Προς το περιεχόμενο

error κατά την απεγκατάσταση drivers του modem

iron_dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να απεγκαταστήσω τους οδηγούς του adsl usb modem της micronet που πήρα από την altec με την τρίμηνη δωρεάν σύνδεση και βγάζει το λάθος που δείχνει η επισυναπτόμενη εικόνα.

Τι μπορώ να κάνω;

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να γίνει η απεγκατάσταση παρακάμπτοντας την εφαρμογή των Windows;

Ευχαριστώ

(ελπίζω να ποστάρω στην κατάλληλη κατηγορία)

post-62028-12906297573_thumb.jpg

Δημοσ.

Νομίζω ότι σημαίνει πως δεν βρίσκει κάποια απαραίτητη εγγραφή στο μηρώο. Bγάλε το μόντεμ, κάνε ένα καθαρισμό μητρώου με το ccleaner, σύνδεσε το μόντεμ σε άλλη USB ( ή την κάρτα δικτύου σε άλλη PCI), και δοκίμασε να ξανακάνεις εγκατάσταση του driver (AN αυτό είναι που θες)

Δημοσ.

Θέλω να απεγκαταστήσω τους οδηγούς, μιας και η altec μας άφησε χρόνους, για να βάλω της forthnet.

Έβγαλα το μόντεμ, έκανα και καθαρισμό μητρώου με το ccleaner, σύνδεσα το μόντεμ σε άλλη USB αλλά όταν τρέχω το unistall τα ίδια...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έβγαλα το μόντεμ, έκανα και καθαρισμό μητρώου με το ccleaner, σύνδεσα το μόντεμ σε άλλη USB αλλά όταν τρέχω το unistall τα ίδια...

Νομίζω ότι σημαίνει πως δεν βρίσκει κάποια απαραίτητη εγγραφή στο μηρώο. Bγάλε το μόντεμ, κάνε ένα καθαρισμό μητρώου με το ccleaner, σύνδεσε το μόντεμ σε άλλη USB ( ή την κάρτα δικτύου σε άλλη PCI), και δοκίμασε να ξανακάνεις εγκατάσταση του driver (AN αυτό είναι που θες)
..,...,.,.,.,.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...