Προς το περιεχόμενο

Δεν φεύγει ο ΙΕ8

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν μπορώ να απεγκαταστήσω τον ΙΕ 8!!Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν λέει τίποτα για Ιντερντερ Εχπλορερ!!!Αυτός ο Browser έχει πρόβλημα :devil:για αυτο θέλω να τον απεγκαταστήσω!!!Βοήθεια!!:shifty::shifty:

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να κατεβασεις το πολυ καλο και δωρεαν Revo Uninstaller ( http://www.download.com/Revo-Uninstaller/3000-2096_4-10687648.html?tag=mncol&cdlPid=10892747 ) που σε συγκριση με το "προσθαφαιρεση προγραμματων" των windows ειναι ετη φωτος μπροστα..

κανε install και μετα ασε το προγραμμα να τρεξει..Θα σου βγαλει μια αναλυτικη λιστα με ολα εγκατεστημενα προγραμματα στον υπολογιστη σου..φυσικα και τους broswers,οπως ο ΙΕ8 που εχεις...το revo uninstaller θα απεγκαταστησει με ασφαλεια τον ΙΕ8 και ακομα θα σου δωσει και καποιες προχωρημενες επιλογες (πχ διορθωση των καταχωρησεων του συγκεκριμενου προγραμματος απο την registry) τις οποιες αν θελεις χρησιμοποιεις...

και εγω εκανα το λαθος να χρησιμοποιησω τη νεα betα του ΙΕ8 και μεσου αυτου του προγραμματος την απεγκατεστησα..

Δημοσ.

Φίλε το πρόγραμμα που μου έδωσες είναι πολύ καλό!!Αλλά δεν βρίσκω το ΙΕ 8 για να το απεγκαταστήσω!!!Μήπως μπορείς να μου στείλεις μια φοτο??

Δημοσ.

Φιλε εμενα μου τον βγαζει τον ΙΕ8 κανονικα στη λιστα του ο revo uninstaller...

Κοιτα αυτες τις 2 εικονες..

πρωτα εντοπιζεις το εικονιδιο του ΙΕ..

83938406ga6.th.jpgthpix.gif

και μετα με διπλο κλικ εκει το κανεις απεγκατασταση..

40842807ki7.th.jpgthpix.gif

Δημοσ.

Τρέχει σε Vista το συγκεκριμένο προγραμματάκι??

Φίλε αν σου δουλέψει ενημέρωσε μας γιατι έχω ένα αντίστοιχο πρόβλημα!!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
αυτό το πράμα δεν είναι εξπλόρερ είναι μαμακία μεγάλη

Ξέθαψες νέο thread για να πεις αυτό???:rolleyes::rolleyes::P

Ο IE 8 στα vista βγαίνει από τον ''πίνακα ελέγχου'' στις ''εγκατεστημένες ενημερώσεις''!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...