talos_2002 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Είχα παραγγείλει μητρική από zero-one στην Θεσσαλονίκη. Μου τηλεφωνούν κατά τις 12 να πάω να την παραλάβω. Φτάνω, ζητάω την μητρική, περιμένω να την φέρουν. Αντί μητρικής, μου 'παν: "Την πήρε το service και την έβαλε σε άλλου μηχάνημα". No comment..
sourkas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Όλοι τα ίδια κάνουν. Μήπως σου πρότεινε να πάρεις κάποιο άλλο μοντέλο? Γιατί στη δική μου περίπτωση αυτό έγινε.
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ...και για τους ξενομανείς : (άμα στην "κάνουν" οι "μεγάλοι", τί να κάνουν κι οι "μικροί"...)
telas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 χααχχααχαχαχ έσκαψε το spoiler έλεος!!!!:lol::lol:
liopyr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Συμβαίνει και στις χειρότερες οικογένειες...
gfilippas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Και τι θα έπρεπε να κάνουμε δηλαδή εμείς οι καταναλωτές; Να σταματήσουμε να είμαστε καταναλωτές;
john_who Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Να τους ξεφωνίζουμε στο Ίντερνετ... (όπως κάνουμε βέβαια) Αυτό είναι το μόνο που θα τους πονέσει... σιγά το δύσκολο δηλαδή... άκου την πήρε το σέρβις και την έβαλε σε μηχάνημα... Κι εγώ τι είμαι; το παιδί σας που έρχομαι μισή μέρα δρόμο, για να πάρω μια μούτζα για απάντηση; Δεν θα ξαναμπώ σε κατάστημα που φέρεται έτσι στους πελάτες του...
Mystirios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Φοβάμαι οτι παντού η ίδια κατάσταση επικρατεί πάνω κάτω. Είναι να μη σου κάτσει. Σ αυτό το thread θάβεται το τάδε κατάσταημα , στο παρακάτω thread θάβεται το άλλο κατάστημα. Προφανώς θα χάλαγε το efficiency rate κάποιου executive αν έπαιρνες εσύ τη μητρική και όχι το service και θα υπήρχε απώλεια της τάξης του 0.002%
DonFustikis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Κάτσε ρε φίλε και τί τους είπες εσύ?Δεν έκατσες να κράξεις?Να τους πεις τί σημαίνει αυτό δηλαδή?Πώς την βάλανε σε μηχάνημα άλλου? Και τί ακριβώς εννούνε? Ότι ήρθε για σένα και την χρειάστηκανε για αντικατάσταση σε κάποιον άλλο που είχε εγγύηση? Έπρεπε να τους κράξεις και να τους πεις ότι θα τους κάνεις ξεφτύλα σε όλο το ιντερνετ αν δε σου δώσουνε μία ΤΩΡΑ και ΤΣΑΜΠΑ!
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 ...να εξηγηθείς αλμυρό φυστίκι τέλος πάντων !
DonFustikis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Φυσικά...μπορεί να είναι έτσι λίγο ασήμαντο αλλά και μόνο η πράξη θα με εξόργιζε και θα ούρλιαζα μέσα στο μαγαζί!!! Δηλαδή και με ξυπνάτε 12 η ώρα και σπαταλάω χρόνο και ενέργεια για να έρθω εδώ και να μου πείτε ότι την χρειαστήκανε?Και στο κάτω κάτω ποιος είναι εκείνος που τη χρειάστηκε και έχει προτεραιότητα μπροστά μου? Πωπω έτσι μου'ρχεται να πάω να τους τα σπάσω όλα τώρα. Για το e-shop που λέει ο τίτλος?Υπάρχει κανένα θέμα πουθενά?Γιατί σκεφτόμουν να έπαιρνα τπτ αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πλαίσιο...περίπου δλδ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.