NKod Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα, Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, και τον έβαλα μπρός σήμερα, αλλά ενώ το μεγάλο κίτρινο φώς μπροστά ανάβει κανονικά όπως πάντα, ο υπολογιστής δεν τον αναγνωρίζει (ούτε το disk management των windows). Κάπου διάβασα ότι είναι πιθανό να έπαθε κάτι το usb που είναι πάνω στο κουτί και να μην πέρνει αρκετό ρεύμα. Εχω USB 2.0 και ο μόνος ήχος που κάνει ο σκληρός πλέον είναι κάτι σαν κλίκ περιστροφής (όχι όμως αυτό που ακούγεται όταν είναι χαλασμένες οι "ροδέλες" και βρίσκουν μεταξύ τους.) Πιο πολύ σαν να πέρνει μπροστά ο σκληρός ξανά και ξανά και να μετακινείται η "βελόνα" δεξιά αριστερά. Είναι μέσα σε εγγύηση βέβαια αλλα έχω μέσα 300gb δεδομένα τα οποια είναι αναντικατάστατα... Εννοείται ότι ρώτησα αν γίνεται backup κατα την αλλαγή του αλλα στο Πλαίσιο μου είπαν οτι γίνεται με 40 euro/4,7 GB.(ΕΛΕΟΣ!)... Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσω το πρόβλημα? Επίσης απ'ότι είδα σε video ο σκληρός είναι μεν σαν τους κανονικούς αλλα πέρνει ρεύμα απο mini-usb (σαν αυτή που έχουν τα κινητα) το οποίο πάει πάνω στο σκληρό κατευθείαν, δέν είναι δλδ converter... εδώ φαίνεται ποιός είναι... http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B000NZOBYS/ref=dp_image_0/277-1796676-1028146?ie=UTF8&n=560798&s=electronics Και εδώ φαίνονται οι θύρες του... http://www.crazybullet.com/files/images/Power%20port%20&%20USB%202.0%20interface%20port.preview.JPG Καμιά ιδέα του τι μπορώ να κάνω?Έστω ας ανάψει για μερικές ώρες να σώσω τα δεδομένα και ας πάει μετα στο διάολο ο σκληρός....
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ο μόνος ήχος που κάνει ο σκληρός πλέον είναι κάτι σαν κλίκ περιστροφής (όχι όμως αυτό που ακούγεται όταν είναι χαλασμένες οι "ροδέλες" και βρίσκουν μεταξύ τους.) Πιο πολύ σαν να πέρνει μπροστά ο σκληρός ξανά και ξανά και να μετακινείται η "βελόνα" δεξιά αριστερά. ...κατ' αρχάς τα platters (AN αυτό εννοείς με το "ροδέλλες"), δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν σε σύγκλιση. Έτσι εγκυκλοπαιδικά. Kαι δυστυχώς αρκούν λιγότερο "κοσμογονικές" καταστάσεις, για να γίνουν @!^#$!@%^Ρ τα πάντα μέσα σ' έναν δίσκο. Όπως την περίπτωση που λες περί "βελόνας" (...για την ακρίβεια ο μηχανισμός κίνησης του μπράτσου των καφαλών). ΑΝ ακούς ένα "τσλακκκ....τσλακκ"...ΜΗΝ έχεις άλλο συνδεδεμένο τον δίσκο. Γιατί αυτή η κίνηση ενδέχεται να σακατέψει ότι υπάρχει/έχει απομείνει, είτε όσον αφορά την κεφαλή ("βελόνα"), είτε και την επιφάνεια των "δίσκων" (platters). ΑΝ έχεις αρχεία που είναι πιο ενδιαφέροντα από την εγγύηση, άνοιξε το κουτί (αν υπάρχει δυνατότητα να το ανοίξεις χωρίς εμφανή σημάδια, ίσως γλυτώσεις ΚΑΙ την εγγύηση), και σύνδεσέ τον ως εσωτερικό (αν έχεις ΜΟΝΟ laptop...