kabamaru21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 για να μην κλεμε το ibiza απο κατω, εχω ενα πσακι με p4 2.8(oxi oc)/ 2*512 400αρες(kingstone)/ mobo γιγαμπιτε 8ipe1000 / saphire 1950 pro 512 2*hdd 200(windows) και 500 και ενα τροφοδοτικο no name 580watt(@@) situation: εχω να κανω αλλαγες στο hw πανω απο 8 μηνο(και εχουν μεσολαβήσει πολλα φορματ και διαφορετικοι drivers). Αλλα εδω και κανα 6μηνο ενω το pc απλα κατεβαζει η σερφαρω ητε δεν κανει τπτ ξαφνικα κλεινει οθονη, τα ανεμιστηρακια πανε στο full και δεν νιοθει τπτ... η μονη λυση ειναι να το κλεισω απο το τροφοδοτικο καθως ουτε τα κουμπια ον/οφ και ρεσετ δεν κανουν τιποτα. Αν το ξαναανοιξω ανοιγει απευθειας σε αυτη την κατασταση.. η μονη λυση ειναι να βγαλω την μπαταρια και να την ξαναβαλω... το εκανε 3 φορες το μηνα αλλα τωρα το εχει χεσει το θεμα. 2 την μερα.. υσ: αγορασα πριν 5 μερες καινουργια μπαταρια.. υσ2:μερικες φορες ενω εχει κλεισει κανονικα το pc ενω παω να το ανοιξω μετα απο καποιες ωρες ανοιγει παλι ετσι. HELP!!!!!!!!
dimpa16 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Τσεκαρε θερμοκρασιες. Ριχτου και ενα γερο φυσημα. Αν μπορεις βγαλε την ψυκτρα του επεξεργαστη και περνα καινουρια αλοιφη.
nick#18 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ασε ibiza υσιχο αν δεν το θες δωστο μου...παμε παρακατω: βγαλε την γραφικων και βαλε την οθονη στην ενσοματομενη γραφικων του mobo σου και δοκιμασε και μαλλον θες και τροφοδοτικο...
kabamaru21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Επανερχομαι, καθαρισα ολα ανεμιστηρια με πεπιεσμενο αερα και γενικος ολλο το κουτι. Δεν νομιζω να φταιει η θερμοκρασια ομως, γιατι μερικες φορες ερχεται σε αυτη την κατασταση αυτοματος οταν το ανοιξω. Καρτα γραφικων αλλη δεν εχω να δοκιμασω ουτε εχει onboard. Ετσι οπως το βλεπω εγω το πραμα ο επεξεργαστης δεν νομιζω να φταιει.. η κατι παιζει με μνημες η με gpu η τροφοδοτικο. Ασπουμε οτι τις μνημες τι εξεταζω με κανα memtest τα αλλα πως?? υσ: ειναι αρκετα σπαστικο γιατι πρεπει να το βγαζω το πσ(για να βγαζω την μπαταρια) και ειναι κολοστρημογμενο στο γραφειο..
PaokToTheBone Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Αυτο με το ibiza δεν το πιανω...Και εχει κρυο στο μπαλκονι?Δεν πιανω το νοημα...Αλλα απο ολα τα αλλα εχω να πω οτι κατι παρομοιο ειχε συμβει σε εναν γνωστο μου και ειχε προβλημα το τροφοδοτικο...Ηταν Ελλατωματικο.Εδω περα βεβαια υπαρχει η διαφορα οτι εσενα προφανως πριν σου κανει το προβλημα το τροφοδοτικο δουλευε κανονικα ενω του γνωστου μου ηταν καινουργιο και του εκανε τετοια κολπα...
mvaggel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μια φορά που είχα παρόμοι πρόβλημα έφταιγε ο δίσκος... Κάτι βραχυκύκλωνε και έκανε reset το bios. Έχε το στα υπόψιν για έλεγχο.
washcloud Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ...να πω ΚΑΙ εγώ "τα δικά μου" : α)...έσβυνε η οθόνη - κι από πίσω όλα κανονικά (ανεμιστήρες κλπ). β) κάποιος εδώ (ή μάλλον Κάποιος), μου εξήγησε ότι απλά πάει η κάρτα γραφικών για ύπνο (βγαίνει offline), και μάλλον πάει για φτύσιμο. γ)...όχι πολύ καιρό μετά (μέρες), ξαφνικά αρχίζει να πετάει κάτι χρωματιστές γραμμές όλο ψυχεδέλεια η οθόνη, κλείνω αμέσως το pc, μου 'ρχεται μια μυρωδιά όχι από φασόλια αλλά από καμμένο πλαστικό και τσεκάρω το κουτί (που ήταν ανοιχό), και βλέπω αυτο : (την φωτό την πήρα πριν λίγο, είναι της εν λόγω κάρτας, και το άσπρο σημαδάκι δεν είναι τζατζίκι...) Ήταν μια Saphire Radeon 9200 Αυτά από 'μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.