rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Το router είναι καινούριο δηλαδή ζήτημα να έχει λειτουργήσει έναν ολόκληρο χρόνο για την ώρα δεν θα τον αλλάξω τον πυκνωτή θα το έχω στον νου μου όμως εαν μου κάνει πάλι τα ιδία κουλά ,για την ώρα θα ανοίξω τρύπες και θα βάλω ψυκτρακια επάνω μπας και δροσιστεί λίγο !!
gtsamour Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Ε ναι αν εχει δουλέψει μονο 1 χρόνο τότε σίγουρα δεν είναι πυκνωτής το πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Το router είναι καινούριο δηλαδή ζήτημα να έχει λειτουργήσει έναν ολόκληρο χρόνο για την ώρα δεν θα τον αλλάξω τον πυκνωτή θα το έχω στον νου μου όμως εαν μου κάνει πάλι τα ιδία κουλά ,για την ώρα θα ανοίξω τρύπες και θα βάλω ψυκτρακια επάνω μπας και δροσιστεί λίγο !! ειδικα τωρα το καλοκαιρι που βραζει ο τοπος υποφερουν τα ρουτερακια δυστυχως οποτε μερικες τρυπες και κανα ψηκτρακι θα το βοηθησουν.
rafail1994 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ξανά επιστρέφω στο θέμα μιας και το πρόβλημα άρχισε να οξύνεται στο σούρσιμο του internet έβαλα το zte του ote και βλέπω διάφορα .Όποτε την αλλαγή στους πυκνωτές δεν την γλιτώνω πέρα από τον "μεγαλο" που είπαμε τι να πάρω για τους υπόλοιπους ; Επίσης επειδή καλαι δεν έχω τώρα αξίζει να πάω να αγοράσω για να το φτιάξω η καλυτέρα κάπου αλλού θα μου βγει ποιο φτηνά ;
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ξανά επιστρέφω στο θέμα μιας και το πρόβλημα άρχισε να οξύνεται στο σούρσιμο του internet έβαλα το zte του ote και βλέπω διάφορα .Όποτε την αλλαγή στους πυκνωτές δεν την γλιτώνω πέρα από τον "μεγαλο" που είπαμε τι να πάρω για τους υπόλοιπους ; Επίσης επειδή καλαι δεν έχω τώρα αξίζει να πάω να αγοράσω για να το φτιάξω η καλυτέρα κάπου αλλού θα μου βγει ποιο φτηνά ; τι εννοεις καπου αλλου?να στο φτιαξει αλλος?παραπανω λεφτα θα σου παρει.παρε ενα καλαι.χαμενο δεν παει.ειναι λιγο ακριβο αλλα ολο και καπου θα χρειαστει.εκτος αν σκοπευεις να παρεις κανα νεο ρουτερ μηπως κανει αυτα τα παραξενα λογω ζεστης??? βαλε κανα φανακι.
rafail1994 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Το παλιό που είχα χάλασε όποτε έλεγα να πάρω ένα καλό αλλά από ότι φαίνεται θα πάμε στην μέση λύση να κάνουμε την δουλεία μας .Δεν ξέρω εάν είναι λόγο ζέστης αλλά τελευταία τύχαινε να κάνει ανά δυο μερες disconnect και μετά από μια εβδομάδα αλλα εβλεπα να ψιλο αργει να φορτωσει σελιδες. Μπορεί να είναι και επειδή άρχισε να γεμίζει το dslam πάλι δεν ξέρω ….
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Το παλιό που είχα χάλασε όποτε έλεγα να πάρω ένα καλό αλλά από ότι φαίνεται θα πάμε στην μέση λύση να κάνουμε την δουλεία μας .Δεν ξέρω εάν είναι λόγο ζέστης αλλά τελευταία τύχαινε να κάνει ανά δυο μερες disconnect και μετά από μια εβδομάδα αλλα εβλεπα να ψιλο αργει να φορτωσει σελιδες. Μπορεί να είναι και επειδή άρχισε να γεμίζει το dslam πάλι δεν ξέρω …. αργη ταχυτητα λογω πιτα dslam οκ.disconnects οχι εκτος αν ελειπαν ολοι και τωρα γυρισαν οποτε αυξηθηκε το crosstalk οποτε σε εριξε καποια στιγμη και μετα ξανασυγχρονισε λιγο πιο χαμηλα.τωρα μπορει να ειναι πολλα.δες και για temps μηπως φρικαρει λιγο.αλλιως παρατηρησε το και αλλο να δεις πως θα συμπεριφερθει.
