Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα υπερθέρμανσης με Amilo 2428

hudjw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα με το λαπτοπ μου...όταν ζορίζεται κάνει shutdown αυτόματα.....Μέχρι και σε λειτουργίες όχι και τόσο δύσκολες...όπως για παράδειγμα συμπίεση κάποιου αρχείου με το winrar συμβαίνει αυτό.

Έτρεξα ένα προγραμματάκι που βρήκα που δείχνει την θερμοκρασια του υπολογιστή και ανεβαίνει μέχρι και 90 βαθμούς και κάπου εκεί αναγκάζεται να κλείσει.....

Δημοσ.
Ο επεξεργαστής φτάνει 90 βαθμούς, ε; Τότε σταμάτησε το ανεμιστιράκι.

Δηλαδή όταν ζορίζεται ο υπολογιστής σταματάει αυτόματα το ανεμιστηράκι ?

Γιατι υπο κανονικές συνθήκες είναι μεταξύ 60 κ 65 βαθμών !

Δημοσ.

Αυτό που εννοεί ο geovala είναι πως μάλλον χάλασε το ανεμιστηράκι του laptop.. Για τσέκαρε αν δουλεύει κανονικά, και αν μπορείς, άνοιξε το laptop για να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι από την σκόνη.

Δημοσ.

Η FS έχει παράδοση στην υπερθέρμανση των Laptop της. Χρόνια τώρα υπάρχουν παράπονα για υψηλές θερμοκρασιες κτλ αλλα μυαλό δεν βάζουν. Αν είσαι στην εγγύηση το καλύτερο που εχεις να κανεις είναι να τους το πας πακετο στην αντιπροσωπεία.

Δημοσ.
Η FS έχει παράδοση στην υπερθέρμανση των Laptop της. Χρόνια τώρα υπάρχουν παράπονα για υψηλές θερμοκρασιες κτλ αλλα μυαλό δεν βάζουν. Αν είσαι στην εγγύηση το καλύτερο που εχεις να κανεις είναι να τους το πας πακετο στην αντιπροσωπεία.

Αυτο θα κάνω...

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις !

Δημοσ.

Μαλλον εχει μαζεψει αρκετη σκονη και μαλλι το ανεμιστηρακι και ζοριζεται λιγο σε συνδιασμο με σκονη πανω στην χαλκινη ψυχτρα.

Με καθαρισμο θα εισαι μια χαρα, δοκιμασω πρωτα αν θες το πιο απλο με ενα καλακακι(υπο γωνια το καλαμακι μην μπουν και σαλια!!) να το φυσηξεις αν δεν εχει συμπιεσμενο αερα και δεν συμπερηφορα.

Το winrar δεν ειναι και το πλεον απλο προγραμμα να ξερεις, ζοριζει αρκετα την cpu

Δημοσ.
Μαλλον εχει μαζεψει αρκετη σκονη και μαλλι το ανεμιστηρακι και ζοριζεται λιγο σε συνδιασμο με σκονη πανω στην χαλκινη ψυχτρα.

Με καθαρισμο θα εισαι μια χαρα, δοκιμασω πρωτα αν θες το πιο απλο με ενα καλακακι(υπο γωνια το καλαμακι μην μπουν και σαλια!!) να το φυσηξεις αν δεν εχει συμπιεσμενο αερα και δεν συμπερηφορα.

Το winrar δεν ειναι και το πλεον απλο προγραμμα να ξερεις, ζοριζει αρκετα την cpu

Ωραία θα το δοκιμάσω...και θα δω πως θα παει μέχρι την Τετάρτη , αν δεν υπάρξει διαφορά θα το πάρω να το ελέξουν , έτσι και αλλιώς το καλύπτει ακόμη η εγγυηση !

Δημοσ.

Εγώ το έχω 1 χρόνο και κάτι. Ναι, το πρόβλημα της υπερθέρμανσης υπάρχει, από την 1η στιγμή που το αγόρασα. Όταν ζορίζεται φτάνει 84οC +. Αλλά πήρα μια βάση και περιορίζεται στους 75 max. Δε μου έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση λόγω θερμοκρασίας. Προσπάθησε να καταλάβεις αν δουλεύει το ανεμιστεράκι,αλλιώς στείλτο στην αντιπροσωπεία

Δημοσ.

Εφόσον το πρόβλημα υφίσταται απο την πρώτη στιγμή αγοράς και το παρατήρησες τότε η παρουσία σου στο σέρβις ειναι μονόδορμος για να ζητήσεις αντικατάσταση ή αλλαγή...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και μενα τα ιδια μου κανει ....δεν μπορω να παιξω παρα μονο μανατζερ...ακομα και οταν σερφαρω στο νετ απλα μπορει να φτασει 100 βαθμους

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
και μενα τα ιδια μου κανει ....δεν μπορω να παιξω παρα μονο μανατζερ...ακομα και οταν σερφαρω στο νετ απλα μπορει να φτασει 100 βαθμους

Το ποιό πιθανό είναι να έχει μαζέψει υπερβολική σκόνη στο σύστημα ψύξης.Αν δεν είσαστε εξικοιωμένοι με τέτοιες επεμβάσεις μπορώ να αναλάβω τον καθαρισμό στο εργαστήριό μου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης με 10Ευρώ συν ΦΠΑ.

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...