Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΤΙ MOBILITY RADEON X700 K DVI OUT

dousis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα:

Συνδέω απο την dvi έξοδο του laptop ενα καλωδιο προς την την tv που καταληγει σε hdmi αλλα δεν γινεται τπτ!! δεν βλεπει καν την τηλεοραση το laptop!!!

καμμια ιδέα?:fear:

Δημοσ.

έχω το amilo m1437g! εχει s video αλλα θελω να το συνδεσω με dvi to hdmi για καλυτερη αναλυση! εχω Full HD TV γ'αυτό!

Δημοσ.

Ακομη και να εχεις το καλωδιο που μετατρεπει το DVI σε HDMI, ο λογος που δεν βλεπει

η καρτα σου τη τηλεοραση ισως να ειναι επειδη δεν υποστηριζει HD αναλυσεις. Μπορει

να κανω λαθος, οποτε, οποιος γνωριζει ας με διορθωσει.

Δημοσ.

Έχω έναν acer aspire 9502 με DVI και τον έχω συνδέσει επιτυχημένα σε μια 32 Hd ready.Με το που συνδέω το καλώδιο η τηλεόραση έχει εικόνα αμέσως.Οπότε τσέκαρε τους drivers σου ή το καλώδιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μαλλον πως εχω προβλημα με τους drivers αλλα δεν μπορω να βρω τπτ!εχω φαει ολο το site της ati αλλα τπτ!δεν ξερω τι να κανω!αυτη τη στιγμη που γραφω το μηνυμα δεν εχω καθολου drivers!!!!τι μπορω να κανω τελικα?

Δημοσ.

dousis, για τις κάρτες τύπου mobile ΔΕΝ θα βρεις drivers στο site της ATI. Τέτοιους οδηγούς δίνει μόνο ο κατασκευαστής και μάλιστα αν πας στο support της Fujitsu-Siemens θα βρεις όλους τους οδηγούς που σου χρειάζονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...