rafail1994 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 firmware έχω το τελευταίο ρωταω γιατί εχει εδω και 3 φόρες όταν φτάνει στης 180-200 ώρες ανοιχτό κάνει reset .Δεν ξέρω μήπως επειδή κάθε φορά πέφτει σαββατοκύριακο , γίνεται τίποτα με το dslam ; .Γιατι με το που ξανά συγχρονίζει κλειδώνει στα 17mbps από τα 15mbps που κλειδώνει συνήθως
rafail1994 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Σωστή παρατήρηση disconnect κάνει και όχι reset
antonl Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Παίζει να προέρχεται απ τον πάροχο ώστε ν αλλάζεις IP. Αλλιώς δε θα χε τόσο νόημα η διαφοροποίηση μεταξύ των πακέτων dynamic & static ip.
rafail1994 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Κρίμα και είπα μπας και γλιτώσουμε την static ip
gtsamour Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εμένα πάντως όταν άρχισε να μου κάνει τετοια είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Εκεί που καταλήγω είναι ότι οταν ο πυκνωτής 3300uF 16V που βρίσκεται ακριβώς πίσω απο το βίσμα τροφοδοσίας έχει "γεράσει", δεν εξομαλύνει τα spikes του ρεύματος και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται αποσύνδεση. Πρόσφατα αντκατέστησα όλους τους πυκνωτές (είναι όλοι low ESR πυκνωτές δηλαδή χαμηλής εμπαίδησης) και λειτουργεί ρολόϊ εδώ και βδομάδες χωρίς αποσυνδέσεις. Χρησιμοποίησα υψηλής ποιότητας Ιαπωνικούς πυκνωτές (Panasonic, Nippon, Rubycon). Να και φωτογραφίες... Φουσκωμένος πυκνωτής 3300uF Oι τρύπες που άνοιξα βοηθούν πάρα πολύ γιατί όντως το ρούτερ αυτό ψήνεται. Τις μπλέ ψύκτρες τις πρόσθεσα εγώ. 1
rafail1994 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μπράβο πάρα πολύ καλή δουλεία έκανες , θα το ανοίξω και εγώ εάν ειναι να δω τι γίνεται .......αλλα ρε παιδιά πως στο καλό ανοίγει νόμιζα ότι ειχε βίδες αλλά δεν έχει πρέπει να "σπάσεις" κάποια ασφάλεια ;
gtsamour Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Έχει δύο βίδες κάτω απο τα δύο λαστιχένια ποδαράκια στο κάτω μέρος. Ξεκόλλα τα με ένα κατσαβίδι και θα τις βρείς.
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) firmware έχω το τελευταίο ρωταω γιατί εχει εδω και 3 φόρες όταν φτάνει στης 180-200 ώρες ανοιχτό κάνει reset .Δεν ξέρω μήπως επειδή κάθε φορά πέφτει σαββατοκύριακο , γίνεται τίποτα με το dslam ; .Γιατι με το που ξανά συγχρονίζει κλειδώνει στα 17mbps από τα 15mbps που κλειδώνει συνήθως το σαβατοκυριακο επειδη φευγει κοσμος σιγουρα μειωνεται το crosstalk και για αυτο πιθανοτατα συγχρονιζεις μετα στα 17.ειδικα τωρα το καλοκαιρι ολοι βλεπουν παραπανω ταχυτητες.αλλα αυτο δεν δικαιολογει να σου κανει disconnect.απλα θα πρεπε να βλεπεις παραπανω Margin αντι για το default>οταν τελειωνει το Weekend τοτε θα πρεπε να σου κανει dc's και να σε ξαναγυρισει στα 15 που πιθανοτατα το margin θα ειχε πεσει πολυ κατω. Παίζει να προέρχεται απ τον πάροχο ώστε ν αλλάζεις IP. Αλλιώς δε θα χε τόσο νόημα η διαφοροποίηση μεταξύ των πακέτων dynamic & static ip. δεν νομιζω να σε κοβει ο παροχος.εγω πχ 10 days, 1:11:45.και εχω κλεισει και 15 ημερες με την ιδια Ip.με forthnet εγω.σε αλλο παροχο δεν ξερω αν κοβουν.ξερω οτι μπορει να σε κοψει ο παροχος με idle timeout αν δηλαδη για καμια ωρα εισαι τελειως ανενεργος αλλα και εκει δεν θα χανε συγχρονισμο.οπως επισης ακομα και αν σου αλλαζαν ip δεν θα χανε συγχρονισμο αλλα μονο το ιντερνετ.