Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μπα δε μιλαμε για τα του ''επαγγελματος'' με τα μωρα
De@th L0rd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ένα ακόμα άκυρο τόπικ.Τι άλλο θα δούμε...Η γνώμη μου είναι η εξής : Ούτε καν μιας νύκτας.Φλόκια στη μούρη κι έξω από την πόρτα :lol:
million_voices Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ούτε καν μιας νύκτας.Φλόκια στη μούρη κι έξω από την πόρτα :lol: τα φλοκια ειναι σε υγρη μορφη η της τα κολλας με blutack?:-D
papahlamidas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Το καλύτερο είναι να έχεις σχέση και να κάνει one night stand ...
rotten crusader Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Σουβλάκι... Άγριες διαθέσεις οι ινσόμνιακς σήμερα
kfyros Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Σχέση, μεταμεσονυκτίως ονειρωκτική; Διαδικτυακώς σημαντική, ή ενδοπαλαμικώς παλινδρομική; :lol: Καλά ρε Bliss, στις πεντέμισυ ώρα το πρωί βάλθηκες να γράψεις επιστημονικά για τη μαλακία ???
Rakka Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ρε φιλε ενταξει πες εσυ οτι γουσταρεις λιγο ''γλυκο'',την γκομενα θα θελει σιγουρα απο το πρωτο ραντεβου 'η την πρωτη ματια?Που συχναζουν τετοιες γκομενες να παω και εγω??? Μου θυμιζει εκεινη την διαφυμιση με το cutty shark που ειναι ενας χαζος και φερνει σβουρες γυρω απο την καρεκλα του και λεει ''Do you believe in love with the first site?'':lol::lol:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Όλοι προτιμούμε σεξ μιας νύχτας - κάθε νύχτας. Η λύση για όσους γράφουν συνεχώς κεφαλαία! το ξέρω ότι οι αιτιολογίες μου δεν φτάνουν του Lucifer - δυστυχώς δεν έχω το δικό του ταλέντο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.