parsifal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ναι, αναφέρθηκε ήδη: Πολλοί σπουδαίοι Έλληνες υπήρξαν ανορθόγραφοι... Your point being... ?
nick#18 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 νε σειμφονο κε εγο μαι αφτω αν κε εγο κανο καμηα φωρα λαθει αλλα αινταξη....
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ναι, αναφέρθηκε ήδη: Your point being... ? δε λεμε το ιδιο, αλλο εκεινο που λεει ο δαναος για πολλους σπουδαιους ελληνες που υπηρξαν ανορθογραφοι και αλλο εκεινο που παρατηρει κανεις καθε μερα στα διαφορα φορα τα τελευταια χρονια. λυση ευκολη δεν υπαρχει. ισως θα καταληξουμε μετα απο μερικα χρονια να θεωρουμε τα greeklish λιγοτερο αντιαισθητικα απο τα σφαγμενα ελληνικα που (θα) επικρατουν.
parsifal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Η επικράτηση των σφαγμένων ελληνικών δεν είναι δεδομένη, είναι κάτι που αποτελεί προσωπική σου εκτίμηση. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι όσο λαμβάνουμε μέτρα για τον εξοβελισμό των greeklish, τόσο θα βελτιώνονται τα πράγματα. Παράδειγμα: από τότε που απαγορεύτηκαν τα greeklish εδώ στο Insomnia, έχω παρατηρήσει πως ανορθόγραφα μέλη έχουν βελτιώσει κατά πολύ την ορθογραφία τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 την έχουν βελτιώσει επειδή πέφτει κράξιμο...αλλιώς @@
parsifal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μόνο σε αυτό οφείλεται λοιπόν. Είσαι σίγουρος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 κυρίως για να μην γίνονται ρόμπα και για να μην τρώνε κράξιμο...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 οταν το κραξιμο γινεται σωστα φερνει αποτελεσμα ... εσυ parsi πώς και εισαι σιγουρος πως θα βελτιωθουν τα πραγματα?
parsifal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δεν είπα ότι είμαι σίγουρος, εκτίμηση κάνω! Είμαι και αισιόδοξο άτομο, συν τοις άλλοις.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 oook then ... εγω παλι οχι και τοσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.