Sleepless_007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Πείτε μου βρε παιδία και οι μεγαλύτεροι στην ιεραρχία του site γιατί, μα γιατί δεν μπορώ να βάλω αυτή την τόσο πολυπόθητη αγγελία για το αρμόνιο που ψάχνω? Από μικρός ένα αρμόνιο ήθελα..και τώρα που επιτέλους μάζεψα τα χρήματα με κόπο και ιδρώτα μου αρνείστε αυτή την παιδική λαχτάρα...? Δείτε και το προφίλ μου και 6 μήνες εγγεγραμένος και 50 μηνύματα!
Hal9000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Το σύστημα κάθε ώρα ανανεώνει τα δικαιώματα των μελών και όχι άμεσα. Δηλαδή αν συμπλήρωσες τα κριτήρια στις 19:40, στις 20:00 θα μπορούσες να δημοσιεύσεις κανονικά την αγγελία σου και όχι νωρίτερα.
Sleepless_007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου, είχαν περάσει ώρες (και συγκεκριμένα 2) αφότου συμπλήρωσα τα 50 μηνύματα και παρόλα αυτά δεν μπορούσα να ποστάρω μια αγγελία/ζήτηση και όταν βρίσκεσαι και υπό πίεση χρόνου το πρόβλημα γίνεται εντονότερο. Τελικά όμως σημασία έχει ότι τώρα λύθηκε ο γόρδιος δεσμός όπως επίσης υπήρξε και κάποιος admin που κοίταξε να το λύσει. Hal9000 νομίζω ότι The case is closed.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.