wiimaniac Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 έχω το iphone 3g και on telecoms συνδεση. οταν παω να συνδεθώ με το wifi μου λέει unable to join the network. το δυκτιο το εχω κλειδωμένο. σημειωτέον ότι έχω μπει σε κλειδωμενο δύκτιο της on σε άλλο σπίτι. τι φταίει? τι ρυθμιση πρέπει να κάνω?
benzinas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Νομιζω δεν υποστηριζει ολες τις ασφαλειες κλειδωματος.Εμενα το 2g υποστηριζει το wep αλλα οχι το wap.Δες με τι τροπο το εχεις κλειδωμενο το δικτυο σου.Αν ειναι με wap αλλαξε το και καντο wep για να τσεκαρεις αν παιζει(αν και νομιζω πως αυτο φταιει),αλλιως ποσταρε παλι μηπως βρουμε καμια αλλη λυση...
kpartsi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Υποστηρίζει και wep και wpa και wpa2 (και βέβαια και δίκτυα χωρίς κλείδωμα ). Αφού το δίκτυο το έχεις κλειδωμένο τότε θα πρέπει να βάλεις το passsword στο κινητό για να μπορείς να συνδεθείς. Αν έχεις μπεί σε άλλο κλειδωμένο δίκτυο σημαίνει οτι του έβαλες και εκεί το password, διαφορετικά δεν ήταν κλειδωμένο....
Freakster Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Και αν του έχεις βάλει τον κωδικό και ακόμα δεν μπαίνει ίσως να έχει το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου (ipod touch) :-S
Thanaxix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ούτε εμένα συνδέεται σε κλειδωμένα δίκτυα, ή τουλάχιστον συνδέεται αλλά δεν παίρνει ίντερνετ με τίποτα. Μόνο όταν το ξεκλειδώσω μου δουλεύει. Ακόμα και vpn δοκίμασα.
kpartsi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Τι εννοείτε βρε παιδιά ότι δεν συνδέεται σε κλειδωμένα δίκτυα;;; Ότι δεν τα βλέπει;;; Ότι τα βλέπει αλλά άμα του βάλεις τον κωδικό δεν συνδέεται;;; Εμένα για παράδειγμα τα κλειδωμένα δίκτυα όταν ενεργοποιήσω το wifi μέσα από το settings ή το bossprefs δεν τα βλέπει. Μετά του έχω περάσει ένα προγραμματάκι που λέγεται WiFifofum που βλέπει όλα τα δίκτυα. Οπότε πηγαίνω μετά στο settings και του βάζω χειροκίνητα το όνομα και το password του δικτύου που με ενδιαφέρει και με συνδέει κανονικά.
Thresher Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Εμένα με το παλίο βλέπει τα πάντα αλλά σου πετάει οτι 8έλει password
giorgos_kst Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Έχω και γω παρόμοιο πρόβλημα!Ενώ μέχρι χθες έμπαινε κανονικά στο δίκτυο μου το οποίο είναι κλειδωμένο και είχα βάλει τον κωδικό, σήμερα πάνω από το ρουτερ δεν πιάνει φουλ σήμα το ipod και μια φορά που συνδέθηκα με το δίκτυο μου (γιατί όλες τις άλλες δεν συνδέεται) δεν μπορώ να ανοίξω καμιά σελίδα!Τι να φταιει?
benzinas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα Εκανα jailbrake ενα iphone 2g και υστερα δν λειτουργουσε το wifi.Χρειαζοταν να κανω και unlock παρολο που μπορουσε να κανει τηλ. κλησεις?Ηταν ηδη unlock απο το προυγουμενο activate... Nα ενημερωσω οτι το wifi λειτουργει αλλα μονο με static στοιχεια.Δηλ. σε ενα public δικτυο δεν με αφηνει να συνδεθω οπως και σε ενα private με το dhcp. Καμια ιδεα?
grecomafioso Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 καντε ενα clear cache και θα δειτε πως θα συνδεθει αμεσος!!
benzinas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 καντε ενα clear cache και θα δειτε πως θα συνδεθει αμεσος!! Mπα, τιποτα και μ'αυτο...Ουτε το reset εκανε τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.