johnny73 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 εχω το εν λογω παιχνιδι (collectors edition) και ενημερωμενο με το τελευταιο patch. εχω ομως το εξης προβλημα. τελειωνοντας την προτελευταια campaign και σκοτωνοντας τον nicolai την ωρα που τελειωνει το βιντεο που σκοτωνεται και μου βγαζει οτι τελειωσα την αποστολη , μολις παει να αλλαξει οθονη και να μου ανοιξει την τελευταια campaign με βγαζει στο desktop με error και μοναδικη επιλογη το κλεισιμο. εχω προσπαθησει χωρις να εχω ενεργοποιημενα καποια προγραμματα (π.χ antivirus,firewall,antispyware ακομη και χωρις internet) μπηκα στο παιχνιδι και ξεκινησα απο πιο πριν για να φτασω στο τελος διαφορετικα. τιποτα τζιφος!!! τι να κανω καμια ιδεα,αποψη κανεις??????
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Αυτό φίλε μου, είναι ένα σφάλμα που εμφανίστηκε και σε έναν φίλο και δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν βρήκε άκρη. Σε άλλον έπαιζε κανονικά μέχρι τέλος. Ο πρώτος είχε ΑΤΙ χ800 και ο δεύτερος nvidia 5900 και οι 2 έχουν ΧΡ. Το λέω γιατί απ' ότι βλέπω κι εσύ έχεις nvidia, οπότε δεν είναι θέμα κάρτας γραφικών.
johnny73 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Αυτό φίλε μου, είναι ένα σφάλμα που εμφανίστηκε και σε έναν φίλο και δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν βρήκε άκρη. Σε άλλον έπαιζε κανονικά μέχρι τέλος.Ο πρώτος είχε ΑΤΙ χ800 και ο δεύτερος nvidia 5900 και οι 2 έχουν ΧΡ. Το λέω γιατί απ' ότι βλέπω κι εσύ έχεις nvidia, οπότε δεν είναι θέμα κάρτας γραφικών. σ'ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση. το θεμα ειναι οτι οταν ειχα ασχοληθει πιο παλια πριν κανα χρονο με αλλο hardware και χωρις καθολου εγκατεστημενα patch δεν το ειχα τελειωσει αλλα ειχα περασει αυτην την campaign και το ειχα παρατησει στην τελευταια. γι αυτο 'τρελαινομαι' τωρα!
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Κάτι πρέπει να παίζει με τα τελευταία patches. Ελπίζω να βρεις άκρη. Ο φίλος το ξεκίνησε από την αρχή. Αν περάσει το συγκεκριμένο campain αυτή τη φορά θα ρίξω post.
johnny73 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Κάτι πρέπει να παίζει με τα τελευταία patches. Ελπίζω να βρεις άκρη.Ο φίλος το ξεκίνησε από την αρχή. Αν περάσει το συγκεκριμένο campain αυτή τη φορά θα ρίξω post. μαλλον θα ξαναπαιξω την τελευταια αποστολη απο την αρχη. αν δεν κατσει θα το παρατησω. δεν λεει να το ξεκινησω τελειως απο την αρχη,μιλαμε για πολλες ωρες. αν την περασει ο φιλος την campaign θα περιμενω απαντηση σ'ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.