morpheus_88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Γεία σας ,έχω μια motherboard gigabyte ga ep35 ds3p με ενσωματωμενη καρτα ήχου. Το πρόβλημα είναι πως όταν πάω να εγκαταστήσω τον driver της κάρτας (realtek hd audio R1.78) λίγο πριν τελειώσει την εγκατάσταση μου βγάζει ένα μήνυμα αποτυχίας εγκατάστασης......με αποτέλεσμα να μην έχω ήχο. Την κάρτα την βλέπει το σύστημα κανονικά.
antonl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δοκίμασες τον νεότερο (R2.00) από εδώ; Βγάζει κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα λάθους;
morpheus_88 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δοκίμασα τον driver που μου είπες και βγάζει το ίδιο μήνυμα με πριν(εγκατάσταση driver realtek αποτυχία) μόνο που τώρα έχει και ένα error code:0xE000027.....
pcfan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Θα σε στεναχωρήσω αλλά και εγώ με την παλιά μου asus είχα ένα πρόβλημα με την κάρτα ήχου και με την κάρτα δικτύου. Η μόνη λύση που βρήκα είναι να ξανακάνεις format και να περάσεις τους drivers μόλις είναι ακόμα φρέσκη όλα μαζί με την ακόλουθη σειρα: κάρτα γραφικών - κάρτα ήχου και έπειτα κάρτα δικτύου και μετά του chipset. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να τα περάσεις όλα με την μία χωρίς το xpress install αλλά χειροκίνητα χωρίς να κάνεις κανένα restart ενδιάμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.