Προς το περιεχόμενο

ασυρματη adsm της wind...κωδικοι για να μην μου κλεβουν σημα

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια βοηθεια..εχω την ασυρματη adsm της wind.ειπαν για 7.2 ας ειχα 2 κ ευχαριστημενος θα ημουν...............ξερει κανεις αν υπαρχουν κωδικοι για να μην μου κλεβουν σημα η εν πασει περιπτωση κανενα κολπακι????????ενω το πρωι καπως τρεχει...σχετικο ειναι κ αυτο...το βραδυ τα ζωα μου αργα...................βοηθεια παιδια:shock::shock::confused::rolleyes:

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος το adsm δουλεύει με express card ή με usb stick που το βάζεις κατευθείαν πάνω στο pc σου έτσι δεν είναι? αν ναι δεν γνωρίζω κανέναν τρόπο με τον οποίο να γίνεται να σου πάρουν το σήμα, γιατί αυτά τα γκατζετάκια παίρνουν σήμα κατευθείαν από το δίκτυο κινητής και αόχι πχ από κάποιο ασύρματο ρουτερ. Απλώς δεν πιάνεις το μέγιστο της ταχύτητας (συνηθισμένα πράγματα) Τι εξοπλισμό σου έδωσε η Wind;

Δημοσ.

οπως ακριβως ειπες φιλε μου μου εδωσαν ενα usb stick..δλδ να καταλαβω οτι αυτο που συμβαινει λογο του οτι παιρνω κατευθειαν σημα απο την εταιρια τοτε το βραδυ μοιραζεται το σημα γι αυτο μου γινεται πιο αργο το συστημα!!!!!!!!!!!!!!!πολυ σπασιμο ρε γαμωτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...