περιεχόμενο

Bully: Scholarship Edition

Sed22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχεις ακούσει αυτό το παιχνίδι;! Μάλλον δεν είσαι φαν της εταιρίας. Φαντάσου το GTA σε σχολείο. 'Η το Harry Potter με χαρακτήρα Postal. :devil:

Είναι πολυαναμενόμενο και πολλά υποσχόμενο, όπως όλα της Rock Star. Και σίγουρα θα συζητηθεί.

ΥΓ. Μόλις είδα ότι κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες. Κατεβάζω μία... 'δοκιμαστική' έκδοση, θα σου πω τι λέει.

Δημοσ.

παιδια το εβαλα και εγω αλλα εχω το εξης προβληα ο χαρακτηρας πορχωραει μονος του ειναι δηλαδη σαν να ειναι πατημενο το βελακι και προχωραει το ξαναεκανα εγκατασταση αλλα τιποτα καμια ιδεα κανεις?

Δημοσ.

Παιδια μετα την σκηνη οπου παω στο γραφειο του διευθυντη που με καλωσοριζει κολαει στο loading υπαρχει καποια λυση

Δημοσ.

το απεγκατεστησα στο 20% του παιχνδιου.... δεν υπαρχει σεναριο. εισαι ενα κωλοπαιδο που πλακωνεσαι συνεχεια στο σχολειο και κανεις διαφορες αποστολες...

χαλια!

Δημοσ.
το απεγκατεστησα στο 20% του παιχνδιου.... δεν υπαρχει σεναριο. εισαι ενα κωλοπαιδο που πλακωνεσαι συνεχεια στο σχολειο και κανεις διαφορες αποστολες...

χαλια!

Sorry, αλλά αυτό ακριβώς κάνεις και στο GTA αλλά και στο Far Cry 2.

Αυτό είναι το σενάριο, η ολοκλήρωση μικρών αποστολών, οι οποίες σου επιτρέπουν να προχωράς, ανακαλύπτωντας νέα μέρη στο παιχνίδι. ;)

Δημοσ.
Sorry, αλλά αυτό ακριβώς κάνεις και στο GTA αλλά και στο Far Cry 2.

Αυτό είναι το σενάριο, η ολοκλήρωση μικρών αποστολών, οι οποίες σου επιτρέπουν να προχωράς, ανακαλύπτωντας νέα μέρη στο παιχνίδι. ;)

οΥΤΕ..γραφικα οΟΥΤΕ..ατμοσφαιρα..τι να κλασει?

Δημοσ.
οΥΤΕ..γραφικα οΟΥΤΕ..ατμοσφαιρα..τι να κλασει?

Εγώ δεν το έχω παίξει για να ξέρω αν θα κλάσει, αλλά από την περιγραφή του σεναρίου, κατάλαβα ότι έχει το δικό του κοινό όπως και το GTA. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους πάλι όχι. Θα το δανειστώ πάντως για να έχω ιδία άποψη. ;)

Δημοσ.

αν κυκλοφορούσε πριν 2 χρονάκια και για pc ίσως...

τώρα δείχνει γερασμένο και αρκετά πισω τεχνολογικα σε σχέση με το επερχόμενο gta 4..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...