margiannis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια με το cd του fifa.Χθές καθώς ήταν το cd μέσα στο xbox και διάβαζε κανονικά παραπάτησα και έπεσα πάνω στο xbox το οποίο εχω σε κακή θέση.Μόλις έπεσα πάνω του μου έγαλε το ακόλουθο μήνυμα Unerocnized cd This dc is unreadable,please try the following: 1)Clean the disc with a soft cloth 2)Restart the console For more information go to xbox.com/support Εγώ βέβαια τα δοκίμασα τα παρακάτω αλλά μου πέταγε παλι το ίδιο μήνυμα. Όταν έβγαλα το cd είχε έλαχιστες γρατζουνιες αλλά είχε μία μεγάλη και κάπως βαθια γρατζουνια έξω-έξω και κάλυπτε λιγο λιγοτερο απο το μισο cd.H γρατζουνια δηλαδη έκανε ένα κύκλο προς το έξω μέρος του cd:cry: Σημείωση 1:Όταν βάζω το cd αρχιζει να το διαβάζει κανονικα και με θορυβο όπως κανει το δισκακι του fifa παντα αλλά σε κάποιο σημειο αρχιζουν και σαν να πέφτουν οιστροφες και στο τέλος σταματαει τελειως και μου πεταει το μήνυμα. Σημείωση 2:Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλα το cd είναι αυθεντικό Σημείωση 3:Σκέφτομαι να πάρω κανα καθαριστικο για cd ή να το πάω στο video club της γειτονιας που έχει ένα ειδικό μηχάνημα για καθαρισμο cd. Eσείς τι λέτε?
klainmaingr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Να το πάς στο videoclub της γειτονιάς για καθαρισμό. Αν δεν λειτουργήσει τότε υπάρχουν και άλλες τσατσολύσεις με το video club της γειτονιάς.. αλλα οκ. Βασικά είχα ακούσει κάποτε για μια replace πολιτική στα γρατζουνισμένα cd επειδή το χβοχ το είχε πολύ αυτό το πρόβλημα αρχικά.. Ψάχτο..
margiannis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Ελπίζω να κάνω δουλεια με το video club γιατι βαριεμαι κιόλας να μπλέκω με επιστροφες-παραλαβές κ.ο.κ Πάντως έχει κολλήσει μία φωτογραφία έξω από το μαγαζί η όποια δείχνει ένα cd σε άθλια κατάσταση και το έκανε σάν καινούριο. -----Προστέθηκε 25/10/2008 στις 10 : 27 : 44----- -----Προστέθηκε 25/10/2008 στις 10 : 29 : 26----- Παιδιά κανείς άλλος καμιά βοήθεια ή ιδέα?
Mr_Terror Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δυστυχως φιλε μου αλλη λυση απο το να πας σε ενα video club και να στο βαλουν στο ειδικο μηχανημα,δεν εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.