dimitra_m3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 θέλω να πάρω δίπλωμα μηχανής μικρού κυβισμου(δεν έχω δίπλωμα αυτοκινήτου) ξέρει κανείς τι τιμέσ παίζουν? (είμαι ενήλικη 21). Ευχαριστώ για την βοήθειά σας
georgemarios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 παρε τηλεφωνο 2 διαφορετικες σχολες οδηγων (θα σου ελεγα μια αλλα υπαρχουν λαμογια που αντι για 300 σου λενε 450 πχ, οποτε καλυτερα να διασταυρωσεις πληροφοριες) εκει θα μαθεις up-to-date τιμες
Rakka Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Εγω για αμαξι πληρωσα 400+450 για αμαξι οποτε για μηχανακι ειναι σιγουρα λιγοτερο.Αμα βγαλεις για αμαξι και μηχανακι ταυτοχρονα θα σου ερθει φθηνοτερα γυρω στα 1000.Λογικα γυρω στα 450 θα σου πουν
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ...όταν λες "μικρού κυβισμού" ; ΑΝ εννοείς για "50άρι", ήταν γύρω στο κατοστάρι ? (χαρτια κλπ). Δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι και έχουν πλέον "υποχρεωτικά μαθήματα", αλλά πάνω απο 300(αν είναι έτσι) μάλλον δεν παίζει (έλεος δλδ). Περεταίρω όντως σε σχολή.
The_Judas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ασχετο... αλλά αν κάποιος έχει άδεια αυτοκινήτου, πρέπει να ξαναδώσει τα σήματα για να παρει αδεια για μηχανή?
Rakka Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Οχι απαξ και δωσεις σηματα μετα δεν τα ξαναδινεις.Το βιβλιο λεει οτι ξαναδινεις μονο αν κριθεις ανικανος για οδηγηση:lol:
Freakster Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ασχετο... αλλά αν κάποιος έχει άδεια αυτοκινήτου, πρέπει να ξαναδώσει τα σήματα για να παρει αδεια για μηχανή? Εξετάζεσαι όμως στην ύλη ενός βιβλίου αποκλειστικά για μηχανές. Έτσι μου έχουν πει.
Cartman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 1. Για δίπλωμα εως 50cc (μοτοποδηλάτου) απευθύνεσαι αποκλειστικά στην ΕΛ.ΑΣ. (16+ ηλικία με υπογραφές των γονέων για ανήλικους). Στην εξέταση χρησιμοποιείς δικό σου μηχανάκι ή δανείζεσαι. 2. Για δίπλωμα εως 34ps και για απεριόριστων κυβικών/ιπποδύναμης απευθύνεσαι σε σχολή οδηγών. α) το εως 34ps μπορεί να το βγάλει μόνο ενήλικος (18+) και μετά από δύο χρόνια γίνεται με μια απλή αίτηση + παράβολο & μια φωτογραφία απεριορίστων κυβικών. Μαθήματα & εξέταση συνήθως γίνονται με παπάκι 125cc +. β) το απεριόριστο μπορεί να το βγάλει κάποιος αν έχει κλείσει τα 21 και μετά. Η εξέταση γίνεται με μηχανή που φέρει συμπλέκτη (συνήθως 400cc +) Αν κάποιος έχει δίπλωμα αυτοκινήτου, εξετάζεται μόνο στην οδήγηση & στα μηχανολογικά (ένα γελοίο βιβλιαράκι). Σήματα δεν ξαναδίνει. Συνήθως το κόστος των α & β είναι το ίδιο. Πάντα όρθιοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.