ζορίζει το θέμα). Αν σταθείς τυχερός, ήταν απλά πρόβλημα του controller του κουτιού, και θα μπορέσεις να πάρεις τα αρχεία σου κανονικά. Αν και ΠΑΛΙ κάνει τους ίδιους θορύβους όμως, κλείσε το pc αμέσως (πιθανώς δεν θα τον δεις καν στην αναγνώριση συσκευών κατά το BIOS P.O.S.T. ). ...Στην περίπτωση αυτή, έχεις δύο επίλογές. α)Είτε σκας από 200άρι (ναι, ?) και ΠΑΝΩ σε εταιρίες όπως http://www.tictac.gr / http://www.anaktisis.gr ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ πως δεν έχουν πάθει τα platters περεταίρω ζημιές β)...δεν διαθέτεις τόσα ? ούτε γι' αστείο, και γι' αυτό χώνεις τον δίσκο σε 2-3 σακκούλες φαγητού, και το όλον στην...κατάψυξη του ψυγείου για 1 ώρα, τον βγάζεις, τον δοκιμάζεις, αν τίποτα, χωσ' τον για άλλο ένα 2ωρο ξέρω-'γω, και τον ξαναδοκιμάζεις (μάλλον για τελευταία φορά). Η κατάψυξη είναι η "πατέντα" του...απελπισμένου. Αλλά ΑΝ είναι αν ΠΑΣ στις εταιρίες που είπα, μην την δοκιμάσεις, γιατί μπορεί και να τον αποτελειώσει. Καν' το μόνο αν δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις - κι ό,τι κάτσει. (αυτά που είπες για το Πλαίσιο, είναι -ΝΟΜΙΖΩ- ούτως ή άλλως "άσχετα", γιατί μάλλον δεν καταλάβανε στο Πλαίσιο ότι παίζει να παίζει πρόβλημα με τέτοιου είδους μηχανική βλάβη, και σου απαντήσανε πόσο πάει το μαλλί απλά για backup, μέσω είτε απλής αντιγραφής, είτε μέσω recovery software, σε περίπτωση αλλαγής δίσκου, και ότι ΑΥΤΟ, γίνεται... Aν ο δίσκος έχει μηχανική βλάβη, no software is gonna help. Οι "άλλοι", "EΓΧΕΙΡΙΣΗ" θα κάνουν...) Ένα "τελευταίο" (για την ακρίβεια ΠΡΙΝ την κατάψυξη και ΠΡΙΝ την ειδική εταιρία) που μπορείς να αποπειραθείς, είναι να βρεις ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ δίσκο, να πάρεις την πλακέτα του, και να δοκιμάσεις ΜΠΑΣ και με άλλη πλακέτα γίνει τίποτα. Αν όμως πληρώσεις για κάτι τέτοιο (αγοράζοντας πχ ολόκληρο δίσκο), ενδέχεται (...ΕΙΝΑΙ το πιό πιθανό), να πάνε τζάμπα αυτά τα χρήματα. ΠΡΙΝ ΑΠ΄ΟΛΑ ΟΜΩΣ....δοκίμασε τον δίσκο σε άλλο pc. Πριν καν δοκιμάσεις να τον βάλεις εσωτερικό,,,μπας και. Προκαταβολικά όμως, για τον συνδυασμό όλων των προηγουμένων, σε προετοιμάζω πως τα δεδομένα σου....... .......ξέρεις.
antonl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Σχετικά με τον ήχο, αν κατάλαβα καλά (απ' το "σταματά-ξεκινά"), ακούω τον ίδιο ήχο απ' τον δικό μου Freeagent (2.5" όμως) όταν τον συνδέω σε usb που δε μπορεί να τον τροφοδοτήσει με αρκετό ρεύμα. Όταν συνδέω και το δεύτερο καλώδιο, ξεκινά κανονικά. Απλά το λέω σαν (ψιλο)παρηγοριά.
