S.M.Greek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Γειά σας.Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο τηλέφωνα.Στο δεύτερο με χαλάει το οτι δεν έχει μεγάλη εσωτερική μνήμη και στο πρώτο οτι δεν υπάρχη πολύ υποστίριξη...Δηλαδή στο HTC αργότερα όταν βγουν τα νέα windows 7 θα μπορώ να τα βάλω ενω στο omnia όχι... Θέλω γνώμες, θετικά,αρνητικά χχαρακτηριστικά και των δύο Και μια ερώτηση.Το HTC Diamond (και το hd που σε λίγο καιρό θα το αντικαταστήσει και θα είναι πάνω κάτω ίδιο)έχει αισθητήρες ωστε όταν γυρνάς το τηλέφωνο οριζόντια αντί για κάθετα να γυρνάει αυτόματα και η οθόνη?Όπως δηλαδή στο iphone και το omnia? edit-Επισης αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει στο θέμα της ακτινοβολίας (SAR).Πόσο επιτρέπεται στην Ευρωπαική Ένωση και πόσο έχουν αυτά τα δύο κινητά?
S.M.Greek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Omnia i900 φίλε. Τι έχεις να πεις όμως για το οτι δεν υπάρχει τοσο μεγάλη υποστήριξη όσο για το diamond.Και οτι όταν βγουν τα windows 7 στο diamond θα μπορώ να τα βάλω ενώ στο omnia όχι?? @Tuko το link που μου έδωσες δεν με βοηθάει γιατί δεν μιλάω αγγλικά. Άλλωστε γι'αυτό ποστάρω εδώ. Ευπρόσδεκτες όλες οι απαντήσεις
Tuko Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Γιατί δε διαβάζεις το άλλο θέμα πιο κάτω...μη τεμπελιάζουμεεεε
S.M.Greek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Γιατί δε διαβάζεις το άλλο θέμα πιο κάτω...μη τεμπελιάζουμεεεε To διάβασα πολύ καλά ολόκληρο αλλα δεν με καλύπτει 100%...ξεφεύγει λίγο... Οπότε τα φώτα σας
Galliant Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Σιγουρα μπορεις να βαλεις τα 7 οταν βγουν; Γιατι για παραδειγμα απο 6 σε 6.1 δεν μπορεις κανονικα απο την εταιρεια ή απο την MS(αλλο τι μπορει να γινεται παρανομα, δεν το ξερω το θεμα). Udate δλδ δεν υπαρχει, θα ειναι αλλο λειτουργικο.
S.M.Greek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Σιγουρα μπορεις να βαλεις τα 7 οταν βγουν; Γιατι για παραδειγμα απο 6 σε 6.1 δεν μπορεις κανονικα απο την εταιρεια ή απο την MS(αλλο τι μπορει να γινεται παρανομα, δεν το ξερω το θεμα). Udate δλδ δεν υπαρχει, θα ειναι αλλο λειτουργικο. Υπάρχει απίστευτη υποστήριξη για το diamond και ναι με κάποιες "hackerιές" σίγουρα θα μπορούν να μπουν τα windows 7... Γι'αυτό δεν ξέρω...είμαι σε πολύ μεγάλο δίλημμα...τεράστιο μη πω
Galliant Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Για την υποστηριξη το ξερω. Εχω το touch το απλο, απλα δεν εχω ενδιαφερθει για update σε 6.1. Για 7 ισως το ψαξω οταν βγουν. Τωρα σαν κινητα αυτο που διαβασα για το diamond ειναι οτι εχει μικρη μπαταρια, οποτε πρεπει να παρεις μια μεγαλυτερη, και οτι σε σχεση με το pro εχει λιγοτερη μνημη. Εγω θα πηγαινα για το pro ή αν δεν θελεις να ειναι τοσο μεγαλο λογω qwerty για το HD. Παντως λογω του touch που εχω και του εχω πεταξει τα ματια, απο HTC δεν φευγω. Ειναι και ωραια και λογω Windows mobile υπαρχει πολυ πραγμα. EDIT: για το diamond δλδ θα ελεγα οχι. 'H το pro ή το HD.
S.M.Greek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Για την υποστηριξη το ξερω. Εχω το touch το απλο, απλα δεν εχω ενδιαφερθει για update σε 6.1. Για 7 ισως το ψαξω οταν βγουν. Τωρα σαν κινητα αυτο που διαβασα για το diamond ειναι οτι εχει μικρη μπαταρια, οποτε πρεπει να παρεις μια μεγαλυτερη, και οτι σε σχεση με το pro εχει λιγοτερη μνημη. Εγω θα πηγαινα για το pro ή αν δεν θελεις να ειναι τοσο μεγαλο λογω qwerty για το HD. Παντως λογω του touch που εχω και του εχω πεταξει τα ματια, απο HTC δεν φευγω. Ειναι και ωραια και λογω Windows mobile υπαρχει πολυ πραγμα. EDIT: για το diamond δλδ θα ελεγα οχι. 'H το pro ή το HD. Μάλιστα...Ευχαριστώ πολύ!! Κι άλλες απαντήσεις είναι ευπρόσδεκτες -----Προστέθηκε 26/10/2008 στις 12 : 51 : 23----- Kανένας??
moredread Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο ακόμα εγώ αυτο κάνω πάντως... είμαι μεταξύ Iphone( Που ειναι πενταμορφο κ πανευχρηστο αλλα κλειδωμένα bluetooth για αρχεια) Vs HTC Hd ( με την καταπληκτική οθόνη αλλα ακριβο προς ώρας κ σχετικά αδύναμο επεξεργαστή για τόσο μεγάλης ανάλυσης οθόνη) Vs Οmnia ( αρκετα φιλικό προς τον χρήστη ,ΠΟυ βρισκετε καπου ενδιάμεσα...δεν είναι τοσο ευαισθητη η οθονη σαν του iphone, λιγο μικρη οθόνη το μονο αρνητκο του θεωρω!) Για να περιμένουμε να έρθει κ το HD να ακουσουμε κριτικες!!! κ να το πιασουμε κσ τα χερια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.