thetrojan01 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας, Παίδες! Έχω ένα παλιό σκληρό δίσκο γύρω στα 814ΜΒ και θέλω να του βάλω ένα linux distro, αν και έχω προσπαθήσει και freebsd, το οποίο δεν χώραγε έτσι όπως το ήθελα... Ακόμη προσπάθησα να βάλω και το Damn Small Linux μα και πάλι κάποιο πρόβλημα έχει και δεν μπορεί να κάνει την εγκατάσταση (δεν νομίζω ότι είναι θέμα διαθέσιμου χώρου)... Τι διανομή θα μπορούσα να βάλω; Ευχαριστώ, thetrojan01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 puppy linux αλλά είναι "ανορθόδοξη" ! Ακόμη προσπάθησα να βάλω και το Damn Small Linux μα και πάλι κάποιο πρόβλημα έχει και δεν μπορεί να κάνει την εγκατάσταση (δεν νομίζω ότι είναι θέμα διαθέσιμου χώρου)... τι είναι το μηχάνημα ; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Debian base install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetrojan01 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 06 : 55 : 42----- ok i'll try that. thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.