Fronimitis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 εδώ φαίνεται ποιός είναι...http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B000NZOBYS/ref=dp_image_0/277-1796676-1028146?ie=UTF8&n=560798&s=electronics Και εδώ φαίνονται οι θύρες του... http://www.crazybullet.com/files/images/Power%20port%20&%20USB%202.0%20interface%20port.preview.JPG Καμιά ιδέα του τι μπορώ να κάνω?Έστω ας ανάψει για μερικές ώρες να σώσω τα δεδομένα και ας πάει μετα στο διάολο ο σκληρός.... Ωχ φίλε τον ίδιο είχα κι εγώ και μου κάηκε...Πο την μία στεναχωρήθηκα γιατί έχασα όλα μου τα δεδομένα(120gb mp3,150gb ταινίες,50gb προγράμματα κ.α.π.),από την άλλη όμως η Seagate μου τον άλλαξε με το καινούριο μοντέλο (αυτόν εδώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1164287&HYSKLIROSDISKOSHORITIKOTHTA=500+GB&Manufacturer=Seagate&category=69980759&catalog=20 συγκεκριμένα) λόγω οτι είχα ακόμη την εγγύηση...Αχ με πόσο κόπο,χρόνο τα είχα μαζέψει όλα αυτά...Φτου κι απο την αρχή πάλι....
NKod Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Το θέμα είναι οτι ειδα το σκληρό μέσα και συνδέεται ΜΟΝΟ με usb..το μικρό αυτό ποθ φαίνεται στην εικόνα κατευθείαν πάνω στα sectors...αυτο γράφω και παραπάνω. Δεν είναι δλδ ένας converter που απο usb γίνεται IDE ή SATA και μετά καταλήγει πάνω στον σκληρό. Σκέφτηκα την πιθανότητα να αγοράσω κάπο τον ίδιο σκληρό και να αλλάξω την πλακέτα...θα βγάλω άκρη έτσι? Απλά δεν ειμαι διατεθειμένος να πληρώσω 1000 ευρώ...υπάρχει περίπτωση να έχει ξεκολλήσει απλά κάτι και να πρέπει να το κολλήσω πάλι στη θέση του?
washcloud Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Το θέμα είναι οτι ειδα το σκληρό μέσα και συνδέεται ΜΟΝΟ με usb..το μικρό αυτό ποθ φαίνεται στην εικόνα κατευθείαν πάνω στα sectors...αυτο γράφω και παραπάνω. Δεν είναι δλδ ένας converter που απο usb γίνεται IDE ή SATA και μετά καταλήγει πάνω στον σκληρό. Σκέφτηκα την πιθανότητα να αγοράσω κάπο τον ίδιο σκληρό και να αλλάξω την πλακέτα...θα βγάλω άκρη έτσι? Απλά δεν ειμαι διατεθειμένος να πληρώσω 1000 ευρώ...υπάρχει περίπτωση να έχει ξεκολλήσει απλά κάτι και να πρέπει να το κολλήσω πάλι στη θέση του? α)...από τα "κόκκινα" δεν κατάλαβα Χριστό. Ο σκληρός ΕΝΤΟΣ του case, ή ΙDE (ΑΤΑ,ΑΤΑΡΙ,ΕΙDE, όπως θέλεις πες τον) είναι, ή SATA. "Κάτι άλλο" ΔΕΝ μπορεί να είναι (...συνδέεται πάνω στον controller του κουτιού με κάποιον κονέκτορα). β)...το ν' αλλάξεις την πλακέτα, ΔΕΝ είναι τόσο χαλαρό-ΕΧΕ το υπ' όψιν...(αν έχει καμμιά ζημιά στα ηλεκτρονικά του ο δίσκος, ΠΑΙΖΕΙ να σου κάψει χμμμμμ ΚΑΙ την καινούρια πλακέτα...ΔΕΝ λέω πως ΑΥΤΟ θα γίνει, αλλά επειδή υπάρχει ΜΙΑ πιθανότητα...να ΕΙΣΑΙ προετοιμασμένος). Επίσης, να είσαι 100% σίγουρος ότι είναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΣ ο δίσκος, αλλιώς και ΠΑΛΙ ενδέχεται να γίνει ζημιά-ή στην καλύτερη απλά να μη δουλέψει. Συν του ότι στα κουτιά δεν βάζουν πάντα τους ίδιους δίσκους. Βεβαιώσου πρώτα (αν είναι να πάρεις ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ) ότι περιέχει ακριβώς τον ίδιο. Όσο για το ξεκόλλημα...απλά πρέπει να ανοίξεις το κουτί να δεις τί γίνεται μέσα....
