fotis_1987 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ΣΕΞ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ Η΄ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΩΤΑ ΚΛΠ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ...ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΙΑΣ!
livewire Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δικός μας κι αυτός... Υπάρχει ήδη τόπικ, α'ερφέ!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Άη γουαζ χηαρ τού! btw σχεση
Chrisxxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Γι αυτο γραφεις στο Insomnia τις υπολοιπες βραδιες
tomasss Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ΣΕΞ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ Η΄ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΩΤΑ ΚΛΠ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ...ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΙΑΣ! Να αλλάξεις σύντομα συνήθεια, γιατί στο τέλος λαμάκας θα καταντήσεις. Φιλικά
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Γι αυτο γραφεις στο Insomnia τις υπολοιπες βραδιες Αν πηγαινε σε μενα, θα παρατηρησες οτι γραφω ινζομνια ολες τις βραδιες Αρα? (οχι gay δεν ειμαι, απλα επεσε λιγο ξεραϊλα τελευταια )
Chrisxxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Αν πηγαινε σε μενα, θα παρατηρησες οτι γραφω ινζομνια ολες τις βραδιες Αρα? (οχι gay δεν ειμαι, απλα επεσε λιγο ξεραϊλα τελευταια ) Στον Φωταρα πηγαινε
iced Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ Θα μεγαλωσεις και θα κανεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 topic καταδικασμένο για λουκέτο...
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ΙΑΤ(In After ThReSh) (...σα να μην υπάρχει τοπικάκι που μυρίζει λουκετάκι και δεν είσαι ibtl...ΥΠΟΠΤΟ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟ ) @ topic starter : ...σχέση μας ρε φιλε βραδυάτικα...
BLISS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Εγω κανω ΠΑΝΤΑ σχέσεις Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν... αλλά, όντας υπέρ το δέον λακωνικός, δυσχεραίνεις σφόδρα τον ιστορικό του μέλλοντος, να διεισδύσει στην πολυεπίπεδη σεξουαλική σου περσόνα. Ως εκ τούτου, οφείλεις να διευκρινίσεις το είδος της σχέσεως, προς όφελος της επιστημονικής έρευνας και τέρψη των αναγνωστών. Σχέση, μεταμεσονυκτίως ονειρωκτική; Διαδικτυακώς σημαντική, ή ενδοπαλαμικώς παλινδρομική;
million_voices Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 (οχι gay δεν ειμαι, απλα επεσε λιγο ξεραϊλα τελευταια ) μα τι περιμενεις οταν τους λες "μωρο μου θα σου ανεβασω το FSB στο ορια":-D:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.