pano_s Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Γεία σας!Έχω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών την πήρα εχθές απο το e-shop.Την εγκατέστησα σήμερα,έκανα εγκατάσταση τους drivers και ετοιμάστηκα να δοκιμάσω παιχνίδια(ΛΙΩΣΩ).Το θέμα είναι στο Pro Evolution Soccer 2009 και στο Alone in the dark 5 μου βγάζει κάποια τετραγωνάκια γενικώς μου χαλάει τα γραφικά..Θα σας δώσω να δείτε κάποιεσ φωτογραφίες και θα περιμένω την γνώμη σας στο τι μπορεί να φταίει! Μήπως είναι θέμα θερμοκρασίας της κάρτας?(Οι φωτογραφίες είναι απο το Pro Evolution)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Αυτα δεν ειναι 'καποια τετραγωνακια'... ειναι καραartifacts. Για βαλε το rivatuner να μας πεις τι θερμοκρασια λεει την ωρα που παιζεις... Κατι μου λεει οτι η καρτα θελει επιστροφη.
pano_s Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 43 βαθμούς Κελσίου χτύπησε χςρίς να είμαι μέσα στο παιχνίδι άρα λογικά μέσα στο παιχνίδι θα ήταν παραπάνω.
Roronoakostas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 και εμένα 42C ειναι εξω και μετα φτανει εως 53 αλλα δεν αντιμετώπισα ποτε κάποιο πρόβλημα.. Τι τροφοδοτικο εχεις? Την τοποθέτησες σωστά? Κατέβασες τους νεώτερους drivers οι έβαλες αυτούς απο το κουτι? Αν και δείχνει όλο αυτό πρόβλημα θερμοκρασιών οπότε οι drivers μαλλον δεν παίζουν ρόλο σωστά?
pano_s Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξερω αν παιζουν ρολο οι drivers για την θερμοκρασία.. Πάντως εβαλα μια φορά τους driver του κουτιού και μια τουσ κατέβασα απο την ati.. Τι να πω δν ξερω..Ελπίζω να μου ληθεί το πρόβλημα σύντομα!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δοκιμασε τη και σε αλλο pc και εαν τα κανει κι εκει, πισω για αντικατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.