nick#18 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 δεν επερνες και κανενα mybook που ανοιγει ευκολα....καλη επιτυχια σε οτι και να κανες φιλε... ΥΓ: πολοι λενε οτι ειναι χαλια οι Mybook αλλα εγω εχω μεινει ασπροπροσωπος...ειναι τελιοσ ο 250ρης μου
NKod Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 α)...από τα "κόκκινα" δεν κατάλαβα Χριστό.Ο σκληρός ΕΝΤΟΣ του case, ή ΙDE (ΑΤΑ,ΑΤΑΡΙ,ΕΙDE, όπως θέλεις πες τον) είναι, ή SATA. "Κάτι άλλο" ΔΕΝ μπορεί να είναι (...συνδέεται πάνω στον controller του κουτιού με κάποιον κονέκτορα). β)...το ν' αλλάξεις την πλακέτα, ΔΕΝ είναι τόσο χαλαρό-ΕΧΕ το υπ' όψιν...(αν έχει καμμιά ζημιά στα ηλεκτρονικά του ο δίσκος, ΠΑΙΖΕΙ να σου κάψει χμμμμμ ΚΑΙ την καινούρια πλακέτα...ΔΕΝ λέω πως ΑΥΤΟ θα γίνει, αλλά επειδή υπάρχει ΜΙΑ πιθανότητα...να ΕΙΣΑΙ προετοιμασμένος). Επίσης, να είσαι 100% σίγουρος ότι είναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΣ ο δίσκος, αλλιώς και ΠΑΛΙ ενδέχεται να γίνει ζημιά-ή στην καλύτερη απλά να μη δουλέψει. Συν του ότι στα κουτιά δεν βάζουν πάντα τους ίδιους δίσκους. Βεβαιώσου πρώτα (αν είναι να πάρεις ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ) ότι περιέχει ακριβώς τον ίδιο. Όσο για το ξεκόλλημα...απλά πρέπει να ανοίξεις το κουτί να δεις τί γίνεται μέσα.... Λοιπον να ξεκαθαρίσω το οτι να πάρω πίσω το νεο σκληρό με εγγύηση δεν με ενδιαφέρει καθόλου μιας και με λίγα λεφτά (και λιγότερα - είχα σκάσει 100 ευρώ τότε), μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο (http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1164287&HYSKLIROSDISKOSHORITIKOTHTA=500+GB&Manufacturer=Seagate&category=69980759&catalog=20 , http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1169726&catalog=20&category=69980759 ). Αυτό που με νοιάζει και ειναι η 1η προτεραίότητα μου τώρα είναι τα δεδομένα. Είσαι σίγουρος washcloud ότι STANDAR συνδέεται με κονέκτορα? Γιατί αν είναι έτσι θα τον "μετατρέψω" σε εσωτερικό για να πάρω τα δεδομένα μου και μετά στο καλό ας πάει.. Βέβαια θα τσεκάρω και την πιθανότητα απλά να έχει ξεκολλήσει κάτι, και αν το κκολλήσω να επανέλθει. Τέλος να πώ ότι μοιάζει σαν να μην πέρνει αρκετό ρεύμα μιάς και φαίνεται η κατάσταση ίδια με αυτήν που ανέφερε παραπάνω ο φίλος antonl...δλδ ενώ φαίνεται να ξεκινάει ψιλοκανονικά, μοιάζει σαν να θέλει λίιιιιιιιγο ακόμα ρεύμα. Θα κάνω τα testακια μου να δώ τι παίζει και αν είναι θα επισυνάψω και fotos για να μου πείτε τη γνώμη σας... -----Προστέθηκε 26/10/2008 στις 05 : 59 : 14----- Λοιποόοοον... ο σκληρός ανοίχθηκε εντελώς... (πάει η εγγύηση) Τον σύνδεσα στο pc μου με SATA σαν εσωτερικό... είχα την ελπίδα βλέπετε ότι εχει καεί κάτι από την πλακέτα του case και όχι του σκληρού... όμως ο ήχος συνεχίζει...