Alfie Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον, εχω ενα λαπ τοπ και συνδεομουν στο ιντερνετ με ασυρματη συνδεση (wifi). Αλλα χτες προσπαθησα να συνδεθω και παλι με καλωδιο ethernet οπως εκανα οταν το πρωτοαγορασα. Δυστυχως δεν τα καταφερα. Δοκιμασα με δυο διαφορετικα modem router, το dlink 2640 b και siemens cl110 αλλα διαρκως μου δινει μηνυμα "μη αναγνωρισμενο δικτυο". Τι συμβαινει? Παλια, ολα ηταν οκ, τωρα τι αλλαξε?
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 μηπως εχεις βαλει καρφωτα ip στον υπολογιστη σου η μηπως εχεις κλεισει τον dhcp απο το ρουτερ.??
Alfie Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 μηπως εχεις βαλει καρφωτα ip στον υπολογιστη σου η μηπως εχεις κλεισει τον dhcp απο το ρουτερ.?? Δεν ξερω, πως γινονται αυτα?Κοιτα εγω δεν εχω πειραξει τιποτα, εκτος κι αν αλλαξαν μονα τους.
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 απο command prompt γραψε Ipconfig οταν εχεις ενα ρουτερ πανω και πες μας τι σου βγαζει.επισης κλεισε τα firewall
μανος2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον, εχω ενα λαπ τοπ και συνδεομουν στο ιντερνετ με ασυρματη συνδεση (wifi). Αλλα χτες προσπαθησα να συνδεθω και παλι με καλωδιο ethernet οπως εκανα οταν το πρωτοαγορασα. Δυστυχως δεν τα καταφερα. Δοκιμασα με δυο διαφορετικα modem router, το dlink 2640 b και siemens cl110 αλλα διαρκως μου δινει μηνυμα "μη αναγνωρισμενο δικτυο". Τι συμβαινει? Παλια, ολα ηταν οκ, τωρα τι αλλαξε? IP διεύθυνση σου δίνει; Δοκίμασε δεξί κλικ στο υπολογιστής μου Διαχείριση Υπηρεσίες και εφαρμογές Υπηρεσίες Έλεγξε την υπηρεσία Πρόγραμμα πελάτης DHCP Πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Εάν όχι δεξί κλικ και ενεργοποίηση.
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 διπλο θεμα μυριζομε η εγω τα βλεπω διπλα μετα απο τοσες ωρες δουλειας?οχι απλα και αλλο ατομο ρωταει το ιδιο
Alfie Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον, πριν λιγο προσπαθησα να συνδεθω παλι, μηπως τυχον τα καταφερω, και συνδεθηκε! Δεν εκανα τπτ, δεν ξερω πως εγινε αλλα τεσπα, αρκει που εγινε. Μου φαινεται ομως σαν να εχει μειωθει λιγο η ταχυτητα. Παιζει αυτο που λεω?
tectonator Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον, πριν λιγο προσπαθησα να συνδεθω παλι, μηπως τυχον τα καταφερω, και συνδεθηκε! Δεν εκανα τπτ, δεν ξερω πως εγινε αλλα τεσπα, αρκει που εγινε. Μου φαινεται ομως σαν να εχει μειωθει λιγο η ταχυτητα. Παιζει αυτο που λεω? Χμμ, λογικά θα έπρεπε να είχες λίγο καλύτερη ταχύτητα με το ethernet. Μήπως είναι η ιδέα σου? Anyway, προσπάθησε να κατεβάσεις ένα αρχείο χρησιμοποιώντας το wifi και μετά με ethernet για να δεις εάν όντως έχεις κάποια μείωση. Εννοείται ότι θα κατεβάσεις το ίδιο αρχείο, από τον ίδιο server και τις δύο φορές.
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 και καλο θα ειναι να το κατεβασεις με get right.
Alfie Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 wait, ξεχασα να τονισω το εξης σημαντικο: Εχω βαλει το router στην πριζα του δωματιου μου, η οποια απεχει καποια αποσταση απο την κεντρικη πριζα στην οποια ερχεται το τηλεφωνικο σημα. Ενω οταν ειχα δοκιμασει με wireless , ειχα το ρουτερ στην κεντρικη πριζα. Αυτο δλδ που νομιζω ειναι οτι η ισχυς του σηματος χανεται μεσα στο τηλεφωνικο καλωδιο το rj45 μεχρι να φτασει στην πριζα του δωματιου μου, οπου υπαρχει το router κλπ κλπ
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 αν δεν υπαρχει προβλημα καλωδιωσης η κεντρικη πριζα δεν εχει διαφορα με τις αλλες.μια στις 500 περιπτωσεις θα παιζει ενα ρουτερ καλα στην κεντρικη πριζα αλλα θα παιζει χαλια στις αλλες..συνηθως αν υπαρχει προβλημα παιζει χαλια παντου.επισης αν κλειδωνεις το ιδιο σε ολες τις πριζες εισαι μια χαρα.
Alfie Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 αν κλειδωνεις το ιδιο σε ολες τις πριζες εισαι μια χαρα. τι εννοεις αν "κλειδωνω"?
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 θα πρεπει να συγχρονιζεις στα ιδια megabit σε ολες τις πριζες αν το σπιτι ειναι φτιαγμενο σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.