Προς το περιεχόμενο

Joomla- Πρόβλημα με τα cookies

Geogouz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας παρακαλώ αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα...

Σε κάποιοα πλαίσια μου πετάει σε άκυρες στιγμές το εξής μήνυμα:

Μήνυμα: Δεν δέχεστε cookies που είναι απαιτούμενα για την λειτουργία του Ιστοχώρου.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του Browser σας για την αποδοχή cookies.

Εντομετακύ έψαξα στο google και βρήκα και 2 άλλα site που όχι μόνο αντιμετοπίζουν το ίδιο πρόβλημα,αλλά το αντιμετοπίζουθν εδώ και καιρό και μάλλον δεν το έχουθν πάρει χαμπάρι γιατί έχει καταχορηθεί το σφάλμα αυτό μέχρι και στη μηχανή αναζήτησης.

Μπορεί να λέω και βλακείες και να είναι σε εμένα μόνο το πρόβλημα αυτό αλλά παρακαλώ όποος έχει καμιά ιδέα ας με βοηθήσει.

Δημήτρης Ξενάκης

Αρχή

Δημοσ.

Για firefox δεν μιλάμε??

Το πετάει κατά καιρούς το μήνυμα αυτό, και έχω την εντύπωση ότι είναι bogus.

Ή τα συγκεκριμένα sites προσπαθούν randomly να αποθηκεύσουν cookies με περιρρόστερο ευαίσθητες πληροφορίες του συστήματος του client και ο FF τα τσιμπάει και τους ρίχνει μούτζα.

Δημοσ.

Το πρόβλημα σε εμένα μου το εμφάνισε σε όλους τουσ browsers που δοκίμασα.Explorer-firefox-opera.

Το site με το ίδιο πρόβλημα που εντόπισα μέσω google είναι το εξής:

http://eshopgamou.gr/eshop/register.html?vmcchk=1

Δεν είναι το δικό μου αυτό αλλά μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα για τα cookies όπως και σε εκείνον.

Δημοσ.

Επισκέφτηκα το link που παρέθεσες και διαπίστωσα πως το cookie σώζεται μεν, αλλά με λανθασμένη εισαγωγή domain στο σχετικό πεδίο. Συγκεκριμένα, απουσιάζει το leading dot.

Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος αν αυτό προκαλεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά αξίζει τον κόπο να το διασταυρώσεις με το δικό σου site. Ούτως ή άλλως, αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το διορθώσεις (εννοώ να βάλεις την αρχική τελεία στο πεδίο domain του cookie).

Δημοσ.

Το περίεργο σε εμένα είναι πως μου το βγάζει για 10 λεπτά και μετά από κάποια ώρα φτιάχνει μόνο του.Θα τρελαθώ.:s

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...