Προς το περιεχόμενο

Ψηφίστε για ένα πιο εντυπωσιακό default Ubuntu theme!


gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει ξεκινήσει μια σοβαρή συζήτηση για το default theme του Ubuntu, ώστε να αλλάξει από το φτωχό default ή έστω να υπάρχει η επιλογή η χρήστες να επιλέγουν κατά την εγκατάσταση ένα "τούμπανο" theme όπως το wall-light theme. Ναι το ξέρω ότι το μέχρι τώρα default είναι λιτό, ελαφρύ και λειτουργικό, αλλά κάποιοι έχουν το ανάλογο hardware (η πλειοψηφία θα έλεγα και θέλουν κάτι ανάλογο). Μπορείτε να ψηφίσετε για την ιδέα, ή να σχολιάσετε εδώ :

 

1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα

ενα περιεργο πραγμα και αυτο με το ubuntu οτι πιο ασχημο υπαρχει απο theme το υοθετει αμεσως

δε πανε καμια βολτα απο το gnome-look να διαλεξουνε ενα θεμα της προκοπης και ας αφησουν τα δικα τους που ειναι το ενα πιο ασχημο αο το αλλο

α και κατι τελευταιο

τι μανια ειναι αυτη με της καφε αποχρωσεις??

το πιο γεροντικο χρωμα

και για να μην παρεξηγηθουμε και εχουμε νταβαντουρια

δεν τα βαλα με το ubuntu αλλα με το γουστο των dev

και μια και ειμαι gnome fanboy θα σηκωσω και καμια φωτο (αν και δεν ειναι ο ενδεδειγμενος χωρος) για να με αντιληθειται καλητερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τα προηγούμενα καλύτερα είναι πάντως. Το μόνο σίγουρο είναι πως μια ανανέωση την χρειάζεται επειγόντως.\

Άν σκεφτούμε επίσης πως το ubuntu είναι μια διανομή που χρησιμοποιούν οι νεοεισερχόμενοι στον χώρο του λινουξ μιας και είναι η πιο δημοφιλής, θα έπρεπε να έχει ένα ωραιότατο θέμα ως προεπιλογή διότι κακά τα ψέματα, η πρώτη εντύπωση πάντα παίζει ρόλο.

Μια ωραία εμφάνιση θα εντυπωσιάσει έναν νέο χρήστη και θα του δώσει μια πιο καλή εικόνα περί του λίνουξ (για αρχή μιλάμε πάντα και πρώτες εντυπώσεις), ώστε να ασχοληθεί μαζί του και στην πορεία να το ψάξει.

 

Όταν πρωτοέβαλα λίνουξ και δεν ήξερα πως μπορείς να παραμετροποιήσεις τα πάντα, με εκνέυριζαν τα γκρι πάνελ και κάποια άλλα π.χ. εικονίδια, μέχρι που ανακάλυψα τι παίζεται τελικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...