KalEL Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά μια ερώτηση... Επειδή είμαι newbie σε Mac. Πως γίνεται να αντιγράψεις μία σελίδα απ' το internet στο word για επεξεργασία χωρίς να χάσει το style και τις εικόνες της? Πάντως στα windows με copy paste στο word εμφανιζόταν ολόκληρη η σελίδα έτοιμη προς επεξεργασία... Στο Word:mac βγάζει σκετο κείμενο... wtf? -----Προστέθηκε 25/10/2008 στις 11 : 22 : 54----- Να υποθέσω οτί αυτό δε γίνεται? Επειδή μάλλον κάποιοι που έφτιαχναν τα Leopard δεν το σκέφτηκαν καν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Για ρίξε μία ματιά εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 File -> Save As... (Page Source) ίσως; hint: Άνοιξέ το με textedit... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KalEL Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 File -> Save As... (Page Source) ίσως; hint: Άνοιξέ το με textedit... και πάλι βγαίνει ένα χάος... Ασύντακτη σελίδα με κατεστραμένα πεδία και κωδικοποίηση χαρακτήρων άσχετη (βγαίνουν κινέζικα)... Και άμα θέλω μόνο ένα μέρος της σελίδας με τις φωτογραφίες και τα link και το style? Δεν γίνεται έτσι... Κάτι πιο λογικό? -----Προστέθηκε 26/10/2008 στις 04 : 25 : 59----- Για ρίξε μία ματιά εδώ Δεν λειτουργεί... Δοκίμασε το... Ούτε στο Word ούτε στο Pages του iWork... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Για το μέρος της σελίδας, επιλέγεις αυτό που θες, δεξί κλικ, view selection source και c/p σε ένα αρχείο .html. Στη συνέχεια το ανοίγεις με το textedit και έχεις ακριβώς το κομμάτι της σελίδας. Τώρα γιατί δε σου δουλεύει στο textedit δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.