Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τα DVD-Rom/RW

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες που εβαλα να γραψω ενα dvd πααρατηρησα οτι δεν λειτουργουν το DVD Rom και RW... :-(

συγκεκριμενα δεν τα εμφανιζει στο my computer και στην διαχειριση υλικου υπαρχει αυτη η εικονα: so2vjt.png

και πατωντας ιδιοτητες,στην κατασταση συσκευης και στα 2 μου γραφει:

"Η φόρτωση του προγράμματος οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τα Windows, αλλά δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός της συσκευής υλικού. (Κωδικός 41)

Κάντε κλικ στο κουμπί "Αντιμετώπιση προβλημάτων" ώστε να ξεκινήσετε την Αντιμετώπιση προβλημάτων για αυτήν τη συσκευή."

καμια ιδεα?

Δημοσ.

αν κρινω απο την παλαιοτητα τους λογικα θα ειναι EIDE και ισως στο ιδιο καναλι οποτε

αρχικα βαλε καποιο Linux livecd και δες αν δουλευουν,αν ολα πανε καλα τοτε ειναι θεμα win,εαν οχι

τσεκαρε αν η καλωδιοταινια κουμπωνει σωστα στο mobo και στα drives, το ιδιο κανε και για τα καλωδια ρευματος

αν το προβλημα επιμενει αλλαξε την καλωδιοταινια του συγκεκριμμενου καναλιου EIDE

αν και μετα απο αυτο δεν τοτε δοκιμασε στο ιδιο καναλι καποιο drive (σκληρο η DVD) το οποιο ξερεις οτι δουλευει

εαν και αυτο δεν δουλευει τοτε ειναι θεμα καναλιου EIDE και δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι

Δημοσ.

Διαγράφεις τις συσκευές, διαγράφεις και το κανάλι που ανήκουν και κάνεις επανεκκίνηση. Λογικά θα τα δει.

Δημοσ.
Διαγράφεις τις συσκευές, διαγράφεις και το κανάλι που ανήκουν και κάνεις επανεκκίνηση. Λογικά θα τα δει.

τι εννοεις? απο τη διαχειριση συσκευων να επιλεξω καταργηση εγκαταστασης?απενεργοποιηση?

Δημοσ.

εκανα καταργηση τον πρωτευων διαυλο αλλα δεν αλλαξε κατι...μηπως πρεπει να καταργηση αυτο που λεει "τυπικος ελεκτης IDE διπλου καναλιου PCI" ?

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να ελένξει αν ένα DVD-RECORDER γράφει DL-DVDS :rolleyes:? Προσπαθώ να γράψω ένα παιχνίδι σε DL και κολλάει...Τώρα θα δοκιμάσω το Nero 9 μήπως και φταίει αυτό, έχω κάνει και update το firmware τοy DVD...

Δημοσ.

αυτη τη στιγμη ειμαι μεσα απο το Linux LiveCD(Slax) και γραφω κανονικα ενα dvd,αρα μαλλον ειναι/ηταν θεμα windows...να παω στο φορματ η ενδεχωμενος να υπαρχει λυση?(αλλα μαλλον παω για φορματ,μιας και το ειχα στο προγραμμα ετσι κι αλλιως καποια στιγμη)...

παντως εχω να πω οτι εντυπωσιαστικα απο το λινουξ!! :) πολυ ομορφο περιβαλλον...με επισε καποια στιγμη να δοκιμασω καποια διανομη :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...