Προς το περιεχόμενο

D-LINK DSL-2640B

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλημέρα μου σε όλους!

Εχω ένα modem-router το D-LINK DSL-2640B και προσπαθω να του βάλω το user name και το password!

1) Το user name που έχω (είναι demo απο forthnet) έχει 40 χαρακτήρες!!!! και στο ρουτερ χωράνε μέχρι 32! πως θα χωρέσουνε? :mad:

2)Ακριβώς κάτω από το user-name και το password εχει τη θέση "servise-name" τι γράφω εκεί????? :shifty:

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στο user name ΔΕΝ θα γραψεις στο τελος @forthnet.gr και στο service name δεν θα γραψεις τιποτα.

Το έκανα φίλε μου και δεν συνδέθηκε! :shock:

Δημοσ.

Χωρις να ξερω αν θα λυσει το προβλημα ριξε μια αναβαθμιση στο firmware, κατι αντιστοιχο αλλα με συμβολα ειχα και γω και με αναβαθμιση το ελυσα.

Τωρα αμα εχεις το τελευταιο λυπαμε εχασες.

Δημοσ.

Τωρα αμα εχεις το τελευταιο λυπαμε εχασες.

Μάλον το τελευταίο έχω γιατί πριν απο λίγες μέρες το πήρα απο forthnet.

Γιατί τι αλάζει?

υγ. Να πω ότι με το καλωδιακό crypto μπαινω κανονικά!

Δημοσ.

me to τελευταιο firmware απο την forthnet μπαινουν οσοι χαρακτηρες θες.κατι γραφεις λαθος για να μην μπαινεις.κατεβασε το firmware απο το site της forthnet.και κλειδωσε το wireless.sto service name βαζεις οτι θες η και τιποτα δεν παιζει ρολο.

Δημοσ.

Eυχαριστώ παιδιά θα το δοκιμάσω!

Το κακό είναι ότι δεν ξέρω τίποτα απο firmware ούτε καν πώς εγκαθίστατε στο ρούτερ!:X

Δημοσ.

μεσα σε καποιο μενου γραφει firmware update.απο εκει το κανεις αφου εχεις unizp το αρχειο.απλα με καλωδιο η αναβαθμιση οχι ασυρματα.

Δημοσ.

Tα κατάφερα! Με την βοήθειά σας φυσικά και σας ευχαριστώ :mrgreen:

Εκανα πανεύκολα update στο firmware(δεν ήξερα καν την διαδικασία) έτσι πήρε όλους τους χαρακτήρες στο pass και όλλα οκ!!!!!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
μεσα σε καποιο μενου γραφει firmware update.απο εκει το κανεις αφου εχεις unizp το αρχειο.απλα με καλωδιο η αναβαθμιση οχι ασυρματα.

Καλησπέρα ,

Εαν κάνω ασύρματα το Update στο Firmware ενδέχεται να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ??

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα,λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, αλλά επειδή γενικότερα το wireless είναι λίγο ασταθές ... προτιμάται να μην το χρησιμοποιούμε για αναβάθμιση λογισμικού.

Δημοσ.
Καλησπέρα ,

Εαν κάνω ασύρματα το Update στο Firmware ενδέχεται να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ??

Ευχαριστώ

καλο ειναι να μην το κανεις .το λενε και οι ιδιες οι ετερειες.μπορει σε πολλς περιπτωσεις να υπαρξει ασταθης επικοινωνια να μην παει κατι καλα και να κολησει και να brickareis ton router.οποτε καλο θα ειναι να τον φερνεις διπλα στο pc να τον συνδεεις με το καλωδιο να κλεινεις το wireless στο pc σου για ν αμην μπερδευτει αμα παρουν και τα 2 interfaces ip και να κανεις το update.ετσι και αλλιως ενα ρευμα θες διπλα στο pc.το adsl (τηλ καλωδιο)δεν χριαζεται να ειναι πανω για την αναβαθμιση.και η λινκσυς πχ λεει να μην γινετε με ασυρματο.ειχα κανει πολλες φορες se wag354 update με wireless kαι παντα επιανε.αλλα στο wag 200 εχω brikarei ενα ετσι.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Όσοι έχουν το router του τίτλου ,ψήνεται και εσείς αυγά πάνω του ; .Αποσυνδέσεις κτλ προβλήματα δεν έχω αλλά το “λυπάμαι” να ψήνεται … :P

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...