Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για προγραμματα backup

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι το ιδιαιτερο εχουν; Απλα κανουν copy-paste τα διαφορα αρχεια που επιλεγουμε. Γιατι να τα προτιμησουμε;

Δημοσ.

Ναι αυτό κάνουν, συγχρονισμό τοποθεσιών. Το σημαντικό όμως είναι πως το κάνουν αυτόματα και μόνο για τα αρχεία που είναι νέα ή έχουν υποστεί αλλαγή.

Για παράδειγμα έχω μερικούς φακέλους με λίγες χιλιάδες αρχεία μέσα (πχ projects προγραμματισμού κτλ) και θέλω να έχω ένα αντίγραφο σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ορίζω τις παραμέτρους στο πρόγραμμα και κάθε τόσο που θέλω να κάνω backup ασφαλείας συνδέω τον εξωτερικό σκληρό και πατάω το σχετικό κουμπάκι στο πρόγραμμα. Αυτό ελέγχει τις τοποθεσίες (που έχω προεπιλέξει) και συγχρονίζει τα αρχικά με το backup αντιγράφοντας μόνο τα καινούργια αρχεία ή όσα έχουν υποστεί αλλαγή και διαγράφοντας αυτόματα αυτά που κι εγώ έχω διαγράψει από την αρχική τοποθεσία. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι απόλυτα θετικό, αφού γίνεται πάρα πολύ γρήγορα (λίγα δευτερόλεπτα συνήθως) απ'ότι αν με το χέρι κάθε φορά κάνεις copy-paste από την αρχή όλα μαζί τα αρχεία που θες να έχουν αντίγραφο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...