crazy_vision Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας παιδες...εχω ενα προβλημα,βασικα προσπαθω να αναρτησω μια καινουρια αγγελια και οταν παω να ανοιξω καινουριο θεμα για να γραψω την αγγελια μου εμφανιζει το παρακατω..: crazy_vision, δεν έχετε προνόμια πρόσβασης σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ένα από τους παρακάτω λόγους: Ο λογαριασμός σας μπορεί να μην έχει επαρκή δικαιώματα για τη πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου, να έχετε πρόσβαση σε εργαλεία διαχείρισης; Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα στο forum των Αγγελιών Πώλησης η Ζήτησης, θα πρέπει να πληρείτε συγκεκριμένους όρους τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά κάνοντας κλικ εδώ. Log Out Home Μπορει καποιος να με βοηθησει???
antonl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα και καλωσόρισες. Αλλά σε τι να βοηθήσουμε; Στο να κάνεις click "εδώ"; Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα στο forum των Αγγελιών Πώλησης η Ζήτησης, θα πρέπει να πληρείτε συγκεκριμένους όρους τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά κάνοντας κλικ εδώ. Λογικά αν κάνεις αυτό που αναφέρει το παραπάνω quote, θα δεις ότι απαιτείται να χεις πάνω από κάποιον αριθμό μηνυμάτων (50) και 6 μήνες σαν εγγεγραμμένος χρήστης. Αν θυμάμαι καλά. edit: Μάλλον αυτό είναι το εδώ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ακριβως, πρεπει πρωτα να αποδειξεις οτι εισαι χρησιμος στο φορουμ ή οτι συμμετεχεις και μετα μπορεις να βαζεις αγγελιες. Εδω δεν ειναι τσαμπα μερος αγγελιων φιλε
o_magazatoras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ...Εδω δεν ειναι τσαμπα μερος αγγελιων φιλε Κακιούλα ήταν αυτό,παραδέξου το.lol
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ηταν κακια αλλα και μια πικρη αληθεια για ολους οσους το εκμεταλλευονται...
o_magazatoras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Tι να εκμεταλευτούν ρε φιλαράκι,έχεις την εντύπωση πως είναι δυνατόν κάποιος να μπορέσει να πιάσει κώτσους τους θαμώνες αυτού του forum;
ChrisAce Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Σου έχω απαντήσει και στο pm αλλά βλέπω ότι σου απάντησαν και εδώ. Οπότε δεν χρειάζεται πλέον αυτό το μήνυμα αφού κατατοπίστηκες πλήρως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.