parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Vatos, στο review 2GB είναι το κάθε στικάκι. Αν κάνεις κλικ στις εικόνες που έχει στη 2η σελίδα, θα το δεις πάνω στον κωδικό του sticker. Εξάλλου, το γράφει και ο τίτλος του review: A-Data Vitesta Extreme Edition DDR2 4 GB 800+ MHz CL4 4GB κιτ με 2 ίδια στικάκια γίνεται μόνο αν το καθένα είναι των 2GB. Και κάπου στο web σαν να πήρε το μάτι μου ότι οι συγκεκριμένες μνήμες δε φοράνε Powerchips, αλλά ICs ιδιοκατασκευής A-DATA. Η μάλλον για να ακριβολογούμε, αν βγουν τα heatspreaders τα ICs επάνω γράφουν "A-DATA". Ποιος ακριβώς τα κατασκεύασε, άγνωστο... Ελπίζω όταν έρθει η ώρα να στήσω το μηχάνημα και να κάνω fine-tuning, να βρεθεί κάποιο καλό παιδί που να γνωρίζει περί ρυθμίσεων σε Phenom. Σκέφτομαι να χτυπήσω τελικά έναν 9850, για να έχω και unlocked multiplier. Εκτός αν τις επόμενες 7-10 ημέρες που θα γίνει η αγορά συνεχίσουν τον ανήφορο οι τιμές των CPUs και δούμε τελικά τους 9850 να αγγίζουν τα ~170€...
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 καμία κατασκευάστρια εταιρία μνημών δεν κατασκευάζει δικά της Chip με εξαίρεση την Crucial που είναι στην ουσία η micron και η Team στα δικά της Team γράφει αλλά όλα τα 2Gb κιτ xtreem ήταν D9, όλα τα 4Gb κιτ έχουν PCS πάνω τους, για το review τώρα πως έκατσε εγώ είδα 2Gb κιτ παίζει από κεκτημένη ταχύτητα πέρα από αυτά για τις συχνότητες τα ίδια έχω να πω πάλι αν μπορείς να πάρεις τις χτένες θα είναι καλύτερα απόΑΜD δηλώνω n00b και εγώ παλεύω με έναν τώρα και δεν τα καταφέρνω πολύ
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μα τί είναι αυτές οι χτένες που αναφέρεις συνέχεια; Τα μνημόνια που παρήγγειλα είναι φαλακρά, τί να τις κάνουν τις χτένες... ;
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 ναι sorry ξέχασα απλά οι πιο πολλοί τις ξέρουν σαν χτένες http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1143832&page=2&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+2GB&category=69977727&catalog=20
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Α, μάλιστα. Νόμιζα ότι είναι κάποιο ψαγμένο κιτάκι ψύξης RAM για καλύτερο overclocking. Τώρα είναι αργά, έχω κάνει ήδη την παραγγελία. Άσε που δεν τα 'δινα τόσα φράγκα: δεν πάω για να μπεντσάρω ούτε να πλασαριστώ στο hwbot. Προτίμησα 2πλάσια ποσότητα μνήμης στην ίδια τιμή.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 μα δεν είναι για bench οι μνήμες :S οτιδήποτε 4Gb δεν είναι για bench απλά οι μνήμες πάνε καλύτερα από αρκετά κιτάκια, κάτι που ζήτησες εσύ, μνήμες να πηγαίνουν καλά με Cl4 αλλά τέσπα δεν πειράζει αφού πήρες αυτές τέλος πάω να βρω κανέναν που έχει αυτές που σου λέω να πλασαριστούμε στο Hwbot, έλεος....
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 πάω να βρω κανέναν που έχει αυτές που σου λέω να πλασαριστούμε στο Hwbot, έλεος.... .
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Ήρθαν οι A-DATA εδώ και λίγες μέρες. Βαριέμαι ελεεινά να τις τεστάρω στο τωρινό configuration και δεν έχει και πολύ νόημα μάλλον. Η τωρινή μητρική μου είναι σε εντελώς διαφορετική πλατφόρμα και είναι και ψιλο-overclocking μοντέλο. Για να δούμε πότε θα έρθει και ο Phenom, για να αρχίσω το σετάρισμα/τεστάρισμα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Κι αναρωτιομουν που ειχε χαθει αυτο το thread... Χαιρομαι που τις επελεξες (αυτες ειχα προτεινει κι εγω -αν δεν απατωμαι-). Εχουν πολυ καλο V/M (value for money) Και κατα 99,9% θα σου δουλεψουν stock και a little bit undervolted
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Για να δούμε George. Προς το παρόν ψάχνομαι για Phenom με ξεκλείδωτο multiplier, ώστε να γίνει το tuning/ocing του συστήματος κάπως πιο εύκολο.
george_o/c Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Κοίτα εδώ 4x1G, ο κ**όφαρδος, του βγήκαν και καλές οι Patriot ... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=207174
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Θελει (ηθελε δηλαδη) 2x2GB για μελλοντικη προσθηκη κι αλλης ραμ! Parsi μολις τελειωσεις με τις αναζητησεις πες μας ε!
parsifal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Τέλειωσαν οι αναζητήσεις, παρήγγειλα και έναν 9850. Σε κανένα 3ήμερο θα είναι εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.