το bios δέν φαίνεται να τον αναγνωρίζει, ενώ όταν προσπαθώ να μπώ στα windows τότε αυτά στο screen Με την μπάρα που κάνει Loading (μπλέ μπάρα) κολλάνε... Απότι φαίνεται η μόνη "σωτηρία"(?) είναι η ανεύρεση του ίδιου σκληρού με αντικατάσταση πλακέτας και αυτό ΑΝ λειτουργήσει.. Είμαι προετοιμασμένος ψηχολογικά ότι τα έχω χάσει ΟΛΑ, και δεδομένα και εγγύηση αλλά ψιλοελπίζω λίίίίίίίγο ακόμα για τα δεδομένα.... Ούφ..αν έχετε καμία πρόταση ας την ακούσω τώρα....Σας επισηνάπτω μια φωτογραφία του σκληρού και του μοντέλου πώς είναι μετά την "εγχείρηση"...Ελπίζω να βγάλω άκρη...Σκέφτομαι επίσης να ανοίξω την πλακέτα να δώ ΜΠΑΣ και έχει σπάσει τίποτα που "κολλάει"...τι λέτε?
NKod Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εδώ φαίνεται και ο σκληρός... για να βρώ τον ίδιο σκληρό τί πρέπει να κοιτάξω? το 1,2,3 ή 4???? Η' συνδυασμό τους?
NKod Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δείτε λίγο αυτο που μόλις είδα στο plaisio. seagate Μοντέλο ST3500320AS Συσκευασία Bulk Χωρητικότητα 500 GB Τύπος σύνδεσης SATA II Eίναι λοιπόν ST3500320AS ενώ το δικό μου ST3500820AS.. ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ότι ο δικός μου εκεί πάνω από τον κάδο ανακύκλωσης που έχει γράφει STX - ST3500320AS ???? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ? Αν τον πάρω και αλλάξω τις πλακέτες παίζει να βγάλω ακρη?????????? ποιά η γνώμη σας?
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 το bios δέν φαίνεται να τον αναγνωρίζει ωχωχωχ..... Όσο για την πλακέτα ...νομίζω πως θα το ρισκάρεις...λίγο. Διότι απ΄ ό,τι κατάλαβα, ο δίσκος σου είναι αυτός http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301635 και δύσκολα θα τον βρεις... (βασικά, ΠΑΙΖΕΙ εδώ http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=70962 ) Επιβεβαίωσε, βλέποντας πόση cache έχει. Αν είναι 8mb, τότε είναι ο ST3500820AS... Και δεν ξέρω αν υπάρχει ασυμβατότητα με τον ST3500320AS που έχει cache 32mb... Kαι δεν ξέρω ΤΙ είναι αυτό STX - ST3500320AS το κέρατο...(ίσως υποδηλώνει firmware..) Πάντως, σου προτείνω τον δίσκο του zero-οne , κι ελπίζω αν ΔΕΝ έχει αποτελέσματα η μεταμόσχευση (θα χρειαστείς ένα κατσαβίδι Τοrx, είτε Τ6 είτε Τ8 -δεν θυμάμαι ποιό είναι για κινητά, ποιό για δίσκο, αν και νομίζω το Τ8, πάρε τον δίσκο και πάνε σ' ένα κατάστημα σιδηρικών και δοκίμασε τις βίδες, 2-3 ευρώ έχει), να μην πάθει ΕΣΤΩ ζημιά η νέα πλακέτα... Κι αν δουλέψει, ΜΗΝ το καθυστερείς : ΓΡΗΓΟΡΑ αντιγραφή