poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δες το και πες μου γιατί και στο internet δεν μπορώ να βρω 12V με 1 αμπερ τα περισσότερα είναι 2,5Α και πάνω. αν ειναι 12 volt 2,5 ampere παλι δεν εχεις θεμα.θα παιξει κανονικα.
rafail1994 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ναι θα παίξει αλλά θα έχεις επιπτώσεις μετά (θερμοκρασία κτλ ) που θέλουμε να γλιτώσουμε Θα αφησω μερικες μερες αυτο το τροφοδοτικο που εβαλα να δω πως θα παει μηπως και βγαλει κανα προβλημα παλι
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ναι θα παίξει αλλά θα έχεις επιπτώσεις μετά (θερμοκρασία κτλ ) που θέλουμε να γλιτώσουμε Θα αφησω μερικες μερες αυτο το τροφοδοτικο που εβαλα να δω πως θα παει μηπως και βγαλει κανα προβλημα παλι οχι δεν θα εχει επιπτωσεις.το τροφοδοτικο σου λεει οτι μπορει να βγαλει 12 volt και μεχρι 2,5 ampere.εσενα το ρουτερ θα τραβηξει οσο χρειαζεται.δηλαδη 1 ampere.δεστο παντως και πεςμου αν χρειαστεις τροφοδοτικο.δωρεαν εννοειται.
rafail1994 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ωπ ναι έχεις δίκιο ,ευχαριστώ poulinos βλέπω πως θα παει και τα ξανα λέμε
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μετα απο 420 ώρες σημερα μου έκανε disconnect κατά τα αλλα δουλεύει μια χαρα
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μετα απο 420 ώρες σημερα μου έκανε disconnect κατά τα αλλα δουλεύει μια χαρα σχεδον 18 ημερες.μια χαρα εισαι.φυσιολογικα πραγματα.ενα dc ηταν αλλωστε.
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Το περίεργο ξέρεις ποιο ειναι ; οτι το τροφοδοτικό του dlink δουλεύει κανονικά σε αλλα router Θέλει να κατσω να το μετρήσω να δω τι στο διάολο γίνεται
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 μπορει το dlink σου να ειναι πιο απαιτητικο. Περα απο την πλακα εχω δει technicolor Που ελεγε οτι θελει τροφοδοτικο 2 ampere αλλα εχω δει και Technicolor που λεει οτι θελει ειτε 1.5 ampere ειτε 2.οποτε αν απο την μανα του ειχε πχ 2 και δεν το ξεζουμιζει μπορει για αυτο να γινεται αυτο που περιγραφεις.μπορει το dlink σου να το ζοριζει τελειως πχ και για αυτο να μην παιζει σωστα ενω καπου αλλου να παιζει.η μπορει πχ να βγαζει λιγοτερα volt και ενα τα αλλα παιζουν οκ το dlink να μηντο κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα