deathlok Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά τι έγινε με τα καλώδια δικτύου; Τι εννοώ; Το 2005 είχα πάρει μία κουλούρα από το priveshop.gr 100m cat5e utp μάρκας EQUIP προς 18,5?. Κοιτάω σήμερα να αγοράσω άλλη μία κουλούρα και κόντεψαν να μου πέσουν τα μαλλιά...η πιο καλή τιμή είναι 32?. Με λίγα λόγια πήρε 72% πάνω σε τρία χρόνια (μα καλά πόσο είναι ο πληθωρισμός). Μήπως υπάρχει και κάπου πιο φθηνά απλά δεν το βρήκα εγώ στην αναζήτηση μου;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δυστυχως οχι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750111
grigas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 πιστεύω ότι σε αλυσίδα ηλεκτρολογικού υλικού θα το βρεις πιο φτηνά (ηλεκτρόραμα, κωνσταντακάτος κλπ)
deathlok Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 αποφάσισα πέρα από την ιντερνετική έρευνα αγοράς να προχωρήσω και σε μία πραγματική (σε κανονικά μαγαζιά) (πολύ κουραστικό πάντως) 1) Σε πάρα πολύ γνωστό μαγαζί στην Αργυρούπολη με ηλεκτρονικά δορυφορικά κτλ 0,54 ? το μέτρο και τα 100 μέτρα προσφορά 48 ?. (απαράδεκτη τιμή για τόσο μεγάλο μαγαζί) 2) Σε επίσης πολύ γνωστό μαγαζί στην Ηλιούπολη με ηλεκτρολογικό υλικό αυτή την φορά 0,25 ? το μέτρο...πήρα 100 μέτρα προς 24,5 ?. Πολύ λογική τιμή και εξυπηρετικότατοι. Το μαγαζί είναι ο Τσαρουχάς και βρίσκεται δίπλα στην εφορία της Ηλιούπολης (δεν το γράφω για διαφήμιση αλλά επειδή μετά από διαδικτυακή και πραγματική έρευνα αγοράς είναι ο ποιο φτηνός οπότε να βοηθήσω κανένα που ψάχνει να τυλιχθεί με utp )
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Συνήθως σε μεγάλα καταστήματα με ηλεκτρικά οι τιμές είναι τραβηγμένες. Πήγαινε σε πιο μικρά "ηλεκτρολογικά καθαρά συνοικιακά καταστήματα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.