αρχείων, από τα πιο σημαντικά, προς τα λιγότερο. ΚΑΝΕΝΑΣ δε ξέρει τί ακριβώς έχει πάθει ΙΣΩΣ μέσα του, και κανένας δεν εγγυάται για το πόσο θα δουλέψει. Πάρε πρώτα τ' αρχεία, και βλέπεις μετά... *MOΛΙΣ έβγαλα το συμπέρασμα ότι το STX - ST3500320AS είναι "δηλωτικό" της ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Τα 500Gb δλδ. Η διαφορά του δικού σου (ST3500820AS)είναι ΟΝΤΩΣ τα Mb της cache μνήμης του (του Πλαισίου ο δίσκος είναι 32άρης). Αν και κατά την "έρευνα" που έκανα στο google, κάτι διάβασα για 32άρηδες που είχαν λέει λάθος firmware (αυτό των 8άρηδων)...Τώρα αυτό δεν ξέρω πόσο ενθαρρυντικό είναι για να δοκιμάσεις να βάλεις πλακέτα από 32άρη, αν δεν γίνει δουλειά με 8άρη δίσκο από zero-one (στο skroutz πάντως μόνο στο zero-one δείχνει να παίζει ο δίσκος, εν ελλάδι...). Μην βιάζεις ο,τιδήποτε, προσπάθα να βρεις 8άρη. Έστω κι από το εξωτερικό. Βάλε και μία αγγελία εδώ στο insomnia και ζήτα. Κι ακόμα, άμα έχεις κέφια, πάρε σβάρνα συνοικιακά μαγαζιά (μέχρι και τζάμπα πλακέτα ίσως βρεις....) Καλή συνέχεια φίλε...Οδυσσέα
NKod Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μόλις παράγγειλα το δίσκο από το zero one... θα κάνω κάθε πιθανή προσπάθεια...Σκέφτομαι βέβαια ότι, επειδή ο δίσκος δούλευε όταν έπεσε ότι είναι πολύ πιθανό να μαμίθηκαν οι πλάκες και να γρατζουνίστηκαν.. πιστεύω ότι θα μάθω όταν έρθει ο νέος δίσκος.. Ίδωμεν... θα σας ειδοποιήσω όταν έρθει με το καλό.
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 [...]επειδή ο δίσκος δούλευε όταν έπεσε [...] Έχω την εντύπωση πως αυτό μας το κρατούσες μυστικό.
NKod Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Έχω την εντύπωση πως αυτό μας το κρατούσες μυστικό. Δεν το έγραψα πριν? Νόμιζα ότι το είχα αναφέρει... Άρα αυτό ανατρέπει όλα τα δεδομένα έτσι? Σόρυ για την αμέλεια....
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Έχω την εντύπωση πως αυτό μας το κρατούσες μυστικό. εππππππππππ! ...σωστά... (now the plot not just thickens....it SHITTENS....χμμμμμμμ....) ...ΑΝ καταφέρεις να σώσεις δεδομένα τελικά, βρες ποιός άγιος είναι προστάτης του hardware, και άναψέ του μια λαμπάδα ίσα με το ύψος του tower σου... * ...δεν "ανατρέπει δεδομένα", πάλι τα ίδια θα έκανες, ούτως ή άλλως απ' τα μαλλιά πιάνεσαι με την πλακέτα - μην το ξεχνάς... Απλά, να, ΕΧΕ ακόμα λιγότερες ελπίδες πλέον... ..Ελπίζω στην επικοινωνία με το zero-one να ΤΟΝΙΣΕΣ ότι αυτό που θες είναι "8άρη" δίσκο...Μην τους έχουν τελειώσει και σου στείλουν 32άρη (...ΞΕΡΩ 'γω αν τους τελείωσαν, και δεν ενημέρωσαν το site ; ! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.