parker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Έχω double play HOL εδώ και 3 μέρες αλλά αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο. Ενώ κατεβάζω με 570K/s σε utorrent, σε internet explorer και mozilla κάνει 2 λεπτά να μου ανοίξει τη σελίδα. 'Εχετε τίποτα υπόψιν? Τα έχω ελέξει όλα. Port 8080, firewall exception κτλ. Από HOL όλα εντάξει φαίνονται.
nick#18 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο.....με τι brownser μπενεις? δοκιμασες με αλλο?
parker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Γιατί δεν έχει σχέση? Κατέβασμα το ένα κατέβασμα και το άλλο. Η πόρτα του καθενός ανοιχτή και στο firewall ελεύθερα. Να δοκιμάσω άλλο broswer αλλά να συμβαίνει και στον exlorer και στον mozilla? Μιλάμε παιδιά για τρέλα. Για να ξαναμπώ τώρα έκανα 2 επανεκκινήσεις μήπως και λυθεί τίποτα καθώς περίμενα πόση ώρα...
alt10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 μα το ειπες και μονο σου εχεις ενεργοποιηθει μονο 3 μερες αρα βρισκεται σε πιλοτικη λειτουργια στην αρχη καποια πραγματα δεν θα λειτουργουν καλα για μια εβδομαδα περιπου μεχρι να ρυθμισουν το προφιλ σου σωστα...
PCharon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Αν προσπαθείς να πλοηγηθείς στο διαδίκτυο ενώ κατεβάζεις ταυτόχρονα με κάποιο αδηφάγο torrent πρόγραμμα τότε λογικό είναι να συμβαίνει αυτό.
parker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Αν προσπαθείς να πλοηγηθείς στο διαδίκτυο ενώ κατεβάζεις ταυτόχρονα με κάποιο αδηφάγο torrent πρόγραμμα τότε λογικό είναι να συμβαίνει αυτό. Εννοείται πως όλα είναι κλειστά.Δεν τρέχει τίποτα από πίσω και το σύστημα είναι από format. Απλώς το ανέφερα για να δείτε το παράδοξο. Μου φαίνεται πως θα το ξαναφορμάρω να δω τι παίζει.
nick#18 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ειναι 2 διαφορετικα προτοκολα p2p και http....και να ξερεις δεν μετραμε την ταχυτητα με torrents....δοκιμασες αλλο brownser? πειγενε σε κανενα netaδικο η σε κανενα φιλο και κατεβασε κανενα αλλο π.χ. mozilla firefox, apple safari.... κανε και ενα οληκο reset στο router και μην ανοιξεις ports...
parker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ειναι 2 διαφορετικα προτοκολα p2p και http....και να ξερεις δεν μετραμε την ταχυτητα με torrents....δοκιμασες αλλο brownser? πειγενε σε κανενα netaδικο η σε κανενα φιλο και κατεβασε κανενα αλλο π.χ. mozilla firefox, apple safari....κανε και ενα οληκο reset στο router και μην ανοιξεις ports... Τα ίδια φίλε μου.Και με κλειστά ports και με firefox και με reset. Ακόμα στα πακέτα λέει Αποστολή 5719 και παραλαβή 7720. Πήρα την HOL κάναμε τα τεστάκια όλα κάλα. Έλεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.