JNik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα και πάλι..(πολύ μ΄έχει παιδέψει το Suse βρε παιδί μου... η γκαντεμιά μου και η άγνοιά μου θα φταίει αλλά τεσπα...) Λόγω τεχνικών προβλημάτω άλλαξα κάρτα γραφικών (8800GT->9800GT). Όταν την έβαλα λοιπόν οι drivers δεν την αναγνώρισαν, και δεν ήξερα τι να κάνω. Κάποιο τρόπο uninstall ούτε ήξερα ούτε βρήκα, οπότε δοκίμασα να τους ξαναεγκαταστήσω με τον τρόπο που τους είχα βάλει (one click install από http://en.opensuse.org/NVIDIA) - και μάλλον αυτό ήταν το λάθος μου ψιλιάζομαι. Μετά από την εγκατάσταση δεν είδα φως είτε με restart του Xserver είτε του pc ολόκληρου(συνήθειες windows-δύσκολα κόβονται ). Δοκίμασα από τερματικό >sax2 -r αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να ξαναμπούν οι VESA drivers και να είμαι σε χαμηλές αναλύσεις, ενώ με >nvidia-xconfig που υποτίθεται ότι ρυθμίζει το /etc/X11/xorg.conf αυτόματα χάνω τελείως τον Xserver. Plz help όποιως μπορεί είναι ανάγκη να έχω το pc έτοιμο άμεσα (διαγώνισμα της σχολής το απόγευμα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δυο βασικες ερωτησεις για να καταλαβω τι γινεται με το suse και την καρτα σου. 1) Αυτο το one-click-install σου βαζει τους drivers μεσω του package manager του suse (yast)? 2) Οι καρτες της σειρας 9xxx υποστηριζονται πληρως απο τον 2.6.25 πηρυνα του suse? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JNik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 1) Ναι 2) Ομολογώ ότι δεν ξέρω... Πως μπορώ να το μάθω? πάμε για άλλη διανομή δλδ? Ή μπορώ να βάλω μόνος μου τον επόμενο πυρήνα αν όντως είναι αυτό; EDIT: Linux 2.6.25.16-0.1-default x86_64 ο πυρήνας. Με ένα πρόχειρο googling δεν βρήκα κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ποιον nvidia driver έχεις εγκαταστήσει; ο πρόσφατος 177.80 παρέχει πλήρη υποστήριξη στην 9800GT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JNik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Αν ισχύει αυτό που βλέπω στον packagemanager είναι ο 173.14.12... Άρα πρέπει να κάνω compile τους καινούριους ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 να κοιτάξεις στο επίσημο φόρουμ της διανομής για repo που θα προσθέσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JNik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπήρχε repo για πιο καινούριους, οπότε τους εγκατέστησα χειροκίνητα. Η διαδικασία ήταν πραγματικά πολύ εύκολη. Έβαλα τους 177.80 και ομολογώ ότι όλα πάνε καλά! (και το KDE 4 ελαφρώς καλύτερα από πριν σε απόδοση, και μακράν σε ποιότητα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.