FIREPANOS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ BIOS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
kpartsi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Αν είναι κωδικός Bios δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχουν κάτι περίεργα κόλπα βέβαια, όπως να ενώσεις δύο μέρη του υπολογιστή με καλωδιάκι και να τα βραχυκυκλώσεις, αλλά εξαρτάται από τον κατασκευαστή και το μοντέλο του φορητού. Μάλλον χρειάζεται να τον πάς στο service....
FIREPANOS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ειναι κωδικοσ των windows προβαση ως χρηστης για αυτο ροταω πως γινεται
Bourdoulas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μπορείς να κάνεις reset τον κωδικό χρησιμοποιώντας το Offline NT Password & Registry Editor (http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/)
ribo7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Φίλε FIREPANO, αντιμετώπισα και γω σε έναν φορητό το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα με το Offline NT Password & Registry Editor που είπε ο Bourdoulas. Προτού όμως τρέξω αυτό το προγραμματάκι, δοκίμασα και άλλες λύσεις που είχα διαβάσει σε forums.. Π.χ., να μπεις σε safe mode και να κάνεις login ως administrator. Μετά πας control panel και διαγράφεις τον κωδικό του χρήστη. Δοκίμασε να πατήσεις και Ctr + Alt + Del στην αρχική οθόνη υποδοχής να συνδεθείς ως administrator αν θυμάσαι βέβαια τον κωδικό ή αν είναι κενός (δεν είχες βάλει δλδ). Πάντως το προγραμματάκι δουλεύει 1 χαρά!
mkyprian Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 εγω κατι ειχα ακουσει οτι βγαζεις μια μπαταρια του BIOS την ξαναβαζεις μετα κ εισαι οκ... δεν ξερω αν ισχυει.
antonl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 εγω κατι ειχα ακουσει οτι βγαζεις μια μπαταρια του BIOS την ξαναβαζεις μετα κ εισαι οκ...δεν ξερω αν ισχυει. Αυτό ίσως ισχύει για τον κωδικό που ορίζεται μέσα από το BIOS (αν και πάλι δεν ξέρω πόσο εύκολη είναι η διαδικασία για laptop) κι όχι για το login του λειτουργικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.