Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει αυτό που κατέβασα!!!

bachtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβαζα κάτι αρχεία από το Internet. Πάω να ανοίξω ένα ολοκληρωμένο αρχείο που κατέβασα κι επί την ευκαιρία λέω δεν ανοίγω και το άλλο που ήταν στο 30% να δω αν παίζει; Με το που ανοίγω το ανολοκλήρωτο αρχείο μου βγάζει ξαφνικά ότι ήταν στο 100% μου παίζει ενα βιντεάκι λίγων λεπτών!!! Πάω στο φάκελο των downloads και βλέπω τρία αρχεία: ένα MSinfo, ένα CUE κι ένα BIN. Τι να κάνω;

Δημοσ.
Κατέβαζα κάτι αρχεία από το Internet. Πάω να ανοίξω ένα ολοκληρωμένο αρχείο που κατέβασα κι επί την ευκαιρία λέω δεν ανοίγω και το άλλο που ήταν στο 30% να δω αν παίζει; Με το που ανοίγω το ανολοκλήρωτο αρχείο μου βγάζει ξαφνικά ότι ήταν στο 100% μου παίζει ενα βιντεάκι λίγων λεπτών!!! Πάω στο φάκελο των downloads και βλέπω τρία αρχεία: ένα MSinfo, ένα CUE κι ένα BIN. Τι να κάνω;

Τα .cue, .bin ειναι image αρχεια. Π.χ σαν .iso ή σαν nrg. Μπορεις να τα ανοιξεις με daemon tools ή παρομοιο. Νομιζω οτι αν εγκαταστησεις τον VLC και αφησεις τα default αναλαμβανει να τα ανοιγει αυτος, αλλα φυσικα δειχνει "μαυρο" video για καποιο διαστημα.

Αυτο που λες με το 100% ειναι περιεργο παντως. Απο torrent το κατεβασες, ετσι;

EDIT: μηπως πηγες να ανοιξεις το .cue που συνηθως ειναι μικρα αρχεια οποτε προλαβε να κατεβει πριν το δεις να τρεχει;

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά, αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει κανένα videaκι.

Τα cue+bin αρχεία είναι image αρχεία, και όχι αρχεία video.

Τέλος πάντων, απλά δοκίμασε να γράψεις αυτό που κατέβασες σε ένα CD/DVD με Nero, ανοίγοντας το cue αρχείο.

Δημοσ.

Κατεβασε το magic Iso η Power iso ανοιξε τα και καντα extrack :D αν ειναι ταινια το Bsplayer τα παιζει κατευθειαν μερικες φορες.... :-D:-D

Δημοσ.

Τώρα έχω άλλο πρόβλημα... Έχω κατεβάσει ένα αρχείο και δεν το παίζει το Windows media player!!! Παίζει μόνο ήχο!!! Το ανοίγω με power dvd δεν παίζει καθόλου! Τι να κάνω;

Δημοσ.
Κατεβασε το magic Iso η Power iso ανοιξε τα και καντα extrack :D αν ειναι ταινια το Bsplayer τα παιζει κατευθειαν μερικες φορες.... :-D:-D

Προσωπική μου επιλογή είναι το Power Iso.

Δημοσ.

Βάλε quicktime και φυσικά το DivX από την επίσημη σελίδα. Πολλά βίντεο, θέλουν υποστήριξη κωδικών και δεν ανοίγουν έτσι απλά. DivX βάλε πρώτα, αυτό, θα σου κάνει ανά διαστήματα [όχι κοντινά], Updates. Αν πάλι τίποτα, τότε, μέχρι και το βιντεάκι σου είναι προβληματικό και απλά, παίζει μόνο τον ήχο η και το έχεις κατεβάσει για βίντεο και είναι μόνο μαύρη εικόνα με ήχο. Δες το λίγο έτσι όπως σου είπα.

Δημοσ.

...μην κάνεις τίποτε από τα προηγούμενα (όσον αφορά το πρόβλημα με playback) επιβαρύνοντας το σύστημα με πακέτα ΑΠΟ/ΚΩΔΙΚΩΠΟΙΗΤΩΝ (...και όχι "κωδικών"..).

Άρχισε απλά να συνηθίζεις στο μενού είτε

του ΚΜPlayer

ή

του VLC Media Player,

που έχουν "ενσωματωμένους" τους απαραίτητους codecs για αναπαραγωγή βίντεο/ήχου....για σχεδόν κάθε format αρχείου που βόσκει εκεί έξω...

(...και να τσεκάρεις use reports όταν κατεβάζεις κάποιο αρχείο από το WWW , γιατί ΕΙΔΙΚΑ τα "πολύ καινούρια αρχεία" είναι συνήθως fakes ....)

Δημοσ.
...μην κάνεις τίποτε από τα προηγούμενα (όσον αφορά το πρόβλημα με playback) επιβαρύνοντας το σύστημα με πακέτα ΑΠΟ/ΚΩΔΙΚΩΠΟΙΗΤΩΝ (...και όχι "κωδικών"..).

Άρχισε απλά να συνηθίζεις στο μενού είτε

του ΚΜPlayer

ή

του VLC Media Player,

που έχουν "ενσωματωμένους" τους απαραίτητους codecs για αναπαραγωγή βίντεο/ήχου....για σχεδόν κάθε format αρχείου που βόσκει εκεί έξω...

(...και να τσεκάρεις use reports όταν κατεβάζεις κάποιο αρχείο από το WWW , γιατί ΕΙΔΙΚΑ τα "πολύ καινούρια αρχεία" είναι συνήθως fakes ....)

gouxou gouxou βοηθάω ουτε ιους δίνω ουτε τπτ.....:-D:-D

δοκίμασε και το GOM player / Bsplayer εχουν και αυτα ενσωματωμένους codecs ...B):cool:

Δημοσ.

...είπα 'γω ότι δεν βοηθάς ; Ούτε βέβαια ότι "δίνεις ιούς".

Το θέμα όμως είναι το εξής : Ούτως ή άλλως έχει ΗΔΗ εγκατεστημένους codecs στα windows του. Βάζοντας ένα codec "pack", ΗΔΗ "αρχίζει το κακό". Και ξέρεις συνήθως πως πάει ; θα συναντήσει κάποιο ΑΛΛΟ φορμά που δε θα του "παίζει", θα ρωτήσει φίλους, συγγενείς, γνωστούς, και ινσομνιακούς, και από τα 10 άτομα, θα πάρει γνώμες για 3-4 codec packs, και 5-6 players. Συνήθης κατάληξη ;

"Σούρσιμο" τα win , και ενίοτε και system crashes. Στην χειροτερότερη αδυναμία windows log on.

Δια τούτον :

ΚMPlayer

και στη "γωνιά" VLC Media Player (δια παν,,,ενδεχόμενον).

Κορυφαία εργαλεία.

...Όχι, σόρι : ΤΑ κορυφαία.

*...επίσης ο BSPlayer ΔΕΝ έχει δικούς του ενσωματωμένους codec (τουλάχιστον όχι το εύρος που έχουν οι προηγούμενοι. Και τουλάχιστον δεν είχε ΚΑΠΟΤΕ που τον χρησιμοποιούσα, και ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ codec pack).

Για τον GOM δεν έχω ιδέα (..ΑΝ και νομίζω ότι πριν χρόνια για ΛΙΓΟ τον τσέκαρα, αλλά...δεν - εκτός και θυμάμαι κα'ναν άλλον), και ΟΥΤΕ πρόθεση NA έχω όπως πάει, μετά που κατάλαβα τις "xάρες" του KMP...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...