rafail1994 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μετά από μια μέρα και κάτι με το zte κατάλαβα ότι όντως κάτι δεν πάει καλά με το router με το zte κλειδώνω παραπάνω και δεν έχω και τα κολλήματα που είχα τελευταία με το dlink . Θα προγραμματίσω μέχρι το τέλος του μηνά να τους αλλάξω τους πυκνωτές και να δούμε πως θα πάει
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 αφησε το παντως και χωρις καπακι απο περιεργεια το dlink μηπως πραγματι ειναι λογο θερμοκρασιας.οχι οτι χανεις κατι με το να τους αλλαξεις απλα λιγο η ταλαιπωρια.
rafail1994 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Από τότε που το συζητούσαμε το είχα χωρίς καπάκι όποτε το έχω δοκιμάσει , στην αρχή είδα βελτίωση αλλά μετά άρχισε αλλά κουλά ,ελπίζω μόνο να ξανά ζωντανέψει μετά την αλλαγή των πυκνωτών γιατί είναι καλο router για να χρονάκια του
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Από τότε που το συζητούσαμε το είχα χωρίς καπάκι όποτε το έχω δοκιμάσει , στην αρχή είδα βελτίωση αλλά μετά άρχισε αλλά κουλά ,ελπίζω μόνο να ξανά ζωντανέψει μετά την αλλαγή των πυκνωτών γιατί είναι καλο router για να χρονάκια του αμα ειναι ανοχτο τοτε πραγματι λιγο δυσκολο να ειναι θερμοκρασια εκτος αν ειναι σε κανα παραξενο σημειο.οποτε κανε την αλλαγη και βλεπεις στην πορεια.αλλιως πας για κανα αλλο ρουτερ.
rafail1994 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ήμουν έτοιμος να αλλάξω τους πυκνωτές αλλά ευτυχώς ένας φίλος μου λέει τώρα που δρόσισε λίγο ξανά δοκίμασε το μπας και ..... ,όντως & με κλειστό το καπάκι δούλεψε 680 ώρες ! με full download σχεδόν κάθε μέρα χωρίς κολλήματα κτλ .Χθες έκανε disconnect λογο dslam υποθέτω .Εχω παραγγείλει ψυκτρακια και περιμένω να έρθουν πιστεύω ότι η ζεστή το συγκεκριμένο router το κάνει για πέταμα .
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ήμουν έτοιμος να αλλάξω τους πυκνωτές αλλά ευτυχώς ένας φίλος μου λέει τώρα που δρόσισε λίγο ξανά δοκίμασε το μπας και ..... ,όντως & με κλειστό το καπάκι δούλεψε 680 ώρες ! με full download σχεδόν κάθε μέρα χωρίς κολλήματα κτλ .Χθες έκανε disconnect λογο dslam υποθέτω .Εχω παραγγείλει ψυκτρακια και περιμένω να έρθουν πιστεύω ότι η ζεστή το συγκεκριμένο router το κάνει για πέταμα . η ψυκτρακια η fan βαζεις μετα.απλα και η ελληνικη ζεστη ειναι λιγο αστα να πανε.σε αλλες χωρες δεν υπαρχουν τετοια προβληματα.
rafail1994 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Καλά δεν θα το πιστέψεις με τίποτα τι έγινε , εκεί που δούλευε μια χαρά τσουπ δεν έχω internet βλέπω το router κάνει restart και ανάβει τώρα συνεχόμενα το power με κόκκινο λαμπάκι και δεν κάνει τίποτα !!!! .Τόση γκαντεμιά ρε ;
gtsamour Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Παιζει να φταιει το τροφοδοτικο, μου εκανε και μενα τα ιδια παλια' εβαλα ενα απο εξωτερικο σκληρο και οκ. Παιζει να ειναι και ο μεγαλος πυκνωτης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα