asximos76 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ψαχνω ενα προγραμματακι που να συγκρινει 2 αρχεια και να τυπωνει τις διαφορετικεσ γραμμεσ στην οθονη. τα αρχεια ειναι test1 και test2
antonl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 WinMerge. Επίσης θα ταίριαζε καλύτερα στην ενότητα Software μιας και μάλλον δε θες να φτιάξεις εσύ αυτό το πρόγραμμα
antonl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 οπως νομίζεις Συγγνώμη αλλά επειδή με μπέρδεψες λίγο, αρχική σου επιθυμία ήταν να βρεις το source code ενός προγράμματος σε C που να κάνει αυτή τη δουλειά;
asximos76 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Συγγνώμη αλλά επειδή με μπέρδεψες λίγο, αρχική σου επιθυμία ήταν να βρεις το source code ενός προγράμματος σε C που να κάνει αυτή τη δουλειά; βασικα ναι, τωρα ολοκληρομενω η οχι θα το φτοιαξω αλλά κωδικα σε γλοσσα C, γι' αυτό το έβαλα στον προγραμματησμο
PCharon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Αν προσέξεις στο site μου στην υπογραφή μου έχω το "File Comparator" που είναι μάλιστα φτιαγμένο σε C (μετατρέπεται εύκολα σε command line εκδοση). Η σύγκριση που κάνει όμως είναι σε επίπεδο HEX code (byte to byte). Δε διευκρινίζεις ακριβώς τί είδους διαφορές, δηλαδή θες να συγκρίνει γραμμή-γραμμή ή byte-byte και να αναφέρει κάθε διαφορά σε μια γραμμή όπως αυτό που είπα...
asximos76 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 τι να το κανω? εγω θέλω κώδικα σε C ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Επαναφορά του θέματος στο subforum Προγραμματισμός. Διόρθωσα και τον τίτλο. Παρακαλώ να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή τίτλων για τα θέματα που ανοίγετε. Εδώ π.χ. το θέμα έγινε «μπαλάκι» μεταξύ Software και Προγραμματισμου, μέχρι να γίνει αντιληπτό το τί θέλει ακριβώς ο original poster. Ευχαριστώ.
PCharon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Για ποιό λόγο το θες αν επιτρέπεται, πχ προσπαθείς μα φτιάξεις κάτι άλλο/είναι κάποια άσκηση/τί? Σε ενδιαφέρει κάτι που απλά να δουλεύει ή να είναι και optimized?
asximos76 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Για ποιό λόγο το θες αν επιτρέπεται, πχ προσπαθείς μα φτιάξεις κάτι άλλο/είναι κάποια άσκηση/τί? Σε ενδιαφέρει κάτι που απλά να δουλεύει ή να είναι και optimized? Έχει να κάνει με μια έρευνα που κάνουμε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία Αν μπορέ'ί κανένας καλός, αν Όχι καλα να περνάτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.