Προς το περιεχόμενο

Audi A4 2009 ή BMW 318 ?

beastgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας ποιο από τα δυο θα προτιμούσατε;

Βγάλτε την τιμή τους από έξω. Επείδή δεν το έχω ψάξει και πολύ από αμάξια μπορείτε να μου πείτε τα υπέρ και τα κατά ανάμεσα σε αυτά τα 2?

Εγώ που τα έχω δει το μόνο που μπορω να πω είναι ότι το καινούριο Αudi είναι πιο χλιδάτο εσωτερικά από την bmw (που είναι πιο φτωχή) αλλά από πλευράς απόδοσης της μηχανής η bmw φαίνεται καλύτερη (επιτάχυνση κτλ κτλ) Τα μοντέλα που είδα βγάζουν τα ίδια άλογα. Επίσης το audi είναι λίγο μεγαλύτερο από τη bmw (4.7 me 4.3 m)

Δεν ήθελα το τοπικ να εξελιχθεί σε φανατικές απόψεις. Θα εκτιμούσα μια μετρημένη σύγκριση

ΠΣ Φάση είχε κάθε φορά που σταματούσα με την bmw που έσβηνε η μηχανή για λιγοτερη κατανάλωση!

Δημοσ.

Μπα εμένα ίδια κατηγορια μου φάνηκαν.

Τα ίδια άλογα βγαζουν σύμφωνα με τα spec που είδα. 136 ΗP

Tα μοντέλα που βλεπω είναι τα Α4 2.0 ΤDI Sedan και BMW 318d Diesel και τα δύο.

Υπόψιν είμαι εξωτερικο

Δημοσ.

Χαρακτηριστικα BMW 318d

Χαρακτηριστικα Audi 2.0TDI

Ροπή (Kgm)/ σ.α.λ. 30.6/1750 - BMW - Βάρος (kg.) 1505 / Επιτάχυνση 0-100 (χλμ./ώρα) 9.3

Ροπή (Kgm)/ σ.α.λ. 32.6/1750 - Audi - Βάρος (kg.) 1460 / Επιτάχυνση 0-100 (χλμ./ώρα) 9.4

BMW: μικροτερη ροπη, περισσοτερο βαρος και ομως (!) 0.1" sec πιο γρηγορη... (ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι)

Εμφανιση: πιο ωραιο εξωτερικα ειναι το Audi, εσωτερικα η BMW (λογω minimal-ισμου)

Οδηγικα: πιο ευχαριστο οδηγικα η BMW, περισσοτερο συντηρητικο (ως εμπροσθοκινητο) το Audi.

Αγορα: Οποιο σε τραβηξει περισσοτερο κοντα του !!!

Εγω εχω την BMW 320i (βενζινη) αλλα

i) πριν το facelift, και

ii) πριν βγει το καινουργιο A4.

Τωρα θα δυσκολευομουν κι εγω για να ειμαι ειλικρινης.

Δημοσ.

Το καινουργιο το facelift BMW ειναι ομορφο αμαξι, βεβαια θελεις αρκετα για να χωσεις τα extra, το Audi μου φαινεται παντως πιο ομορφο.

Αν ομως σκεφτεσαι για diesel και να το φερεις στην Ελλαδα, απο μερια της BMW που δουλευω θα εχεις ψιλοπροβληματα με το θεμα των ανταλλακτικων, οχι οτι δεν υπαρχουν απλως δεν ειναι και σε μεγαλο stok ακομα και στην κεντρικη αποθηκη.

Ελληνα, αν σου εχει περασει απο το μυαλο να το κανεις facelift, καλυτερα να το ξεχασεις, θελεις καπω, φαναρια, προφυλακτηρα, μετωπη, φτερα, βασεις και ισως να βγουν και αρκετα ψιλολογια....

Δημοσ.

Κι εγώ, χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, το Audi θα έπαιρνα. Αν και η BMW είναι πισωκίνητη. Αλλά το Audi είναι πιο όμορφο. Από την άλλη η BMW φαίνεται πιο αρχοντική. Όμως το Audi βγάζει μια αλητεία ρε γαμώτο. Η BMW παρόλαυτά έχει κύρος. Βέβαια το Audi είναι πιο φθηνό... κοκ

ΥΓ> Άσε μας ρε topic starter :P:p

Δημοσ.
Προσωπικά θεωρώ ότι η τριάρα σεντάν πριν το facelift ήταν άθλια αλλά τώρα βελτιώθηκε αισθητά η κατάσταση.

:lol:

πλάκα έχεις...

Δημοσ.
Προσωπικά θεωρώ ότι η τριάρα σεντάν πριν το facelift ήταν άθλια αλλά τώρα βελτιώθηκε αισθητά η κατάσταση.

+1. Αν και δεν βελτιωθηκε πολυ ουτε τωρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...