Antwni Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά δεν μπορώ να απεγκαταστήσω τον ΙΕ 8!!Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν λέει τίποτα για Ιντερντερ Εχπλορερ!!!Αυτός ο Browser έχει πρόβλημα για αυτο θέλω να τον απεγκαταστήσω!!!Βοήθεια!!:shifty:
Nord_Chaos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Θα σου προτεινα να κατεβασεις το πολυ καλο και δωρεαν Revo Uninstaller ( http://www.download.com/Revo-Uninstaller/3000-2096_4-10687648.html?tag=mncol&cdlPid=10892747 ) που σε συγκριση με το "προσθαφαιρεση προγραμματων" των windows ειναι ετη φωτος μπροστα.. κανε install και μετα ασε το προγραμμα να τρεξει..Θα σου βγαλει μια αναλυτικη λιστα με ολα εγκατεστημενα προγραμματα στον υπολογιστη σου..φυσικα και τους broswers,οπως ο ΙΕ8 που εχεις...το revo uninstaller θα απεγκαταστησει με ασφαλεια τον ΙΕ8 και ακομα θα σου δωσει και καποιες προχωρημενες επιλογες (πχ διορθωση των καταχωρησεων του συγκεκριμενου προγραμματος απο την registry) τις οποιες αν θελεις χρησιμοποιεις... και εγω εκανα το λαθος να χρησιμοποιησω τη νεα betα του ΙΕ8 και μεσου αυτου του προγραμματος την απεγκατεστησα..
Antwni Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Φίλε το πρόγραμμα που μου έδωσες είναι πολύ καλό!!Αλλά δεν βρίσκω το ΙΕ 8 για να το απεγκαταστήσω!!!Μήπως μπορείς να μου στείλεις μια φοτο??
Nord_Chaos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Φιλε εμενα μου τον βγαζει τον ΙΕ8 κανονικα στη λιστα του ο revo uninstaller... Κοιτα αυτες τις 2 εικονες.. πρωτα εντοπιζεις το εικονιδιο του ΙΕ.. και μετα με διπλο κλικ εκει το κανεις απεγκατασταση..
Anestis85 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Τρέχει σε Vista το συγκεκριμένο προγραμματάκι?? Φίλε αν σου δουλέψει ενημέρωσε μας γιατι έχω ένα αντίστοιχο πρόβλημα!!!
Antwni Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ναι παίζει μια χαρά!!!Έχεις και εσύ πρόβλημα με τον ΙΕ 8???
papg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 αυτό το πράμα δεν είναι εξπλόρερ είναι μαμακία μεγάλη
Antwni Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 αυτό το πράμα δεν είναι εξπλόρερ είναι μαμακία μεγάλη Ξέθαψες νέο thread για να πεις αυτό???:rolleyes: Ο IE 8 στα vista βγαίνει από τον ''πίνακα ελέγχου'' στις ''εγκατεστημένες ενημερώσεις''!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.