ο συγχρονισμος δεν θα κοβοταν.εκτος αν δεν κοβεται ο συγχρονισμος του αλλα με βαση οτι συγχρονιζει σε αλλα νουμερα σημαινει οτι πρεπει να εχει πεσει και ο συγχρονισμος Κρίμα και είπα μπας και γλιτώσουμε την static ip dyndns.παλια η vivodi εδινε static στους dynamic.δεν αλλαζε ποτε Εμένα πάντως όταν άρχισε να μου κάνει τετοια είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Εκεί που καταλήγω είναι ότι οταν ο πυκνωτής 3300uF 16V που βρίσκεται ακριβώς πίσω απο το βίσμα τροφοδοσίας έχει "γεράσει", δεν εξομαλύνει τα spikes του ρεύματος και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται αποσύνδεση. Πρόσφατα αντκατέστησα όλους τους πυκνωτές (είναι όλοι low ESR πυκνωτές δηλαδή χαμηλής εμπαίδησης) και λειτουργεί ρολόϊ εδώ και βδομάδες χωρίς αποσυνδέσεις. Χρησιμοποίησα υψηλής ποιότητας Ιαπωνικούς πυκνωτές (Panasonic, Nippon, Rubycon). Να και φωτογραφίες... Φουσκωμένος πυκνωτής 3300uF Oι τρύπες που άνοιξα βοηθούν πάρα πολύ γιατί όντως το ρούτερ αυτό ψήνεται. Τις μπλέ ψύκτρες τις πρόσθεσα εγώ. πολυ καλη δουλεια και χαρας στην υπομονη σου .σε πολλα ρουτερ πραγματι ειναι ελλειπης η ψυξη.λες και θα ηταν κοπος να φτιαξουν γρυλιες. Μπράβο πάρα πολύ καλή δουλεία έκανες , θα το ανοίξω και εγώ εάν ειναι να δω τι γίνεται .......αλλα ρε παιδιά πως στο καλό ανοίγει νόμιζα ότι ειχε βίδες αλλά δεν έχει πρέπει να "σπάσεις" κάποια ασφάλεια ; στα περισσοτερα ρουτερ οι βιδες οπως ειπεκαι ο φιλος απο κατω ειναι κρυμμενες κατω απο τα λαστιχακια. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2013 από poulinos
gtsamour Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Η αλλαγή πυκνωτών εφόσον τους έχεις είναι 20 λεπτά δουλειά αν ξέρεις απο κολλητήτρι. Οι τρύπες αν έχεις τρυπάνι είναι το πολύ 10. Το συγκεκριμένο ρούτερ αξίζει τον κόπο.
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Η αλλαγή πυκνωτών εφόσον τους έχεις είναι 20 λεπτά δουλειά αν ξέρεις απο κολλητήτρι. Οι τρύπες αν έχεις τρυπάνι είναι το πολύ 10. Το συγκεκριμένο ρούτερ αξίζει τον κόπο. ναι για το κολλητηρι εννοουσα που ειναι το "δυσκολο " κομματι για καποιους.
gtsamour Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 E φυσικά εννοείται αυτό. Αμα δεν ξέρει κανείς ας το δόσει ΄να το κάνει κάποιος που ξέρει.
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μην γελάσετε αλλά είχα βγάλει τα κάτω ποδαράκια που δεν έχει βίδες και φανταστικά ότι δεν έχει Λοιπόν όπως θα δείτε και στης φωτο ο πυκνωτής είναι καλά .Από οτι βλέπω κανένας δεν ειναι φουσκωμένος η να έχει κάποια περίεργη όψη. gtsamour τα ψυκτράκια από πού τα πήρες ;
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 συνηθως οι περισσοτεροι απο ebay τα παιρνουν.
gtsamour Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Το ότι δεν είναι φουσκωμένος ο καφέ πυκνωτής δε σημαίνει και ότι είναι εντάξει. Κρίνοντας απο το δικό μου ρουτερ ήταν ο μόνος φουσκωμένος άρα και ο κυριότερος υποψήφιος να είναι χαλασμένος. Εγώ θα τον άλλαζα έτσι και αλλιώς αν το ρούτερ έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα (προσοχή να είναι low esr όμως). Μου έχει τύχει σε άλλη συσκευή ένας πυκνωτής να μην είναι καθόλου φουσκωμένος και όμως να είναι χαλασμένος... Ψηκτράκια μπορείς να πάρεις απο εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα