rafail1994 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασα και ένα άλλο τροφοδοτικό και κάνει τα ιδία επίσης μου έκανε και μια φορά ένα ακόμα κουλό μόλις το άναψα αναβόσβηναν όλα τα λαμπάκια χωρίς να σταματάμε το έκλεισα το ξανά άνοιξα και απλώς άναβε το κόκκινο . Εσύ τη πυκνωτές έβαλες ;
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασα και ένα άλλο τροφοδοτικό και κάνει τα ιδία επίσης μου έκανε και μια φορά ένα ακόμα κουλό μόλις το άναψα αναβόσβηναν όλα τα λαμπάκια χωρίς να σταματάμε το έκλεισα το ξανά άνοιξα και απλώς άναβε το κόκκινο . Εσύ τη πυκνωτές έβαλες ; μαλλον δεν παιζει σωστα το ρευμα μεσα στο ρουτερ.αφου τροφοδοτικο αλλαξες και εισαι οκ.δεν την γλυτωνεις την αλλαγη του πυκνωτη τελικα.
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 θα πάω να αγοράσω και ένα καπασιμετρο να τους ελέγξω εναν εναν να δω ποιος τα έχει παιξει . Τελικά δεν την γλιτώνω όντως την αλλαγή ελπίζω να είναι σαν καινούριο μετα μιας και δεν μπορώ να δώσω τωρα αλλα λεφτά για καλο router
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 θα πάω να αγοράσω και ένα καπασιμετρο να τους ελέγξω εναν εναν να δω ποιος τα έχει παιξει . Τελικά δεν την γλιτώνω όντως την αλλαγή ελπίζω να είναι σαν καινούριο μετα μιας και δεν μπορώ να δώσω τωρα αλλα λεφτά για καλο router αμα ειναι να παρεις διαφορα πραγματα και να σου βγει πιο ακριβα απο 20-25 ευρω τοτε παρε κανα vigor 2700vg να ειναι του κουτιου.παρα να παιδευεσαι.
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Από πείσμα και μόνο που με έχει ταλαιπωρήσει θα το φτιάξω !! Το έβγαλαν πάλι πρόσφορα βλέπω το vigor στα 22,80Ε έχω ακούσει πολύ καλά λογία για το συγκεκριμένο ... (αν θυμάμαι καλά καποτε ηταν καπου στο 100αρι + η τιμή του)
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Από πείσμα και μόνο που με έχει ταλαιπωρήσει θα το φτιάξω !! Το έβγαλαν πάλι πρόσφορα βλέπω το vigor στα 22,80Ε έχω ακούσει πολύ καλά λογία για το συγκεκριμένο ... (αν θυμάμαι καλά καποτε ηταν καπου στο 100αρι + η τιμή του) οκ απλα εγω το ειπα.κανονικα το official πραγματι ηταν ακριβο.αυτο επειδη εχει το λογοτυπο της altec και το firmware της altec που πρεπει να το αλλαξεις για αυτο και τετοια η τιμη του
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Αυτο δεν το ηξερα ! ,μπαινει κανονικα το firmware της vigor ;
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Αυτο δεν το ηξερα ! ,μπαινει κανονικα το firmware της vigor ; yes.ολα εδω http://www.insomnia.gr/topic/413712-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-vigor-2700vg-adsl2-2-modem/page-9 ξεκινα απο την σελιδα 1 οχι απο την 9
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Θα το κοιτάξω και θα δω με έβαλες σε σκέψεις τώρα (είναι και φτηνό ) Thanks poulinos !!!
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Θα το κοιτάξω και θα δω με έβαλες σε σκέψεις τώρα (είναι και φτηνό ) Thanks poulinos !!! τιποτα.αν διαβαζεις το θεμα θα δεις στις αρχικες σελιδες οτι μονο μια συγκεκριμενη παρτιδα που ειχε συγκεκριμεενη mac address δεν μπορουσε να αλλαχτει το firmware.αλλα no worries δεν θα σου τυχει γενικοτερα γιατι ειναι παλια παρτιδα και ακοαμ και αν σου τυχει στο αλλαζουν
rafail1994 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν επιστρέφω μετά από αρκετό καιρό μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκα με το router μιας και δεν είχα χρόνο (και εάν είχα χρόνο δεν ασχολιομουν με το router ) .Βρήκα ένα τροφοδοτικό από ένα άλλο router οπου έχει ίδιο έξοδο με το μάμα και πλέον λειτούργει κανονικότατα εδώ και μερικές ώρες . Λέτε τελικά να έφταιγε μονο το τροφοδοτικό ; ξέρεται που μπορώ να βρω ένα ιδίο για να πάρω ;
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν επιστρέφω μετά από αρκετό καιρό μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκα με το router μιας και δεν είχα χρόνο (και εάν είχα χρόνο δεν ασχολιομουν με το router ) .Βρήκα ένα τροφοδοτικό από ένα άλλο router οπου έχει ίδιο έξοδο με το μάμα και πλέον λειτούργει κανονικότατα εδώ και μερικές ώρες . Λέτε τελικά να έφταιγε μονο το τροφοδοτικό ; ξέρεται που μπορώ να βρω ένα ιδίο για να πάρω ; δυσκολο να βρεις ιδιο και αν βρεις ποσο θα κανει.κοιτα σε ebay η κοιτα απο κανα παλιο σου ρουτερ μηπως σου μηπως κανει.θες τα ιδια volt και τα ιδια η παραπανω ma.πες μου ποσα volt και ma ειναι να δω μηπως εχω και εγω τιποτα. αν φταιει μονο το τροφοδοτικο θα φανει τις προσεχεις ημερες.αν παιξει οκ ξαναβαλε παλι το παλιο να δεις αν θα σου ξανακανει τα ιδια.
rafail1994 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το παλιό με το που το βάζω τρεμοπαίζουν όλα τα λαμπάκια πλέον και δεν κάνει τίποτα ! Λοιπόν input είναι 0,4A max και output 12V ,1Α
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το παλιό με το που το βάζω τρεμοπαίζουν όλα τα λαμπάκια πλέον και δεν κάνει τίποτα ! Λοιπόν input είναι 0,4A max και output 12V ,1Α 99 τις 100 μπορω να σου βρω τετοιο.το Linksys φοραει τετοιο τροφοδοτικο.12 volt 1 ampere.
rafail1994 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δες το και πες μου γιατί και στο internet δεν μπορώ να βρω 12V με 1 αμπερ τα περισσότερα είναι 2,5Α και πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα