XANIOTISSA Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΓΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΞΑΝΑ.. ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ... ΕΧΩ ΕΝΑ TOSHIBA A300 ME ΕΙΣΟΔΟ HDMI ΠΗΡΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΗΧΟ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (ΕΙΝΑΙ PHILIPS 32'') E ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ Ο ΗΧΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ?ΕΙΝΑΙ ΤΑ VISTA ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ...........ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑΠΕΙΤΕ ΑΠΛΑ...... ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΒΥΣΜΑ(ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ 2 ΒΥΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
alex2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Όχι δεν χρειάζεσαι άλλο καλώδιο. Το HDMI βγάζει και ήχο. Πας control panel -> sound Και μετά σου ανοίγει αυτό το παράθυρο: Εκεί απλά επιλέγεις να στέλνει τον ήχο από HDMI.
XANIOTISSA Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ (ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Ε?)ΤΟ TO CONTROL PANEL ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ?
alex2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Τίποτα να'σαι καλά. Ναι το control panel είναι ο πίνακας ελέγχου. Και τον ήχο θα τον βρεις εύκολα, έχει ένα ηχείο σαν εικονίδιο. Α επίσης στο control panel είναι καλύτερο να βάλεις το "Classic View" ή μάλλον "Κλασική απεικόνιση"(ή κάτι τέτοιο), έτσι ώστε να βρεις εύκολα τον ήχο.
XANIOTISSA Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ 19 Ε ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.