FaDeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Γεία σας, έχω πρόβλημα με τον Firefox 3.0.3, έχασε τα bookmarks (& δεν μπορεί να κάνει import πιό παλιά bookmarks), επίσης δε πηγαίνει back/forward και δεν θυμάται urls. Τι μου προτείνετε να κάνω; Μπορώ να κάνω rollback σε προηγούμενη version και αν ναι, πως; Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fads Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Ψάξε και κατέβασε το mozbackup για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον ούτε μετά από format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaDeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δεν βλέπω να υπάρχει για OSX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 restart στο pc εκανες? τ οεχω παθει παααααααρα πολες φορες και με 1 restart ολα οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaDeR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ούτε το restart πιάνει... τα ίδια. Καμιά άλλη ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ναι. Πήγαινε: User/Library/Preferences και σβήσε το org.mozilla.firefox.plist και κάνε επανεκκίνηση τον Firefox. Αν δεν στρώσει, πήγαινε και σβήσε και τον φάκελο: User/Library/Application Support/Firefox και ξανακάνε επανεκκίνηση του Firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Eπίσης αν το τρέξεις από το start menu, θα δεις πως έχει επιλογή "safe mode". Ξεκίνα τον από εκεί, σε περίπτωση που κάποιο "add on" έχει δημιουργήσει το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaDeR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. το να πάω στο User/Library/Preferences και να σβήσω το org.mozilla.firefox.plist δεν έκανε κάτι, αλλά το σβήσιμο User/Library/Application Support/Firefox τον επανέφερε!!! Μπορεί να ζητάω πολλά αλλά πως γίνεται να ξαναβρώ τα bookmarks μου; Εχω κάνει backup στα bookmarks πριν 2 μήνες (ξέρω ότι μπορώ να τα κάνω import) αλλά σ'αυτό το διάστημα έχω προσθέσει αρκετά καινούργια. Μπορώ να ξαναβρώ τα πρόσφατα bookmarks; (τα org.mozilla.firefox.plist και User/Library/Application Support/Firefox τα έχω φυλάξει αν χρειαστούν γι'αυτό το λόγο) Thanks!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Eπίσης αν το τρέξεις από το start menu, θα δεις πως έχει επιλογή "safe mode". Ξεκίνα τον από εκεί, σε περίπτωση που κάποιο "add on" έχει δημιουργήσει το πρόβλημα. Start Menu; Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.το να πάω στο User/Library/Preferences και να σβήσω το org.mozilla.firefox.plist δεν έκανε κάτι, αλλά το σβήσιμο User/Library/Application Support/Firefox τον επανέφερε!!! Μπορεί να ζητάω πολλά αλλά πως γίνεται να ξαναβρώ τα bookmarks μου; Εχω κάνει backup στα bookmarks πριν 2 μήνες (ξέρω ότι μπορώ να τα κάνω import) αλλά σ'αυτό το διάστημα έχω προσθέσει αρκετά καινούργια. Μπορώ να ξαναβρώ τα πρόσφατα bookmarks; (τα org.mozilla.firefox.plist και User/Library/Application Support/Firefox τα έχω φυλάξει αν χρειαστούν γι'αυτό το λόγο) Thanks!!! Μέσα στον φάκελο Firefox που έσβησες πήγαινε Profiles/xxxxxxxx.default/bookmarkbackups (όπου χχχχχχχχ ένα 8ψήφιο value) και αντέγραψε τα αρχεία που έχει μέσα στον νέο φάκελο που έχει δημιουργηθεί (User/Library/Application Support/Firefox). Λογικά θα σου επαναφέρει τα bookmarks που είχες πριν τα σβήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaDeR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Σ'ευχαριστώ πολύ. Όλα είναι OK τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Start Menu; Τι είναι αυτό ε? Κι εγώ τυχαία το ανακάλυψα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 @liopyr: Τώρα την έκανες. Σαν να είπες γ*** την π****** μου σε εκκλησία. Θα στην πέσουν στεγνά, τρέχα να κρυφτείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Χε, χε. Τώρα βρήκα κι εγώ τι είναι. Είναι αυτό που πατάς "Έναρξη" για να κάνεις "Τερματισμό". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.