KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 λοιπον: πριν 1 μηνα ανοιγω για πρωτη φορα την κονσολα,μετα απο ενα μηνα που την ειχα κλειστη,να παιξω pro evo.εκπλητκος ανακαλυπτω οτι δεν δουλευε καθολου το drive της.δοκιμασα διαφορα dvd,bluray δισκακαι κtl και δεν αναγνωριζε τιποτα.στις υπολοιπες λειτουργιες της δεν παρουσιαζε κανενα προβλημα η κονσολα. την παω στο επισημο σερβις στο χαλανδρι.μου λενε να τους δωσω την αποδειξη αγορας της και θα μου δωσουν τζαμπα αλλη κονσολα ! μου φανηκε περιεργο κατι τετοιο,αλλα το προβλημα ειναι οτι την αποδειξη δεν την ειχα.πριν 2 χρονια την ειχα αγορασει την κονσολα,την ειχα χασει. πηρα την κονσολα πισω σπιτι αλλα επειδη ειχα δουλειες και αλλες υποχρεωσεις,τελικα μετα απο ενα μηνα ξαναπηγα την κονσολα παλι στο σερβις με σκοπο να μου φτιαξουν την ζημια και να την πληρωσω. απο οτι ειχα διαβασει εντωμεταξυ στο νετ,το προβλημα του απροοπτα χαλασμενου blyray/dvd drive ειναι πολυ συνηθισμενο στα πσ3,και μαλιστα η τιμη διορθωσης του αν εισαι εκτος εγγυησης ειναι γυρω στα 150ε. λοιπον παω την κονσολα και δεν την παιρνανε για επισκευη.μου λεγανε να τους δωσω 300ε και να μου δωσουν αλλη.!!!! φυσικα αρνηθηκα.ειναι τεχνικο σερβις και απαιτω να μου επισκευασουν την ζημια την οπια και θα πληρωσω.ασχετως αν οφειλεται σε υπαιτιοτητα της σονυ.λοιπον νομικα ειμαι καλυμενος.η ελληνικη και ευρωπαικη νομοθεσια με καλυπτουν απολυτα σαν καταναλωτη ανεξαρτητα της πολιτικης της σονυ. αλλα επειδη δεν θελω να μπω ακομα σε αυτη την διαδικασια για μηνυσεις κτλ και επειδη θελω οπωσδηποτ την κονσολα οσο πιο γρηγορα γινεται,ανοιγω αυτο το τοπικ με σκοπο να ρωτησω αν αλλοι κατοχοι ειχαν ακι αυτη παρομοιο προβλημα με την τεχνικη υποστηριξη της σονυ ελλας,τι κινησεις κανανε και γενικα πως μπορω να το αντιμεπισω προτου παρω τηλεφωνο τον δικηγορο μου. ακουω προτασεις,ιδεες,συμβουλες
tectonator Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 email στην μαμά Sony στο οποίο δίνεις κανονικά την ελληνική αντιπροσωπία ελπίζω να ξεμπερδέψεις σύντομα!
The_Sheep Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 πηγαινε στο καταστημα που αρχικα ειχες παρει την κονσολα και ζητα απο τα αρχεια τους αποδειξη αγορας της.βγαλε ενα αντιγραφο και πηγαινε να σου δωσουν δωρεαν νεα οπως σου ειπαν!!!
gherudos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου με 50Ε αγοράζεις καινούριο laser και το τοποθετείς μόνος σου και ξεμπέρδεψες.
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 gherudos σε παρακαλω δωσε μου περισσοτερες πληροφοριες γιαυτο που λες.με Pm αν δεν γινεται εδω. thesheep το κανα αυτο που λες.δυστυχως την κονσολα την πηρα απο ενα συνοικιακο μαγαζι ενος γνωστο μου,ο οποιος κοβει αποδειξεις με ταμειακη και οχι με υπολογιστη.και ειναι αδυνατο να βρεις αποδειξεις ταμεικακης απο ενα αρχειο 2 χρονων. αυτο ειναι παθημα.απο δω και περα ακριβα μηχανηματα μονο απο μαγαζια που κοβουν σε υπολογιστη και κρατανε αρχεια.
gherudos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 πρώτα πρέπει να μάθω το μοντέλο σου και μετά θα τα υπόλοιπα.Είναι εύκολο,οδηγίες υπάρχουν και στο youtube.
optostyle Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Αν ειναι οι αποδειξεις απο ταμιακη μηχανη να σου βγαλει μια σημερα, η να σου δωσει μια προχθεσινη, η μια του περασμενου μηνα..........................
StavrosD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Αν το έχεις πάνω από 2 χρόνια, έστω και 1 μέρα δεν ισχύει η εγγύηση. Μάλλον από το serial number ή από κάπου αλλού είδαν ότι από το εργοστάσιο έχει βγεί πριν τα τελευταία 2 χρόνια, οπότε θέλουν την εγγύηση για να το διασταυρώσουν. Σε κινητά (sony ericcsson) δεν μου ζητούσαν ποτέ απόδειξη, αν από το imei προέκυπτε ότι είναι εντός εγγύησης το κινητό.
klainmaingr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Όσο κουλό και να ακούγεται αυτό.. μήπως έχεις κάνα πρόβλημα με το ρεύμα σου; 2/2 την ίδια περίοδο είναι λίγο περίεργο.
panbil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 φιλε KilliK αν μπορεσεις να βρεις την αποδειξη ειναι το καλυτερο για να πας να στην αλλαξουν επιτοπου με καινουρια εμενα που μου ειχε τυχει πηγα στο χαλανδρι που λες εδειξα την αποδειξη και αμεσως εβγαλε μια καινουρια κονσολα απο κουτι και μου την εδωσε αν τωρα δεν μπορεσεις να βρεις την αποδειξη η επομενη λυση και πιο οικονομικη ειναι αυτη που σου ειπε ο gherudos γιατι αν το πας σε μαγαζι το 100αρι το εχεις σιγουρο και στην ουσια δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 οτι εχω συχνες διακοπες ρευματος στην περιοχη μου εχω.αλλα πιστευω οτι το πραγματικο προβλημα πρεπει να ξεκινησε με την πασιγνωστη απεργια της δεη που εγινε πριν μερικους μηνες.απο τοτε νομιζω αρχισε ολη η ιστορια,διοτι μαζι με τις κονσολες ειχε χαλασει και ενα routerboard.[δεν αναβει καν ουτε αυτο] η πλακα ειναι οτι ταχα ολα συνδεμενα σε 2 καλα ups.αλλα φαινεται δεν ηταν αρκετο. γιαυτο λεω και το ξαναλεω: ου μπλεξεις σε αυτη την χωρα.
klainmaingr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Καλά "κάηκε" πολύς κόσμος εκείνη την περίοδο. Επένδυσε σε ακόμα καλύτερα ups για να μήν έχεις ξανά τέτοια προβλήματα. Δώρον άδωρον να πάρεις φτιαγμένο το 360/ps3 και σε 2-3 μήνες πάλι να τρέχεις.
nick#18 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 εγω με 2 apc smart ups 1000 συνδεμενα την εβγαλα μια χαρα τοτε....χεχε καλο ξεμπερδεμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.