Critter Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλά kage αυτό το περί πλειοψηφίας σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Όταν βγαίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση με το 32% του εκλογικού σώματος, και αυτό το λένε δημοκρατία, τότε χάνουν το νόημα τους οι λέξεις:mad: Όταν η ψήφος του κάθε πολίτη δεν έχει την ίδια αξία και δεν αντιστοιχίζεται σε ανάλογο αριθμό βουλευτών (όπως επιτάσσει το σύνταγμα το οποίο παραβιάζεται κατάφορα με αυτές τις πατέντες "ενισχυμένης" αναλογικής απάτης), τότε το λιγότερο που με προβληματίζει είναι η αύξηση τελών κυκλοφορίας. Τα τέλη κυκλοφορίας τα πληρώνουμε για τις θέσεις parking που μας παρέχουν και τη συντήρηση των δρόμων !? Θα πάρω ένα υβριδικό και να πάνε να γαμ$%^&*@¨''\. +1000000000 αν και ειναι υπερβολικα δυσκολα τα μαθηματικα για καποιους.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 32%; Που το βρίκατε αυτό ρε παλικάρια; Σχεδόν 42% πήρε η σημερινή κυβέρνηση.
Wandex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Υβριδικό και πάλι υβριδικό! Αν και το πολεμάνε πολλά συμφέροντα. Μέχρι να βρούν τρόπο φορολλογίας και αυτού.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Τα υβριδικά δεν έχουν τέλη κυκλοφορίας ως κίνητρο αγοράς, όχι επειδή δεν υπάρχει τρόπος φορολόγησής τους. Εξάλλου, έχουν βενζινοκινητήρα ο οποίος μπορεί να φορολογηθεί κανονικά με τα κυβικά του.
jimarass Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλά kage αυτό το περί πλειοψηφίας σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Όταν βγαίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση με το 32% του εκλογικού σώματος, και αυτό το λένε δημοκρατία, τότε χάνουν το νόημα τους οι λέξεις:mad: Όταν η ψήφος του κάθε πολίτη δεν έχει την ίδια αξία και δεν αντιστοιχίζεται σε ανάλογο αριθμό βουλευτών (όπως επιτάσσει το σύνταγμα το οποίο παραβιάζεται κατάφορα με αυτές τις πατέντες "ενισχυμένης" αναλογικής απάτης), τότε το λιγότερο που με προβληματίζει είναι η αύξηση τελών κυκλοφορίας. Τα τέλη κυκλοφορίας τα πληρώνουμε για τις θέσεις parking που μας παρέχουν και τη συντήρηση των δρόμων !? Θα πάρω ένα υβριδικό και να πάνε να γαμ$%^&*@¨''\. Αυτά τα λόγια θυμίσου τα όταν θα βάλεις βύσμα πχ για το στρατό!!!!!
Wandex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Τα υβριδικά δεν έχουν τέλη κυκλοφορίας ως κίνητρο αγοράς, όχι επειδή δεν υπάρχει τρόπος φορολόγησής τους. Εξάλλου, έχουν βενζινοκινητήρα ο οποίος μπορεί να φορολογηθεί κανονικά με τα κυβικά του. Αυτό εννούσα.Γιατι νομίζω οτί θα χαθεί αυτό το κίνητρο σύντομα;
KWSN_Men Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Αυτό εννούσα.Γιατι νομίζω οτί θα χαθεί αυτό το κίνητρο σύντομα; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Οι πωλήσεις είναι τόσο μικρές που το κέρδος θα είναι πολύ μικρό και θα χαλάσει και το "οικολογικό image".
kfyros Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Αυτά τα λόγια θυμίσου τα όταν θα βάλεις βύσμα πχ για το στρατό!!!!! Έλα ρε... Το 95 πήγα στρατό... Εξάλλου σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κουβαλάω γιαούρτια μαζί μου στο δρόμο (μπας και συναντήσω κανένα πολιτικό)... Όχι να ζητήσω και χάρη από τα λαμόγια. Αυτοί πρέπει να μας παρακαλάνε να μην τους δέρνουμε όπου του πετυχαίνουμε, με αυτά που κάνουν. Το νου τους μόνο στην κουτάλα τον έχουν (ανεξαρτήτως κόματος έτσι?? Ακόμη και αυτοί που είναι κατά της δημοκρατίας παίζουν αυτό το παιχνίδι γιατί τα λεφτά είναι πολλά και από τις επιδοτήσεις των κομμάτων και από τα μηνιάτικα που παίρνουν όλα τα ζωντόβολα που έχουν βάλει για βουλευτές). 32%; Που το βρίκατε αυτό ρε παλικάρια; Σχεδόν 42% πήρε η σημερινή κυβέρνηση. 42% αυτών που ψήφισαν (είχαμε και 25 % αποχή) Από το συνολικό εκλογικό σώμα δεν ξεπέρασε το 32%. Εγώ την αποχή δεν την μηδενίζω όπως πολύ πονηρά την εξαφανίζουν όλοι οι αλήτες πολιτικοί από τα συμπεράσματα του κώλου που βγάζουν μετά από κάθε εκλογή.. Το θεωρώ αντίδραση στην ψευτοδημοκρατία που έχουμε.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο εννοούσες. Οπότε εάν στις επόμενες εκλογές έχουμε αποχή 90% και από το 10% που ψήφισε τελικά ένα κόμμα πάρει 40%, θα μπορούμε να λέμε ότι φταίει αυτό το τρισκατάρατο 4% που ψήφισε αυτούς τους @#%$@$ που μας κυβερνάνε. Έχει μια λογική όμως, δε λέω. Λογική αποποίησης ευθυνών, προσωπικών και συλλογικών.
kfyros Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο εννοούσες. Οπότε εάν στις επόμενες εκλογές έχουμε αποχή 90% και από το 10% που ψήφισε τελικά ένα κόμμα πάρει 40%, θα μπορούμε να λέμε ότι φταίει αυτό το τρισκατάρατο 4% που ψήφισε αυτούς τους @#%$@$ που μας κυβερνάνε. Έχει μια λογική όμως, δε λέω. Λογική αποποίησης ευθυνών, προσωπικών και συλλογικών. Μην το εμβαθύνουμε και πολύ το θέμα γιατί θα μας κράξουν. Δε νομίζω όμως ότι όλοι δεν ψηφίζουν είναι χαβαλέδες.Πολλοί είναι σίγουρα. Ένα 50% θα έλεγα ότι δεν θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή τη γελοιότητα συνειδητά (και να μην την νομιμοποιούν) .. Αποποίηση ευθυνών εγώ χαρακτηρίζω πολύ περισσότερο για αυτούς που βλέπουν τα στραβά και δεν τα καταγγέλουν ή δεν κάνουν κάτι για να τα σταματήσουν. Οι εκλογές δεν θα αλλάξουν τίποτα όσον αφορά τη διαφθορά στη χώρα. Όποιος βγαίνει κοιτάζει να φάει μέχρι να σκάσει...
undi13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια να ρωτησω κατι απο ποτε θα μπορω να κυκλοφορησω ενα αυτοκινητο με σημα (09) δεν εχω του (08) ειναι καινουργιο το αμαξι?Κατι ειχα ακουσει οτι θα μπορω απο τις 10 τελευταιες μερες του δεκεμβρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.