MantiVersuS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Τα φώτα σας παρακαλώ... Ασύρματο μόντεμ-ρούτερο Siemens (μοντέλο δεν θυμάμαι πάντος έιναι από forthnet αν βοηθάει) και 1 desktop και 2 laptop ο desktop συνδέεται με ethernet και όλα οκ! ο ένας φορητός συνδέεται ασύρματα πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα. το πρόβλημα το έχει το τρίτο λάπτοπ που δείχνει συνέχεια "ανάκτηση διέυθυνσης IP". δεν έχουμε πειράξει τπτ από τις ρυθμίσεις, το αναφέρω γιατί το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από ένα τελευταίο update των windows (XP). καμιά ιδέα παιδιά? ευχαριστώ πολύ!
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 δινεις καρφωτα ip και βρισκεις πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου η δοκιμασε να την ξαναπερασεις.siemens sl2 141 ειναι.
MantiVersuS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 δινεις καρφωτα ip και βρισκεις πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου η δοκιμασε να την ξαναπερασεις.siemens sl2 141 ειναι. και πως γίνεται να δώσω καρφωτές ΙΡ??
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 πας start menu,control panel.network connections.right klik local area conection.properites and tcp ip properties και δινεις αυτα που ζηταει.
MantiVersuS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 πας start menu,control panel.network connections.right klik local area conection.properites and tcp ip properties και δινεις αυτα που ζηταει. s'ευχαριστώ πολύ. επειδή ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου θα το δοκιμάσω και αν έχω απορίες θα σου πω σ'ευχαριστώ και πάλι!
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 s'ευχαριστώ πολύ. επειδή ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου θα το δοκιμάσω και αν έχω απορίες θα σου πωσ'ευχαριστώ και πάλι! δοκιμασε και πες μας.
μανος2 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Τα φώτα σας παρακαλώ... Ασύρματο μόντεμ-ρούτερο Siemens (μοντέλο δεν θυμάμαι πάντος έιναι από forthnet αν βοηθάει) και 1 desktop και 2 laptop ο desktop συνδέεται με ethernet και όλα οκ! ο ένας φορητός συνδέεται ασύρματα πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα. το πρόβλημα το έχει το τρίτο λάπτοπ που δείχνει συνέχεια "ανάκτηση διέυθυνσης IP". δεν έχουμε πειράξει τπτ από τις ρυθμίσεις, το αναφέρω γιατί το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από ένα τελευταίο update των windows (XP). καμιά ιδέα παιδιά? ευχαριστώ πολύ! Δοκίμασες να το συνδέσεις με ethernet; Εάν ναι και δεν συνδέεται ούτε με ethernet τότε Δοκίμασε δεξί κλικ στο υπολογιστής μου Διαχείριση Υπηρεσίες και εφαρμογές Υπηρεσίες Έλεγξε την υπηρεσία Πρόγραμμα πελάτης DHCP Πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Εάν όχι δεξί κλικ και ενεργοποίηση.
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 θα πρεπει στην καρτα δικτυου να δωσει καρφωτα και να δωσεις 192.168.1.30 για το pc 255.255.255.0 subnet kai gateway 192.168.1.1 .dns 194.219.227.2 193.92.150.3
j.Silver Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παίδες πραγματικά δοκίμασα τα πάντα αλλα δεν μπορώ να βρω μια άκρη.. Έβαλα τους καινούργιους Drivers για το Intel® PRO/Wireless 2200BG Network Connection, έβαλα και ένα tool για να διαχειρίζομαι καλύτερα την ασύρματη σύνδεση που μου έδινε η Microsoft.. δοκίμασα να δώσω καρφωτή MAC Address στο ασύρματο αλλά τίποτα!! Με ενσύρματη δικτύωση (Ethernet) δεν έχω πρόβλημα, μια χαρά μπαίνω, αλλά στο ασύρματο εξακολουθεί να με συνδέει και μάλιστα να μου αναφέρει ότι έχω και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ σήμα αλλά όταν χτυπάω μια διεύθυνση να καθυστερεί και να μην με βάζει καθόλου!!! Υπάρχει περίπτωση να είναι ο Explorer? Εχω δοκιμάσει και με Mozilla βέβαια αλλά πάλι τίποτα.. Να τον στείλω στην HP τον ριμάδι? Μου έχει βγάλει την ψυχή.. Διόρθωση: ΣΥΓΝΩΜΗ!!! Δεν πρόσεξα ότι ήμουν σε άλλο Thread!! Χίλια συγνώμη παιδιά.. μπορείτε να μου το μεταφέρεται στο δικό μου πόστ.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=280127 Ευχαριστώ πολύ και πάλι συγνώμη..!!!
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 recovery ολο το laptop και δεν παιρνας τιποτα απλα δοκιμαζεις καθε φορα που περνας κατι να δεις τι γινετε και αν θα το επηρεασει.ετσι θα ξερεις τι εβαλες τελευταιο και του εκανε προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.